IT talenten

impactvolle tech bij IT.

actuele banen

impactvolle tech

Je staat er niet snel bij stil. Maar als je bij Randstad Groep Nederland  IT werkt, houd je jezelf en Nederland in beweging. Als dé tech-motor van Randstad Groep Nederland ontwikkel, bouw en codeer je technologische oplossingen die onze klanten met (potentiële) medewerkers verbinden. Oplossingen met impact. Want deze oplossingen stellen al onze tienduizenden uitgezonden talenten in staat om dag in dag uit hun werk te (blijven) doen. Bij Randstad Groep Nederland IT doet jouw werk er toe.

een team waar je thuis bent

onze cultuur

Binnen Randstad Groep Nederland IT werk je op een plek waar je meteen deel uitmaakt van het team; je komt bij een wij-club.  In een warme en ondernemende organisatiecultuur waarin je samenwerkt met professionals met veel kennis en ervaring. Waar we elkaar scherp houden en helpen als het nodig is. En zie je de oplossing niet, dan zijn er ogen die met je meekijken. In een open en opbouwende sfeer waarin je alle ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. 

Want we zijn én blijven een organisatie waarin de mens centraal staat. Bij wie het werkplezier en kennisniveau van de medewerkers op nummer 1, 2 en 3 staan. Daar investeren we structureel in.

Bij Randstad Groep Nederland IT is ruim 30% van onze medewerkers 'vrouw'. Onze gemengde tech-teams leveren hierdoor betere resultaten.

Frank Coster, CIO

Randstad Groep Nederland IT staat voor een Agile mindset en dus werken wij met meerdere zelfstandige teams aan eenzelfde product of dienst: Tribe-model.

Frank Coster, CIO

Wij geloven in de kracht van technologie, maar wél gecombineerd met persoonlijke aandacht. En dat geldt evengoed voor onze eigen medewerkers: wij zien jouw vooruitstrevende ideeën, maar vooral jou. Jouw werkplezier staat voorop!

Frank Coster, CIO

tech met heel veel touch

onze visie

Technologie helpt ons om onze klanten en kandidaten meer gemak, snelheid en transparantie te bieden. Maar wij geloven dat écht contact om meer dan kunstmatige intelligentie en algoritmen vraagt. Persoonlijk contact maakt nog altijd het verschil. Dat vatten we samen in onze Human Forward gedachte. De mens voorop. Bij Randstad Groep Nederland IT leveren we daar een cruciale bijdrage aan door ‘tech en touch’ slim te combineren. Want wij zorgen voor inzet van technologie en gebruik van data om de persoonlijke ervaring van onze klanten en kandidaten gericht te verbeteren. Zo maken we niet alleen de organisaties van onze klanten, maar ook Randstad Groep Nederland zelf toekomstbestendig. En bouw jij mee aan de wereld van werk van de toekomst.

missie en visie.

Technologie beïnvloedt het leven van klanten en kandidaten. wij werken met de nieuwste technologiën en innovaties om bij te dragen aan de behoeften van klanten en kandidaten en te voorzien in de duurzame match. 

onze IT uitdagingen

Wij beschikken over de modernste software en hardware en leveren op maat gemaakte professionele websites voor onze klanten en flexwerkers. Hierin bieden we een optimale user experience. We bouwen veel applicaties zelf of integreren standaardoplossingen in onze architectuur. Voorbeelden van onze projecten en uitdagingen zijn:

  • ontwikkeling van een nieuwe ‘responsive’  flexwerker portal voor Randstad.nl
  • migratie van onze applicaties richting Amazon Web Services
  • ontwikkeling van intranet pagina's in Google Apps for Business
  • optimaliseren van een datadriven matching engine voor kandidaten
  • een stabiele performance van onze systemen zonder impact voor de eindgebruiker

"DEXTER’S Lab Day’, staat gelijk aan een waar IT speelparadijs. Alleen daarom wil je al werken bij Randstad"

lees onze blog ' IT speelparadijs'

"Voor mij, als ethical hacker, is het nagenoeg elke dag Lab Day"

lees onze blog 'christmess bij IT'

werken binnen randstad groep tech

We hebben veel leuke en nieuwe ideeën en plannen, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Benieuwd naar onze vacatures? Dan ben je hier op de juiste plek. Staat jouw vacature er niet bij, maar toch nieuwsgierig? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialisten via: 020 569 12 77 of bekijk onze contactpagina.

Contact
Hackathon 2019