TECH talenten

van TECH starter tot ambitieuze professionals

actuele banen

kracht van technologie

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad Groep mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Een vooruitstrevende IT-organisatie is hierin niet meer weg te denken. Ruim 24 DevOps-teams innoveren elke dag opnieuw met geavanceerde apps en software. Wij geloven in de kracht van technologie gecombineerd met persoonlijke aandacht en gedrevenheid. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep.

"DEXTER’S Lab Day’, staat gelijk aan een waar IT speelparadijs. Alleen daarom wil je al werken bij Randstad"

lees onze blog ' IT speelparadijs'

"Voor mij, als ethical hacker, is het nagenoeg elke dag Lab Day"

lees onze blog 'christmess bij IT'

verbinden met slimme IT

Als TECH talent binnen Randstad Groep Nederland heb je de mogelijkheid om bezig te zijn met innoveren, verbeteren en het verbinden van de business met IT. Randstad Groep Nederland bestaat onder andere uit Randstad Nederland, Tempo-Team en YACHT. Jouw inbreng is van essentieel belang voor hun succes en toonaangevende positie op de markt. Jij maakt het verschil.

Binnen onze Digital Factory hebben wij regelmatig vacatures voor Java engineers, data scientists, UX designers, .Net ontwikkelaars, Scrummasters, Business consultants, Analisten, Service- en telecommanagers en vele andere ict functies. Allemaal werken we naar hetzelfde doel: met onze TECH-oplossingen maximale waarde creëren voor alle merken binnen Randstad Groep Nederland. Helder in onze ambitie, experts in de uitvoering.

coding challenge.

Technologie beïnvloedt het leven van klanten en kandidaten. Randstad organiseert verschillende hackathons en coding challenges om bij te dragen aan relevante business cases en zodoende te blijven innoveren. 

onze TECH uitdagingen

Wij beschikken over de modernste software en hardware en leveren op maat gemaakte professionele websites voor onze klanten en flexwerkers. Hierin bieden we een optimale user experience. We bouwen veel applicaties zelf of integreren standaardoplossingen in onze architectuur. Voorbeelden van onze projecten en uitdagingen zijn:

  • ontwikkeling van een nieuwe ‘responsive’  flexwerker portal voor Randstad.nl
  • migratie van onze applicaties richting Amazon Web Services
  • ontwikkeling van intranet pagina's in Google Apps for Business
  • optimaliseren van een datadriven matching engine voor kandidaten
  • een stabiele performance van onze systemen zonder impact voor de eindgebruiker

ontwikkeling staat bij ons op 1

Ontwikkeling staat bij ons voorop. Op IT-gebied, maar ook persoonlijk. We stimuleren nieuwsgierigheid, lef en eigenaarschap, en ondersteunen je hier graag bij. We werken volgens de Agile methodiek: Scrum voor ontwikkelteams en Kanban voor beheerteams. We organiseren regelmatig creatieve brainstorm- en kennissessies en personeelsactiviteiten. We vieren onze successen en leren van onze experimenten. Zodat we met elkaar elke dag een stukje beter worden in wat we doen.

werken binnen randstad groep tech

We hebben veel leuke en nieuwe ideeën en plannen, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Benieuwd naar onze vacatures? Dan ben je hier op de juiste plek. Staat jouw vacature er niet bij, maar toch nieuwsgierig? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialisten via: 020 569 12 77 of bekijk onze contactpagina.

Contact
Hackathon 2019