Andere mensen helpen en coachen, al 20 jaar.

In 1997, op mijn 16e, ging ik naar de Randstad vestiging in Veenendaal om een vakantiebaan te vinden. De reden dat ik naar Randstad ging was omdat mijn ouders op dat moment werkzaam waren via Randstad, dit al enkele jaren met veel plezier. De persoonlijke benadering van intercedente / manager Dorien van de Bovenkamp maakte het fijn om bij de vestiging naar binnen te stappen.

In de zomer van 1999 zakte ik voor mijn examen vwo en kreeg in een vakantiebaan aangeboden op de vestiging van Randstad zelf. Als DOU-er mocht ik een administratieve ondersteuning bieden. Mijn schoolkeuze vond ik te lastig op dat moment om te maken waardoor ik graag langer wilde blijven werken na de zomer. Het werk en de collega's waren dusdanig leuk dat ik dat graag bij Randstad wilde doen. Dorien stond hier voor open en zo begon mijn echte ervaring in het werkveld!

andere mensen helpen en coachen

3 jaar later, in 2002, had ik besloten wat ik wilde studeren en nam ik afscheid van Randstad Veenendaal. Ik ging een BBL opleiding volgen, richting SPW (sociaal pedagogisch werker) & SPH (sociaal pedagogisch hulpverlener). Ik wilde andere mensen helpen en coachen. Bij die keuze heeft mijn ervaring bij Randstad een grote rol gespeeld. Ik heb 10 jaar intensief mogen werken met mensen; van mensen met een verstandelijk beperking tot jongeren die een detentieverleden en/of verslavingsverleden hebben.

opnieuw een nieuwe toekomst bij Randstad

In het voorjaar van 2012 was ik opnieuw op zoek naar een baan en nog voordat ik bij Randstad naar binnenstapte, kwam ik Dorien al tegen in de stad. Net alsof het lot ermee speelde vroeg zij mij of ik interesse had ik een zomerproject. Ik ben toen weer als DOU-er begonnen en heb na het project van Iddink nog vele klanten mogen meemaken zoals Hema distributiecentrum, Pon Logistics etc, GLS Utrecht, etc, dit allemaal onder het label van Randstad Inhouse Services (RIS). In 2013 ben ik in vaste dienst gekomen, ik zag een nieuwe toekomst bij Randstad, opnieuw:).

baanbrekend

In 2017 heb ik de overstap gemaakt van RIS naar HR Solutions (HRS). Mijn 10 jaar werkervaring in de zorg en coachingservaring wilde ik graag meer inzetten. Binnen HRS zag ik meer mogelijkheden om de mens centraal te zetten, iets wat ik heel graag doe. Nu ben ik met veel plezier werkzaam als adviseur bij Baanbrekend/Connect Zeist en werk ik met een heel fijn team samen binnen de Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug. Hier begeleid ik mensen vanuit een bijstand positie naar een baan en heb ik de afgelopen zomer een project gedraaid omtrent nieuwkomers.

menselijke aandacht

Al met al heb ik zelf 20 jaar een geschiedenis, blauwe draad, met Randstad en mijn ouders voor mij. De belangrijkste reden hiervoor is de menselijk aandacht die er geweest is voor mijn ouders en voor mij. Mijn doel in mijn werk en leven is dat ik dit doorgeef en ieder mens waardeer om wie ze zijn en help waar het kan. werken bij Randstad?

Enthousiast geworden over het werken bij Randstad? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

tags blog