expert bij een dynamisch bedrijf.

Als Recruiter bij Randstad combineer je het beste van twee werelden; een grote organisatie die je veel tools kan bieden (maar waar ook nog genoeg valt te ontdekken) en de vrijheid om hier binnen je team een eigen draai aan te geven. Het is een specialisme, waar je als een ware scout op zoek gaat naar talent voor je klanten.

dé expert dat ben ik!

Vanwege de krappe arbeidsmarkt wordt het vinden van de beste kandidaten steeds moeilijker, wat de erkenning voor je werk uiteindelijk alleen maar groter maakt want binnen Randstad worden wij opgeleid tot arbeidsmarkt experts. Het begint allemaal met weten waar talent zich bevindt en hoe je deze gaat herkennen. Heb je eenmaal die ene goede kandidaat gevonden, dan zijn er helaas altijd kapers op de kust dus het is dan aan mij, dé expert, om vanuit een sterk relatiebeheer en persoonlijke aandacht te zorgen dat deze kandidaat kiest voor Randstad. Gelukkig word je binnen Randstad continu getraind en verder opgeleid om de juiste skills te kunnen toepassen om die ene kandidaat te blijven binden.

Een dynamische functie

Het werken met mensen blijft een dynamisch en interactief krachtenveld waarin geen dag hetzelfde is. Op persoonlijk en professioneel vlak zijn er enorm veel mogelijkheden binnen onze organisatie!

En het mooie is dat  je als Recruiter zelf ook steeds waardevoller wordt op de arbeidsmarkt.

werken bij Randstad

Enthousiast geworden over het werken bij Randstad? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

tags blog