speeltuin waar je groot wordt!

Annelies Graafland

Iedere dag kom ik in mijn werk Randstad-collega’s tegen die al tien, vijftien of soms wel twintig jaar werkzaam zijn. Randstad is niet zomaar een organisatie! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en jezelf te zijn in iedere fase van jouw loopbaan. Dat betekent letterlijk dat geen jaar hetzelfde hoeft te zijn en ze verwachten echt niet van je dat je directeur wordt.

Randstad is één van de grootste organisaties van Nederland met tal van mogelijkheden en banen. Natuurlijk ken jij de functie van intercedent en recruiter. Prachtige functies om hierin jouw loopbaan te beginnen. Niet alleen omdat Randstad jou aan de hand neemt in jouw ontwikkeling door de beste trainingen en opleidingen maar juist omdat Randstad jou verder helpt om jouw kracht nog krachtiger te maken! Natuurlijk ben ik hier een lichtend voorbeeld van (ahem) en ik ben zeker niet de enige. Mijn collega bijvoorbeeld die na een omzwerving van intercedent, naar ict naar human resource solutions zich nu weer verder ontwikkelt binnen recruitment.

Randstad is dus met recht een plek waarin je groot wordt. Maar een speeltuin? Aan de hand van de belangrijkste en bekendste speeltoestellen ga ik het je uitleggen. 

glijbaan

Het gevoel wanneer je bovenaan de glijbaan zit. Kijk naar de diepte. Je weet niet wat je kan en wat er gaat gebeuren. Je roetsjt naar beneden! Je buik geeft vlinders en het voelt alsof je de vliegt! De om je heen verplaatsende lucht wappert door je haren. Eenmaal beneden weet je één ding zeker! Nog een keer. En zo voelt het wanneer je aan een nieuwe dag met nieuwe uitdagingen begint. Als intercedent haal je bijvoorbeeld een aanvraag binnen. Scoren! Dit gevoel alleen al is niet te omschrijven. Wanneer dan blijkt dat jouw top of mind kandidaat ook nog eens direct op gesprek mag en een week later kan starten. Dat is de allerhoogste glijbaan van de speeltuin waar je continue op en af wil! 

schommel

Heen en weer! Heen en weer! Hoger, Hoger, Hoger! Heen en weer! Heen en weer! Ik kan zelf nog steeds intens gelukkig worden van schommelen. Het gevoel dat je vliegt als een vogel, vrij bent van de grond en door kan gaan totdat je niet meer kan. Heerlijk! En zo voelt het ook om binnen Randstad te werken. Je hoeft namelijk niet dag in dag uit, jaar in, jaar uit op dezelfde plek te werken. Ik heb de afgelopen tijd veel mensen zien switchen. Van vestiging naar inhouse (waarbij je voor één klant werkt) naar een unit waarbij je speciaal voor één type functies of branche werkt. Je groeit daardoor in jouw competenties. Je gaat hoger en hoger in de ontwikkeling van jouw talenten waardoor je doorgroeit tot een echte specialist. 

wip

Wip! Wap! Wip! Wap! Sneller en sneller. Wist je dat Randstad vele mooie projecten onderneemt? Hele gave events waar iedereen wel een keer wil werken - al is het alleen maar om een keer aanwezig geweest te zijn. Voor die events kan jij als projectmedewerker - project recruiter/ intercedent onderdeel van zijn. Wanneer het project afgelopen is staat er altijd weer een ander project op stapel! Wip Wap Wip Wap! 

klimrek

En dan het klimrek. Ook binnen Randstad zijn er voldoende mensen die doorgroeien van intercedent tot directeur. Wist je dat onze CEO Jacques van den Broek zelf ook ooit begon als intercedent? En Frits Goldschmeding, de oprichter van het mooie Randstad? Hij bracht ooit op de fiets de eerste uitzendkracht naar de eerste klant. Klein beginnen en groot denken! 

kortom

Ook voor jou is er een perfecte plek te vinden binnen de speeltuin van Randstad! 

tags blog

ook aan de slag als recruiter?

Geen actuele vacatures gevonden