business course

30 april & 1 mei 2020
Amsterdam

fast forward>>your future

Randstad Groep Nederland

Een uniek inkijkje krijgen bij dé HR-organisatie van Nederland, zonder dat je er daadwerkelijk werkt? Dat kan als je deelneemt aan de business course van Randstad Groep Nederland. Tijdens een volledig verzorgd programma maak je op een bijzondere manier kennis met ons bedrijf en vergroot je tegelijkertijd je kansen op een baan als management trainee. Fast forward >> your future!

Speciaal voor veelbelovende wo-laatstejaars of net afgestudeerden organiseren wij de business course. In twee dagen doorloop je een intensief programma met onder andere: 

  • een denktank waarin je wordt uitgedaagd mee te denken over een strategisch vraagstuk bij een echte klant.
  • professionele begeleiding van een coach én een persoonlijk feedbackrapport dat inzicht geeft in je talenten en ontwikkelpunten.
  • informele diners, borrels en activiteiten om uitgebreid je toekomstige nieuwe collega's te ontmoeten, waaronder huidige management trainees, managers én directeuren die bij Randstad Groep Nederland werken.
  • een goede kans om door te stromen in een versneld sollicitatietraject voor een startersfunctie óf het management traineeship binnen Randstad Groep Nederland.

deelnemen aan de business course?

Meld je aan door hier te solliciteren!

de flitsende start van jouw carrière.

Wat zoek jij in een toekomstige baan? Nog geen idee? Doe dan mee aan de business course van Randstad Groep Nederland. Leer jezelf kennen, ontmoet management trainees en ervaar hoe het is om te werken bij Randstad Groep Nederland in slechts twee dagen. fast forward>>your future.

tags events