expert tour.

candidate marketing: zo creëer jij een fantastische candidate experience

25 oktober 2019, Diemen

Wat leuk dat jij interesse hebt in onze expert tour met als thema 'candidate marketing: zo creëer jij een fantastische candidate experience', op 25 oktober in Diemen. 

De wereld van werk verandert continu. Hoe kan je als HR- of recruitment professional op alle veranderingen inspelen om toch die duurzame match te maken?

Tijdens dit gratis event bespreken we onder andere de toegevoegde waarde van candidate marketing, recruitment via LinkedIn, de veranderende wereld van werk aan de hand van de LinkedIn economic graph en lichten we uit hoe de tech en touch strategie van meerwaarde is in de candidate journey.

Programma:

  • 13:00 - 13:30 uur Ontvangst
  • 13:30 - 14:15 uur Opening Aaltje Vincent - candidate marketing
  • 14:15 - 15:00 uur Jacco Valkenburg - werving via LinkedIn: hoe zoeken en selecteren recruiters de allerbeste kandidaat uit 8 miljoen Nederlandse profielen?
  • 15:00 - 15:30 uur Pauze
  • 15:30 - 16:15 uur Esther Raaijmakers - de meerwaarde van tech & touch in de candidate journey
  • 16:15 - 17:00 uur  Marcel Molenaar - LinkedIn: the economic graph
  • 16:45 - 18:00 uur Borrel

Ben je graag bij ons event aanwezig? Helaas, de inschrijving is gesloten. Wil jij er toch bij zijn? Stuur dan een e-mail naar recruitment@randstadgroep.nl en claim jouw plaats op de wachtlijst. Indien er een plek vrij komt, ontvang jij een bericht om die plek op te vullen. 

Adres:
Diemermere 25
1112 TC Diemen

Wij kijken er naar uit om je 25 oktober te ontmoeten.

Aaltje Vincent

Aaltje is sinds 2009 lid van Recruiters United Zij heeft talloze opleidingen gevolgd waaronder Heao-Communicatie, NIMA-B en verschillende opleidingen op het gebied van veranderingsprocessen, zoals: Visions, InnerLinks/Findhorn-UK, Healing, de Alites leergang Loopbaanontwikkeling + diverse recruitment via social media trainingen van Jacco Valkenburg. In 2016 rondde ze de academische leergang ‘Strategisch Ondernemen met Arbeid’ bij AOG Management Opleidingen met veel plezier af. Onderdeel van haar dagelijks werk is in contact staan met HR en recruitment van organisaties, bedrijven en uitzend- en werving & selectiebureaus over hoe zij selecteren, de technologische ontwikkelingen daarbinnen en de onderzoeken daar naar. Aaltje is een fervent bezoeker van congressen in loopbaancoaching en recruitment en kan ons als geen ander meenemen in de wondere wereld van werk. 

Meer weten over Aaltje?

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger (Recruiting Roundtable) op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder ‘Recruitment 3.0‘. Met zijn bedrijf Recruit2 helpt hij organisaties – zoals TomTom, KPN, Knab, Maersk, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Tevens is hij trainer en eigenaar van Recruiter University.

Meer weten over Jacco?

Esther Raaijmakers

Tribe Lead Randstad Groep Nederland

Sinds juli 2019 is Esther Raaijmakers Tribe Lead binnen Randstad Groep Nederland. Als sparringpartner voor directie, helpt Esther in deze rol de organisatie toekomstbestendig te houden in de snel veranderende wereld van werk. Met haar jarenlange ervaring op het gebied van sales en HR, inventariseert en implementeert zij met scherpe en analytische blik (nieuwe) initiatieven om de organisatie en de medewerkers dagelijks te helpen in hun zoektocht naar de duurzame match. Hierbij staan de employee en candidate journey centraal. In haar voorgaande rollen binnen Randstad Groep Nederland heeft Esther bewezen zeer waardevolle bijdragen te leveren aan innovaties en het opinieleiderschap van de organisatie. Zo zorgde ze er als manager Reward & Analytics voor dat de organisatie een nieuwe bedrijfscao, arbeidsvoorwaarden en performancemanagement strategie (great conversations) hanteert, passend bij de hedendaagse arbeidsmarkt.

Marcel Molenaar

Countrymanager Benelux - LinkedIn

Marcel is countrymanager LinkedIn Benelux, waarmee hij alle activiteiten van het LinkedIn kantoor in Amsterdam overziet. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de online marketingwereld en is een gepassioneerd spreker over de digitale ontwikkelingen binnen de veranderende wereld van werk. 

Aaltje Vincent

Loopbaancoach, trainer, auteur en spreker

Jacco Valkenburg

Recruitment expert, auteur, spreker

Esther Raaijmakers

Tribe Lead Randstad Groep Nederland

Marcel Molenaar

Countrymanager Benelux - LinkedIn