agile werken op het hoofdkantoor.

verbinden, verbeteren en innoveren

Of je nu Marketing specialist, Finance professional of IT´er bent, bij Randstad Groep Nederland werk je samen aan verbetering en innovatie.
Waar onze collega's in het land zich bezighouden met de core-business van ons bedrijf, vinden onze stafspecialisten, vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam (Diemen), dagelijks oplossingen waarmee ze vanuit hun eigen expertise de labels Randstad, Tempo-Team, Yacht en BMC versterken.

Vanuit ieders eigen expertise werken onze specialisten steeds aan verbetering. Samen beter outperformen!
Dit betekent samenwerken met andere specialisten op het hoofdkantoor, maar ook met collega's die dagelijks hun handen uit de mouwen steken in de markt.

IT talenten.

Randstad Groep zoekt IT talenten, Er zijn mogelijkheden van IT starter tot ambitieuze professionals.

lees meer over werken als IT'er
marketing banen bij Randstad

marketing talenten.

Randstad Groep zoekt marketeers die 'out of the box' kunnen denken in deze digitale innovatieve wereld.

lees meer over werken als marketing specialist
finance banen bij Randstad

finance talenten.

Randstad Groep zoekt finace talenten die 'out of the box' kunnen denken in deze digitale innovatieve wereld.

lees meer over werken als finance specialist

flexibel werken

Bij Randstad bieden we flexibele werkplekken en maken we gebruik van de laatste technologieën en tools. Zo ben jij in staat om te werken waar en wanneer je dit wilt. Je kunt bijvoorbeeld werken vanaf jouw kantoor of hub, op de klantlocatie en zelfs thuis is jouw volledige werkomgeving digitaal beschikbaar.

agile werken

Binnen Randstad werken wij grotendeels ‘agile’, een methode die we kennen vanuit bedrijven als Spotify, Netflix en Google. Wij zijn er trots op dat wij deze manier van werken hebben omarmd. De belangrijkste redenen waarom Randstad agile werkt zijn: 

  • We zijn efficiënter en wendbaarder
  • We kunnen sneller innoveren, met een kortere time to market
  • We zijn aantrekkelijker als employer of choice; onze medewerkers hebben veel meer vrijheid en verantwoordelijkheid dan in een traditionele organisatie
werkgeluk

eerlijk werken.

Werkgeluk is erg belangrijk. Dat uit zich in purpose, autonomie, het verschil mogen maken vanuit je talent en hier zichtbare vooruitgang in zien. Randstad is een organisatie waar iedereen wil werken omdat je er gelukkig kan en mag zijn.