accountspecialist.

actuele banen
 • jij beschikt over.

  ondernemend karakter

  resultaatgerichte instelling

  hbo-niveau

  uitstekende communicatieve vaardigheden

 • wij bieden jou.

  40-urige werkweek

  25 vakantiedagen

  +8.5% vakantiegeld

  persoonlijk benefit budget

  uitstekende bonusregeling

 • jouw werk.

  50% plaatsen van kandidaten voor de klant 20% planning maken en bijhouden
  15% analyse markttrends en doorvertaling
  15% administratie
   

ontdek ons profiel

Jij regelt alles op HR-gebied voor de honderd tot tweehonderd uitzendkrachten die voor langere tijd zijn gedetacheerd. Van sollicitatie- tot beoordelingsgesprekken, en van personeelsplanningen tot inwerktrajecten en verzuimpreventie. Daarnaast ben je een belangrijke businesspartner voor de directie en managers van de klant. Zij lopen geregeld bij je binnen. Niet alleen als er nieuwe vacatures zijn, maar ook om te sparren over ontwikkelingen in de markt of voor advies over hun HR-beleid.

Dichter bij de klant kun je niet komen: jouw kantoor is namelijk ter plaatse. Sterker nog, je bent zo’n vaste waarde in de organisatie dat de mensen daar soms bijna vergeten dat je in dienst van Randstad bent en niet van de klant. Dat is een goed teken.

Zijn er nieuwe vacatures, dan melden de teamleiders of HR-managers zich bij jou. Maar je staat er niet alleen voor: de recruiters van Randstad zitten letterlijk naast je. Zij helpen je met het opsporen van de beste kandidaten en stellen deze aan je voor.

Alles draait om binden en begeleiden, zoals we dat noemen. En dat geldt ook voor mijn relatie met de klant. Heb ik de juiste mensen op de juiste plek geplaatst en de klant blij gemaakt, dan is mijn dag geslaagd.

Mijn dag bestaat uit veel mailcontact, telefoontjes en persoonlijke afspraken met beide kanten. Dat is wat het zo leuk maakt. Wat mij voldoening geeft? Als ik klant en kandidaat succesvol samenbreng en zie dat iedereen hard en met plezier werkt.

werkweek

een werkweek van een accountspecialist

groeipad

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons inhouse brede opleidingsaanbod ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities.

 • senior accountspecialist

 • procesmanager

 • projectmanager