operationeel manager.

actuele banen
 • jij beschikt over.

  commercieel inzicht

  daadkracht

  hbo/wo-niveau

  je bent een people manager

 • wij bieden jou.

  40-urige werkweek

  25 vakantiedagen

  +8.5% vakantiegeld

  persoonlijk benefit budget

  uitstekende bonusregeling

 • jouw werk.

  20% evaluaties en bijsturing
  40% klant afspraken
  20% Analyse markktrends en voorstellen 20% Analyse cijfers en voortgang

ontdek ons profiel

Je bent operationeel en commercieel verantwoordelijk voor één of meerdere klanten. Op zowel korte als lange termijn zorg je voor voldoende personeel. Maar daar begint het eigenlijk pas. Want jouw klanten maken graag gebruik van je expertise. Bijvoorbeeld op het gebied van kostenbesparing door van een twee- naar een vijfploegendienst te gaan. Of het digitaliseren en optimaliseren van processen om tijd én geld te besparen. Ondertussen verlies jij je medewerkers niet uit het oog en weet jij ze zo te motiveren dat ze keer op keer net dat stapje extra zetten.

Als operationeel manager denk je vanuit de toegevoegde waarde voor de klant. En dat is ook meteen wat mijn werk zo leuk maakt. We zijn naast leverancier vooral partner. Dat betekent dat de vraagstukken van de klant ook de mijne zijn.

Het invullen van personeelsvraagstukken vraagt vandaag de dag om een stukje creativiteit als operationeel manager bij Randstad Inhouse Services. Des te meer voldoening geeft het als je er samen met de klant uitkomt.

werkweek

een werkweek van een operationeel manager

groeipad

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons inhouse brede opleidingsaanbod ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities.

 • senior operationeel manager

 • regio directeur