recruiter.

actuele banen
 • jij beschikt over.

  recruitmentervaring

  commerciële vaardigheden

  klantgerichte houding

  daadkracht en flexibiliteit

  hbo-niveau

 • wij bieden jou.

  32/40-urige werkweek

  25 vakantiedagen

  +8.5% vakantiegeld

  persoonlijk benefit budget

  uitstekende bonusregeling

 • jouw werk.

   30% werving en selectie kandidaten
   30% sollicitatiegesprekken en matchen
   15% relatiebeheer en wervingsevents
   25% schrijven vacatures

ontdek ons profiel

Jij werft nieuwe medewerkers voor één of enkele grote klanten. Het gaat daarbij met name om de functieprofielen van productiemedewerker, operator of logistiek medewerker. Van de accountspecialist krijg je te horen hoeveel medewerkers de klant nodig heeft. Jij creëert een flexpool, schrijft vacatureteksten, plaatst deze op jobboards en je belt kandidaten die gesolliciteerd hebben voor een intake. Als recruiter doe je de eerste screening. Past de kandidaat bij het profiel, dan nodig je hem of haar uit voor een sollicitatiegesprek met de accountspecialist.

De leukste werkdag is als ik echt het gevoel heb gekregen dat ik iemand heb kunnen helpen. Bijvoorbeeld als iemand een nieuwe stap wilt maken en ik die persoon kan helpen aan een nieuwe, passende baan. Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Het is dan ook fantastisch dat ik een rol kan spelen in die verandering.

Het team is als een warm bad. Soms organiseren we een grote lunch, of we vieren Sinterklaas met elkaar. En de resultaten, die behalen we ook samen. Randstad is een commercieel bedrijf, maar persoonlijke ontwikkeling is net zo belangrijk. 

Behalve recruiter ben je ook jobcoach; je bent betrokken bij iets heel speciaals. Elke keer dat mensen van baan veranderen, verandert hun leven.

werkweek

een werkweek van een recruiter

 

groeipad

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons inhouse brede opleidingsaanbod ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities.

 • senior consultant

 • intercedent

 • accountspecialist