accountspecialist

wat doet een accountspecialist?

Wat zijn je werkzaamheden, werkomgeving, doorgroeimogelijkheden en arbeidsvoorwaarden als accountspecialist? ​​​​​​​Je vindt het allemaal hier! 

alle handige informatie op een rijtje voor jou.

intercedent video pop-up
doorgroeimogelijkheden accountspecialist

accountspecialisten over hun baan.

Lotte van Opstal (28)
Ik geef mijn baan een 8.0 
Als accountspecialist voel ik mezelf niet alleen onderdeel van Randstad, maar ook onderdeel van de klant. Dichterbij de klant kun je niet zitten. Je zit 'inhouse' (intern bij de klant) waardoor je continu in gesprek kan gaan met zowel de flexwerkers daar én met de klant. Flexwerkers helpen aan een droombaan, maar daarnaast ook de klant helpen met uiteenlopende vraagstukken, daar word ik gelukkig van. Samenwerken met leuke collega’s is ook wat mij aanspreekt binnen de functie. Iedereen wil ervoor gaan om het beste te realiseren voor alle partijen. Daarnaast is er ook ruimte voor leuke teamuitjes en ben ik erg tevreden over de ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie. Sinds kort heb ik een 'potential programma' afgerond en nu ben ik bezig met het traineeship voor procesmanager. 
Accountspecialist Lotte
Pien ten Voorde (24)
Ik geef mijn baan een 8.5 
Omdat ik veel vrijheid heb in de uitoefening van mijn taken, stap ik iedere dag enthousiast de werkvloer op. Ik vind het prettig dat ik niet de hele dag achter een bureau zit, doordat ik veel bezoeken op de vloer, overleggen met de klant , of intakes met kandidaten heb. Hierdoor is geen dag hetzelfde! Naast de werving en selectie, ben ik verantwoordelijk voor de binding en begeleiding van de flexwerkers. Dit maakt dat ik erg betrokken ben bij de klant én de flexers. Voor hen kan en wil ik het verschil maken! Mijn persoonlijke groei en ontwikkelpunten worden geregeld besproken in gesprekken met mijn manager, hierdoor voel ik me gewaardeerd en kan ik blijven groeien.

arbeidsvoorwaarden.


bruto maandsalaris tussen de €2500,- en €2800,-
een flexibel budget van 12,347% (8,5% vakantiegeld en 3,847% werkgeversbijdrage) per maand. Oftewel €308 - €345 elke maand om te sparen, te besteden aan extra vakantiedagen, sport of fiets
✓ een interessante bonusstructuur
25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen 
een aantrekkelijke aandelenregeling en pensioenregeling
ruim opleidingsaanbod, want als jij groeit, groeit Randstad ook
 de mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling
 alles rondom laptop, mobiele telefoon, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld
fijne en inspirerende collega’s en managers die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events 


Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier.  

ook interessant voor jou?

onze cultuur. Wat zijn onze kernwaarden? Wat is onze missie en visie en waar geloven we in? Je leest hier meer over wat voor een cultuur je kunt verwachten. 
groei en ontwikkeling. Blijven groeien in je werk en als persoon vinden we belangrijk. We investeren dan ook in onze medewerkers. Bekijk snel hoe we dat doen.
plek in de maatschappij. Society impact is een van de strategische pijlers van Randstad Groep Nederland. Lees meer over wat we doen op dit gebied.
diversiteit en inclusie.
Je beste zelf zijn, begint bij jezelf kunnen zijn. Randstad Groep Nederland moedigt diversiteit en inclusie aan. Meer weten?