img1
digitale inhousedag. 
Kom te alles weten over de verschillende banen binnen Randstad Groep op 15 juni 2021.
Net klaar met je studie? Al een langer actief op de arbeidsmarkt en graag een nieuwe stap maken? Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging zit je bij Randstad goed! 

Tijdens de inhousedag op 15 juni 2021 komt je meer te weten over de meest voorkomende rollen binnen Randstad en Tempo-Team. Ook leggen we je uit hoe onze sollicitatieprocedure verloopt. Verder krijg je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met verschillende werknemers van Randstadgroep en aan de slag zijn als interedent, recruiter, planner of account specialist. 

Dus spreekt werken bij Randstadgroep Nederland je aan en ben je klaar om te ontdekken welke baan bij jou past? Meld je aan voor de digitale inhouse en leer meer over de mogelijkheden binnen Randstad en Tempo-Team!
img1
Maak kennis met de verschillende banen binnen Randstad en Tempo-Team. 
img1
Ga in gesperk met een recruiter, intercedent, planner of accountmanager. 
img1
Leer meer over hoe onze sollicitatieprocedure in zijn werk gaat.
img1
Ontdek doorgroeimogelijkheden en carrierepaden binnen Randstadgroep.

klaar om jouw ideale baan te ondekken?

veelgestelde vragen.

Heb je vragen over de inhousedag? Je kunt ons altijd bereiken door te mailen naar XX@randstadgroep.nl. De meest voorkomende vragen hebben wij hieronder alvast voor je beantwoord!

leer meer over de verschilllende banen. 

Tijdens de inhousedag zullen we de verschillen en overeenkomsen van de meest voorkomende rollen bespreken. We vertellen je graag alvast meer over deze functies. 
img1
Recruiter Als recruiter maak je de match tussen vacatures en kandidaten. Je richt je voornamelijk op de werving en selectie van kandidaten. 
img1
Intercedent Als intercedent begeleid je uitzendkrachten tijdens hun dienstverband en zorg je voor een sterke binding met de klant.
img1
Planner Als planner ben je verantwoordelijk voor een sluitende dag- of weekplanning voor één of meerdere klanten.
img1
Account specialist Als accountspecialist manage je alles op het gebied van HR voor een klant klant en de uitzendkrachten die daar werken.