ons management traineeship.

management traineeship.

lees hier wat het management traineeship van Randstad Groep Nederland jou te bieden heeft. 

alles over het management traineeship.

trainees aan het woord. 

Shirien Amel Gharib.

"Ik heb voor RGN gekozen omdat de mens centraal staat. Het management traineeship biedt mij de mogelijkheid om te leren van anderen en helpt mij bewust te worden van mijn eigen gedrag. In combinatie met de ruimte voor feedback, een compliment en plezier is dit voor mij de ideale plek om mijn carrière te starten''. 

Tom Pouwer

"Dit traineeship legt de focus bij persoonlijke ontwikkeling. Door middel van strategische vraagstukken vanuit de directie en intervisies met mede-trainees leer ik mezelf en de ander beter kennen en begrijpen. Het besef dat niet iedereen hetzelfde denkt als ik helpt me om situaties beter in te kunnen schatten en effectief te communiceren. Daardoor bereik ik vaker mijn doel''. 
recruiter

Minke van der Helm.

“Geen enkel traineeship binnen RGN is hetzelfde, daarom heb ik de vrijheid om mijn eigen route te kiezen binnen de organisatie. Daarnaast werk ik 2 jaar lang elke woensdag aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo regelmatig een spiegel voorgehouden krijgen en stilstaan bij mijn eigen gedrag, is intensief en soms confronterend. Maar vooral erg waardevol, want hierdoor leer ik om me meer open te stellen voor andere perspectieven. Dit helpt mij om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak''. 

podcast & video.

het traineeship van de grootste hr dienstverlener ter wereld. (oud) Management trainees Jules Baartmans en Willemijn Schroten zijn in gesprek met de beroepskeuzecast. Wat houdt werken als management trainee bij Randstad Groep Nederland in en wat brengt het je? Luister de podcast en kom erachter of het traineeship bij jou past.
de business course. De business course is een unieke kans. Tijdens een volledig verzorgd programma maak je op een bijzondere manier kennis met ons bedrijf, collega's en wij met jou. Tegelijkertijd vergroot je jouw kansen op een baan als management trainee of finance trainee. Bekijk snel de video voor een inkijkje.
aangenaam, maak kennis met jezelf. Oud trainee Susan van Hooijdonk vertelt in deze podcast over een waardevol inzicht dat ze opdeed toen ze het management traineeship volgde. Ook organisatieadviseur Ingelien Veldkamp geeft tips hoe je jezelf beter kunt leren kennen.

wat bieden we jou?

 
een bruto maandsalaris van €3.034 (inclusief 8,5% vakantiegeld en benefit budget) en interessante bonusstructuur
direct een contract voor onbepaalde tijd
25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen 
een aantrekkelijke aandelenregeling, pensioenregeling en korting op je zorgverzekering 
de mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen  (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling
alles rondom laptop, mobiele telefoon, leaseauto, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld
fijne en inspirerende collega’s, mede trainees en coaches die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events
traineebonus en verhoging: 2x per jaar kun je €1300-€1500 bonus verdienen en €300 per jaar groeien in salaris

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier.  

sollicitatieproces.

  1. je solliciteert met je cv, maar het online assessment is leidend. Je start met een capaciteitentest. Is deze succesvol dan krijg je toegang tot het game-based assessment, video pitch en twee persoonlijke opdrachten gefocust op jouw competenties.
  2. selectiedag op het hoofdkantoor, waarin je kennismaakt met het bedrijf en in gesprek gaat met 2 collega's (hr, managers, oud-trainees). 
  3. extern assessment. Hierin ga je een halve dag aan de slag met rollenspellen. 
  4. eindgesprek op directieniveau. 
img1
img1
neem contact op.
Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over iets? Neem dan contact op met mij via whatsapp of mail: willemijn.schroten@randstadgroep.nl

ook interessant voor jou?

onze cultuur. Wat zijn onze kernwaarden? Wat is onze missie en visie en waar geloven we in? Je leest hier meer over wat voor een cultuur je kunt verwachten. 
groei en ontwikkeling. Blijven groeien in je werk en als persoon vinden we belangrijk. Daarom investeren flink in de ontwikkeling van eigen medewerkers.
plek in de maatschappij. Society impact is een van de strategische pijlers van Randstad Groep Nederland. Lees meer over wat we doen op dit gebied.
diversiteit en inclusie.
Je beste zelf zijn, begint bij jezelf kunnen zijn. Randstad Groep Nederland moedigt diversiteit en inclusie aan. Meer weten?