wat je doet als planner.

wat doet een planner?

Alles over werkzaamheden, werkomgeving, 
​​​​​​​doorgroeimogelijkheden, salaris en arbeidsvoorwaarden over het werken als planner bij Randstad vind je hier. 

alle handige informatie op een rijtje voor jou.

doorgroeimogelijkheden planner

planner vertelt over haar baan

Ik geef mijn baan een 8.7
Tamara Romen (40) 
"Als planner heb ik contact met de klant en met de medewerkers. Dat is ontzettend leuk. Het is mijn taak om ze allebei tevreden te houden. In de ochtend ben ik verantwoordelijk voor de opkomst: de juiste mensen op de juiste plek op de juiste tijd. Dit lijkt simpel, maar is echt een uitdaging. Iedere dag is anders en ieder uur gebeurt er iets. Het ene moment hang ik aan de telefoon voor een ziekmelding, het andere moment staat de klant op kantoor, omdat hij extra ‘handjes’ nodig heeft of ik loop een ronde door het warehouse voor gewoon een praatje. Deze baan past perfect bij mij als moeder van 3 jonge kinderen. Ik sta op als ze nog slapen, maar zodra ze voor de lunch uit school komen ben ik er voor ze."
Planner Tamara

arbeidsvoorwaarden.


bruto maandsalaris tussen de €2500,- en €2800,-
een flexibel budget van 12,347% (8,5% vakantiegeld en 3,847% werkgeversbijdrage) per maand. Oftewel €308 - €345 elke maand om te sparen, te besteden aan extra vakantiedagen, sport of fiets
✓ een interessante bonusstructuur
25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen 
een aantrekkelijke aandelenregeling en pensioenregeling
ruim opleidingsaanbod, want als jij groeit, groeit Randstad ook
 de mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling
 alles rondom laptop, mobiele telefoon, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld
fijne en inspirerende collega’s en managers die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events 


Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier.  

ook interessant voor jou?

onze cultuur. Wat zijn onze kernwaarden? Wat is onze missie en visie en waar geloven we in? Je leest hier meer over wat voor een cultuur je kunt verwachten. 
groei en ontwikkeling. Blijven groeien in je werk en als persoon vinden we belangrijk. We investeren dan ook in onze medewerkers. Bekijk snel hoe.
plek in de maatschappij. Society impact is een van de strategische pijlers van Randstad Groep Nederland. Lees meer over wat we doen op dit gebied.
diversiteit en inclusie.
Je beste zelf zijn, begint bij jezelf kunnen zijn. Randstad Groep Nederland moedigt diversiteit en inclusie aan. Meer weten?