young randstad groep

welkom bij YOUNG.

Hét interne bedrijfsnetwerk van Randstad Groep Nederland.

YOUNG.

sfeerimpressie van YOUNG.

young

Nicoline, Minke en Riccardo over YOUNG.

"Binnen Randstad Groep Nederland vinden we samenwerken erg belangrijk. Om goed samen te werken is het van belang dat je niet alleen deelt met je collega's uit jouw team, maar ook open staat voor het ontmoeten van andere collega's die misschien wel weer een ander perspectief hebben. Je doet het namelijk niet alleen en door te verbinden help je elkaar vooruit. Lid worden van YOUNG is dan ook een makkelijke manier om informeel je netwerk te vergroten. En daarnaast hebben we gewoon veel plezier samen. Ik raad het iedereen aan."
"YOUNG zorgt ervoor dat ik op een laagdrempelige manier collega's van Tempo Team, maar ook van Randstad of Yacht leer kennen. Ik ben direct toen ik in dienst kwam lid geworden van YOUNG, waardoor ik op een gemakkelijke manier informeel mijn netwerk kon vergroten. En als je wil, kan je zelf of samen met collega's, evenementen organiseren voor in jouw regio of voor alle leden. Zeker een 10+ voor werkplezier!"
"De informele en gezellige sfeer bij YOUNG events trekt mij. Door deze laagdrempelige events heb ik veel nieuwe collega’s leren kennen die ik anders nooit had ontmoet."

kom met ons in contact.

Ben je nieuwsgierig of heb je wellicht vragen of iets? Neem dan contact op met Joppe of Julie. 
joppe randstad
joppe hattink
externe relaties
06-50123646
e-mail
jules baartmans
julie heijnen
communicatie
06-11735277
e-mail
YOUNG evenementen