vol passie van start met ons onboarding programma.

vol passie aan de slag

Met onze interactieve onboarding programma van 90 dagen ga jij, als nieuwe collega, vol passie en zelfvertrouwen aan de slag. Door deze onboarding voel jij je snel succesvol in jouw nieuwe baan. 

Het onboarding programma StartUp bestaat uit trainingen, e-learning en on the job opdrachten en geven jou, als nieuwe collega, inzicht in onze organisatie én handvatten voor het uitvoeren van je functie.

De eerste stap naar jouw baan bij Randstad is een online solicitatie. Een recruiter beoordeelt je cv en motivatie en neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een online assessment. Na het assessment volgt een gesprek.

Bij Randstad praten we praten over ‘vrijheid, work life balans. keuzevrijheid, mobiliteit en flexibiliteit’. Randstad wil gelukkige medewerkers en biedt daarom een breed pakket wat volledig op maat gemaakt wordt voor jou; de medewerker.

Het onboarding programma is van grote meerwaarde, omdat je zo op een hele leuke en informele manier meer kennis krijgt over de organisatie. Daarnaast leer je veel mensen persoonlijk kennen binnen Randstad, dat bevordert de samenwerking. 

StartUp

De StartUP bestaat uit trainingen, e-learningmodules en on the job opdrachten. 

Onze trainingsdagen zijn generiek van aard. Hierin leer je de vaardigheden
die je nodig hebt om jouw functie goed te kunnen uitvoeren  StartUP is opgedeeld in twee interactieve trainingsblokken in de StartUP. Het eerste trainingsblok begint altijd met een introductiedag op het hoofdkantoor. Afhankelijk van jouw functie ga je vervolgens naar een externe locatie voor één of meerdere vervolgtrainingen.

Tijdens de 'on the job' opdrachten doe je kennis op en pas je geleerde kennis toe in jouw werk. Ook tijdens e-learningmodules doe je kennis op. De on the job opdrachten vind je op de online leeromgeving. Je wordt intensief begeleid door zowel jouw manager als onze gespecialiseerde onboardingtrainer.

Wij eindigen het onboarding programma met een 360 graden feedback. Zodat Randstad je verder kan blijven ondersteunen bij je ontwikkelactiviteiten gedurende je carrière. 

StartUP

StartUP heet ons onboarding programma. Dit  90 dagen durende programma is van grote meerwaarde, omdat je zo op een hele leuke en informele manier meer kennis krijgt over de organisatie.