operationeel manager.

actuele banen

ons profiel.

operationeel manager

Je bent operationeel en commercieel verantwoordelijk voor één of meerdere klanten. 

Op zowel korte als lange termijn zorg je voor voldoende personeel. Maar daar begint het eigenlijk pas. Want jouw klanten maken graag gebruik van je expertise. Bijvoorbeeld op het gebied van kostenbesparing door van een twee- naar een vijfploegendienst te gaan. 

Of het digitaliseren en optimaliseren van processen om tijd én geld te besparen. Ondertussen verlies jij je medewerkers niet uit het oog en weet jij ze zo te motiveren dat ze keer op keer net dat stapje extra zetten.

je werkt samen met.

Van je collega’s op de marketingafdeling tot operationeel managers in je regio en intercedenten werk je mee samen.
Met een heleboel mensen binnen de organisatie zoek jij de samenwerking op. Met je collega’s van marketing bedenk je bijvoorbeeld ludieke acties, terwijl je bij financiële vragen overlegt met control. Met de procesmanagers of intercedenten brainstorm je over de juiste inzet van flexkrachten.

Als operationeel manager denk je vanuit de toegevoegde waarde voor de klant. En dat is ook meteen wat mijn werk zo leuk maakt. We zijn naast leverancier vooral partner. Dat betekent dat de vraagstukken van de klant ook de mijne zijn.

Het invullen van personeelsvraagstukken vraagt vandaag de dag om een stukje creativiteit als operationeel manager bij Randstad Inhouse Services. Des te meer voldoening geeft het als je er samen met de klant uitkomt.

ontwikkeling en groei

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons inhouse brede opleidingsaanbod ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities.

Doorgroeien bij ons.

Doorgroeien naar senior operationeel manager en regio directeur zijn voorbeelden van groeikansen vanuit deze functie. 

eerlijk over onze arbeidsvoorwaarden

  • 32/40-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen
  • +8.5% vakantiegeld
  • persoonlijk benefit budget
  • uitstekende bonusregeling

Bekijk hier onze arbeidsvoorwaarden video.