planner.

actuele banen

ons profiel.

planner

Je zorgt voor een sluitende dag- of weekplanning voor een of meerdere klanten. Dat betekent snel schakelen, maar natuurlijk ook zo veel mogelijk vooruitkijken. Komt er een drukke periode aan? Dan check jij of je genoeg mensen in je pool hebt en vul je deze eventueel aan met nieuwe flexwerkers. Verwacht de klant in de zomerperiode minder mensen nodig te hebben? Dan speel jij daar vroegtijdig op in, bijvoorbeeld door je mensen tijdelijk onder te brengen bij andere bedrijven. Zowel met de klant als met de flexwerkers zijn de lijntjes kort. Zij weten dat ze op jou kunnen rekenen en andersom geldt natuurlijk hetzelfde.    

Vanaf je vaste werkplek heb je dagelijks contact met flexwerkers en de klant. Dat gaat meestal telefonisch of via e-mail, maar je zit ook regelmatig met de klant om tafel voor planningsgesprekken. Dat is ook het moment dat je een kijkje neemt op de werkvloer om even hallo te zeggen of om een kort praatje te maken met jouw flexwerkers.  

Je vormt een goed ingespeeld team met de intercedent en/of accountspecialist. Zij helpen jou aan de juiste mensen wanneer jij je pool wilt uitbreiden. Staan er nog geschikte flexwerkers ingeschreven? Of is nieuwe werving nodig? Samen stippelen jullie een plan uit. Twijfel je of je met de mensen uit jouw pool aan alle vragen van de klant kunt voldoen? Dan ga je om tafel met de procesmanager.

Als planner weet je van tevoren nooit hoe je dag loopt. Of ik per direct een scanner beschikbaar heb? Of morgen tien mensen extra kan inroosteren? Juist die vragen maken het werk leuk. Simpelweg omdat je creatief moet zijn in je oplossingen.

Als planner ben je een echte troubleshooter. Melden flexwerkers zich ziek? Heeft de klant opeens dertig personen extra nodig? Aan mij om het op te lossen. Geen dag is daardoor hetzelfde. Ik werk bij de klant in huis en dat maakt dat de lijntjes kort zijn.

ontwikkeling en groei

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons inhouse brede opleidingsaanbod ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities.

Doorgroeien bij ons.

Je kunt eventueel doorgroeien tot senior planner, accountspecialist en procesmanager. 

eerlijk over onze arbeidsvoorwaarden

  • 32/40-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen
  • +8.5% vakantiegeld
  • persoonlijk benefit budget
  • uitstekende bonusregeling

Bekijk hier onze arbeidsvoorwaarden video.