procesmanager.

actuele banen

ons profiel.

procesmanager

Continu verbeteren. Kansen oppakken en verzilveren. Als expert in efficiency en kostenbesparing verras je je klanten met overtuigende en goed onderbouwde analyses en adviezen. Bijvoorbeeld op het gebied van planning, salarisadministratie of urenregistratie. Als procesmanager bij Randstad bevestig jij keer op keer onze toegevoegde waarde.          

Je bedenkt duurzame oplossingen voor de vragen van je klanten. Voor jou geen quick wins; je gaat echt de diepte in. Je maakt analyses zodat je precies weet hoe de arbeidsmarkt ervoor staat. Maar ook volg je technologische ontwikkelingen op de voet en vertaal je deze naar mogelijkheden voor procesverbetering bij je klanten. De vraag achter de vraag, daar ben je naar op zoek. Want jij weet dat je met extra handen niet altijd het probleem oplost. En ga je aan de slag met het implementeren van de voorgestelde veranderingen? Dan weet je precies wat nodig is om mensen voor je te winnen en om ervoor te zorgen dat het loopt zoals jij in gedachten hebt.  

Oplossingen bedenken, analyses maken en rapportages schrijven kun je overal doen, daar heb je geen vaste werkplek voor nodig. Je bent veel bij klanten, maar klapt net zo makkelijk thuis of op kantoor bij Randstad je laptop open. Efficiency is jouw expertise en dat voer je ook door in je eigen werk. Jij zorgt ervoor dat je je werkdag altijd optimaal benut.  

Je trekt vaak samen op met de operationeel manager. De afspraken die hij of zij met klanten maakt, bijvoorbeeld over de invulling van werkprocessen, ga jij doorvoeren. Klanten wil je binnenhalen met de juiste verwachtingen. Dat betekent dat je niet bang bent om de operationeel manager terug te fluiten als beloftes aan klanten niet haalbaar zijn. Maar ook de lijntjes met collega-procesmanagers zijn kort zodat je elkaar bij vragen altijd weet te vinden.

Als procesmanager doe ik iedere dag iets anders. Het optimaliseren van de planning, het verlagen van het verzuim of verhogen van de productiviteit; geen dag is hetzelfde. Dat is wat mijn werk zo mooi maakt.

Waar is mijn klant écht mee geholpen? En wat kan ik voor hem creëren zodat hij een slag kan slaan op het gebied van efficiency en kostenbesparing? Ik krijg er zoveel energie van als ik zie hoe mijn ideeën uitpakken in de praktijk.

ontwikkeling en groei

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons inhouse brede opleidingsaanbod ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities.

Doorgroeien bij ons.

Vanuit de rol van procesmanager kun je doorgroeien naar senior procesmanager en projectmanager. 

eerlijk over onze arbeidsvoorwaarden

  • 32/40-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen
  • +8.5% vakantiegeld
  • persoonlijk benefit budget
  • uitstekende bonusregeling


Bekijk hier onze arbeidsvoorwaarden video.