recruiter.

actuele banen

ons profiel.

recruiter

Als recruiter werf jij nieuwe medewerkers voor één of enkele grote klanten. Het gaat daarbij met name om de functieprofielen van productiemedewerker, operator of logistiek medewerker.

Van de accountspecialist krijg je te horen hoeveel medewerkers de klant nodig heeft. Jij creëert een flexpool, schrijft vacatureteksten, plaatst deze op jobboards en je belt kandidaten die gesolliciteerd hebben voor een intake.

Als recruiter doe je de eerste screening. Past de kandidaat bij het profiel, dan nodig je hem of haar uit voor een sollicitatiegesprek met de accountspecialist.

Je functie is veelzijdig en flexibel. We starten iedere week met ‘de weekstart’. Tijdens deze meeting bespreken we onze weekplanning door. Vervolgens ben je de hele week druk bezig met het benaderen van nieuwe sollicitanten en het plannen van intakes. Je voert sollicitatiegesprekken, schrijft pakkende vacatureteksten en hebt tussendoor veel leuke momenten met je collega’s. Je werkweek vliegt om en op vrijdagmiddag is het tijd voor een gezellige borrel.

Kortom: je week bestaat met name uit: werving en selectie kandidaten, sollicitatiegesprekken en matchen, relatiebeheer en wervingsevents en het schrijven van pakkende én seo proof vacatureteksten.

jij bent dé recuitment specialist. 

Wat drijft mensen om te werken? Wat vinden ze echt leuk? En waar zijn ze goed in? Als recruiter bij Randstad spreek je elke dag met mensen die dolgraag willen werken bij één van jouw klanten. Doordat jij zowel de klant als de kandidaat goed kent, weet je de ideale match te maken.

De leukste werkdag is als ik echt het gevoel heb gekregen dat ik iemand heb kunnen helpen. Bijvoorbeeld als iemand een nieuwe stap wilt maken en ik die persoon kan helpen aan een nieuwe, passende baan. Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Het is dan ook fantastisch dat ik een rol kan spelen in die verandering.

Het team is als een warm bad. Soms organiseren we een grote lunch, of we vieren Sinterklaas met elkaar. En de resultaten, die behalen we ook samen. Randstad is een commercieel bedrijf, maar persoonlijke ontwikkeling is net zo belangrijk. 

Behalve recruiter ben je ook jobcoach; je bent betrokken bij iets heel speciaals. Elke keer dat mensen van baan veranderen, verandert hun leven.

ontwikkeling en groei

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons inhouse brede opleidingsaanbod ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities.

Doorgroeien bij ons.

Vanuit de functie recruiter kun je doorgroeien naar de volgende stap in jouw carrière als  senior consultant, intercedent of accountspecialist.

eerlijk over onze arbeidsvoorwaarden

  • 32/40-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen
  • +8.5% vakantiegeld
  • persoonlijk benefit budget
  • uitstekende bonusregeling

Bekijk hier onze arbeidsvoorwaarden video.