bij Randstad kies je voor een carrière.

ben jij klaar voor je volgende carrièrestap? Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn.

klik hier voor actuele banen

jij staat centraal.

Wil jij jezelf continu ontwikkelen en resultaten dagelijks verbeteren binnen deze snel veranderende wereld van werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

eerlijk werken

Werkgeluk is erg belangrijk. Dat uit zich in purpose, autonomie, het verschil mogen maken vanuit je talent en hier zichtbare vooruitgang in zien. Daarnaast bieden wij een persoonlijk benefit budget dat naar eigen inzicht ingezet mag worden. Randstad is een organisatie waar iedereen wil werken omdat je er gelukkig kan en mag zijn.

  • sollicitatieproces

  • arbeidsvoorwaarden

  • onboarding programma

  • medewerkersblog

Wij zijn een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering van onze klanten. Tegelijkertijd hebben klanten natuurlijk zelf ook invloed op het succes dat wij boeken. Hoe aantrekkelijk en onderscheidend zijn zij voor werkzoekenden? Dit levert interessante gesprekken op. Des te meer voldoening geeft het als je er samen met de klant uitkomt.

Er zijn momenten dat je vier tot vijf trajecten begeleidt, waarbij het aankomt op je organisatorisch vermogen en flexibiliteit. Hoe ik dat doe? Met een open blik, rechtdoorzee en een gezonde dosis humor. Successen mogen daarbij flink gevierd worden, een stuk taart is bij ons dan ook nooit ver weg!   

Ik doe iedere dag iets anders. Ik ben de specialist binnen het klantteam, de verandermanager die onze interne organisatie verbetert en de (lean) consultant die onze klanten verder helpt. Het optimaliseren van de planning, het verlagen van het verzuim of verhogen van de productiviteit; geen dag is hetzelfde. Dat is wat mijn werk zo mooi maakt.