ons sollicitatieproces duidelijk uitgelegd.

duidelijk sollicitatieproces.

Wanneer je solliciteert bij Randstad is de eerste stap het invullen van het online sollicitatieformulier. Hier word je gevraagd je persoonsgegevens in te vullen, je werkervaring en opleidingen door te geven en je cv en motivatiebrief te uploaden. Als Randstad na overweging van je sollicitatie voldoende raakvlakken ziet, word je door de talent acquisition specialist persoonlijk uitgenodigd voor een online assessment om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. Hier ontvang je na het maken van deze testen ook een rapport van.

Wanneer dit assessment succesvol is verlopen, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Hieronder zie je ons sollicitatieproces volledig uitgewerkt; zo weet je precies waar je aan toe bent. 

solliciteren.

De eerste stap naar jouw baan bij Randstad is een online sollicitatie. Een recruiter beoordeelt je cv en motivatie en neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een online assessment. Na het assessment volgt een gesprek.

sollicitatieprocedure.

bij Randstad praten we praten over ‘vrijheid, work life balans. keuzevrijheid, mobiliteit en flexibiliteit’. Randstad wilt gelukkige medewerkers en biedt daarom een breed pakket wat volledig op maat gemaakt wordt voor jou; de medewerker.

arbeidsvoorwaarden.

met ons interactieve onboarding programma van 90 dagen ga jij vol passie en zelfvertrouwen aan de slag en voel je je snel succesvol in je nieuwe baan. 

onboarding programma.

In mijn gesprek met Talent Acquisition hebben wij gekeken wat de mogelijkheden waren, wat goed bij mij zou aansluiten en wat mij aantrok in het werken bij Randstad Groep Nederland. Ik mocht op gesprek voor een hele leuke functie als Intercedent. Dromen werden werkelijkheid, ik heb de baan die ik wilde!