samen werken aan de toekomst met Young Randstad.

intern netwerken

Young Randstad Groep is een bedrijfsnetwerk voor werknemers van Randstad Groep Nederland. Wij komen bij elkaar met als doel het interne netwerk te versterken. Als jij je aansluit bij Young Randstad Groep krijg jij de kans om op een leuke en informele manier kennis te maken met collega’s uit het hele land. Ook krijg je meer inzicht in wat Randstad Groep Nederland als werkgever jou in de breedte te bieden heeft.


Young Randstad Groep organiseert ruim 20 events per jaar met een uiteenlopend karakter. Onder andere sportieve-en kennisevents met jong verenigingen van andere grote bedrijven. Op onze jaaragenda staat ook een gala, skireis en een stedentrip. Een ding is zeker: ieder event draagt bij aan het vergroten van jouw interne en/of externe netwerk.

Skivakantie 2018

onze missie

Young Randstad Groep heeft als doel om het interne netwerk van Randstad Groep Nederland te versterken, wat op positieve wijze bijdraagt aan:

  • de interne betrokkenheid en het interne netwerk
  • de interne samenwerking (cross selling)
  • het werkplezier én de ontwikkeling van medewerkers
  • de bindingsduur van medewerkers
  • de trots op het merk Randstad Groep
  • de aantrekkingskracht tot Randstad Groep van (potentiële) medewerkers


Daarnaast wil Young Randstad Groep ook aan de rest van de wereld laten zien wie we zijn en wat we kunnen, waardoor actief de samenwerking wordt opgezocht met jong verenigingen van andere bedrijven. Inmiddels zijn er al warme relaties met Post NL, Schiphol, Philips, Ordina, NS én nog vele andere mooie bedrijven van Nederlandse én internationale bodem.

leuke events

Wij organiseren dynamische events die bijdragen aan de interne betrokkenheid en zorgen voor veel fun. Hierbij een greep uit onze events: collegetour, tennistoernooi, directielunches, zeilweekend, wintersport, hockeytoernooi, CEO golfdag, gala, beachfestival, pubquiz en kennissessies.  

Door daarnaast events te organiseren samen met 'Young verenigingen' van andere bedrijven vergroten wij ook ons externe netwerk. Zo zijn we aangesloten bij ICA (InterCompany Associaton), varen we mee met de Race of the Classics for Young Professionals en organiseren we externe Jobswobs.

ons bestuur

Young Randstad Groep bestaat uit een landelijk bestuur die zich bezig houdt met de dagelijkse gang van zaken, ledenwerving én de organisatie van landelijke events. Voor elk event wordt een commissie aangesteld welke in samenspraak met het bestuur een specifieke activiteit organiseert. Naast het landelijke bestuur en de eventcommissies hebben we ook 3 regionale besturen. De reden achter de oprichting van deze regionale besturen is dat Young Randstad Groep ook lokaal zoveel mogelijk collega’s wil verbinden.

wie wij zijn

Young Randstad Groep heeft als doel om het interne netwerk van Randstad Groep Nederland te versterken.