finance afdeling. 

De wereld verandert in een rap tempo en daarmee de arbeidsmarkt en dus het financiële domein. Met ruim 45 collega’s binnen Randstad Groep Nederland (bestaande uit Randstad, Tempo-Team, Yacht en BMC) werken we elke dag aan the future of finance van ons bedrijf. 

Binnen de afdeling finance zijn er verschillende expertises en mogelijkheden. We zijn onderverdeeld in finance business partners, accounting experts, financial control partners, data analisten, risk & audit professionals en chief financial officers. Waarbij je binnen accounting, financial, data, risk & audit voor alle verschillende labels werkt en business control voor één label werkt, bijvoorbeeld voor Randstad Nederland. 


groei en ontwikkeling. 

Als er een branche is waar finance altijd in beweging is, dan is het de uitzend- en detacheringsbranche. De arbeidsmarkt is namelijk continu in beweging en daarmee de finance afdeling ook. Los van dat het werken op de finance afdeling binnen Randstad Groep Nederland financieel inhoudelijk interessant is, leer je daarnaast veel over arbeidswetgeving, kostprijsstructuren, de politiek en economie van Nederland en werk je ook nog eens binnen een beursgenoteerd en internationaal bedrijf. Voldoende uitdaging dus! 

Het management team binnen finance denkt actief mee over toekomstbestendig zijn en worden, waardoor Randstad Groep Nederland aantrekkelijk is voor young financial professionals. Zo zijn er ruime mogelijkheden om door te groeien en te werken aan je ontwikkeling. Er zijn niveaus van junior, medior, senior tot principal en je kunt doorgroeien naar leidinggevende rollen en verschillende afdelingen of labels. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je binnen jouw expertise blijft ontwikkelen en daarom stimuleren we actief het volgen van trainingen (o.a. register controller, agile werken, stakeholdermanagement). 


cultuur binnen de finance afdeling

Uiteraard hebben we het ook gezellig met elkaar! We combineren thuiswerken met op kantoor werken waar we regelmatig een potje tafeltennis spelen met elkaar. Naast dat je onderdeel bent van je eigen team binnen finance, ben je ook aangesloten binnen de operationele teams van Randstad Groep Nederland en kennen we een actief intern netwerk voor activiteiten en webinars.

Een keer per kwartaal hebben we labdays met de finance afdeling, waarin je crossfunctioneel werkt aan bijvoorbeeld verbeterprojecten. Want ook wij als finance afdeling blijven verbeteren. Momenteel werken we naar een manier van agile werken toe om processen nóg efficiënter te maken en teams nóg beter te laten samenwerken. De cultuur binnen de finance afdeling is professioneel en tegelijkertijd informeel. 


werken bij randstad vacatures

vacatures in je mailbox.

Schrijf je in bij onze talent pool en wordt op de hoogte gehouden van vacatures en informatie