arbeidsvoorwaarden.

Elke dag met zin naar je werk. Dat vinden we belangrijk. Daar dragen goede, fijne arbeidsvoorwaarden flink aan bij. Maar wat is fijn? Dat is voor iedereen anders. Daarom kun je bij ons een deel van je eigen arbeidsvoorwaarden samenstellen. Lees er hieronder meer over! 

                         een greep uit onze arbeidsvoorwaarden

arbeidsvoorwaarden van een intercedent.

En daarnaast kennen we een interessante bonusstructuur. Zoals de werving- en selectiebonus, de jaarlijkse Randstad Groep bonus van 3% van je jaarsalaris en eventuele extra bonussen op basis van bedrijfsresultaten. 

Het benefit budget van 12,347% (8,5% vakantiegeld en 3,847% werkgeversbijdrag) per maand. Oftewel €305 - €345 bruto elke maand om bijvoorbeeld te sparen, te besteden aan extra vakantiedagen, sport, fiets en meer. 

Bovenop die 25 vakantiedagen kun jij 5 weken jaarlijks bijkomen uit bijvoorbeeld je benefit budget. Daarnaast heb je de mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen via Voluntary Services Overseas (VSO) en kent Randstad een sabbatical regeling. Fijn toch? 

Als beursgenoteerd bedrijf vinden we het belangrijk dat jij ook kan meedoen in de Randstad aandelen. Dit betekent dat je maandelijks een percentage van je salaris kan sparen om aandelen te kopen, waar je later weer bonus aandelen over krijgt. Ook vinden we het als werkgever om goed te zorgen voor onze medewerkres en bouw je pensioen bij ons op, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. 

Als jij groeit, groeit Randstad ook. Daarom investeren we volop in de ontwikkeling van onze eigen medewerkers door middel van inspiratiesessies en workshops. Een volledig Randstad Learning platform met meer dan 300 veschillende leeroplossingen. Daarnaast mogelijkheden om verschillende trainingen te volgen, zodat jij blijft werken aan jouw ontwikkeling. 

Alles rondom laptop, telefoon, reiskosten en een ergonomische thuiswerkplek is bij ons goed geregeld. Een laptop krijg je uiteraard van ons. Voor een telefoon en prettige thuiswerkplek krijg je budget vanuit Randstad en reiskosten worden volledig of deels vergoed. Afhankelijk van de kilometers en vervoersmiddel. 

Bij Randstad kunnen we wel zeggen dat hier echt de leukste mensen weren! We kennen een open, behulpzame en gezellige cultuur waarbij we samen resultaten willen boeken. Dat doen we met veel plezier, professioneel en samen. Ook managers staan voor jou klaar om je te helpen in je ontwikkeling. Daarnaast kennen we een netwerk van collega's voor leuke activiteiten naast werk zoals een wintersport, padeltoernooi, pubquiz en meer. 

uitleg over het benefit budget

uitleg over choose your own phone (CYOP)

uitleg over aandelenregeling

enthousiast geworden? Bekijk de actuele vacatures

Marketing vacature

Javanen, cloud engineers, data scientists. Limited edition nikes zijn makkelijker te vinden. Maar jij ziet deze schaarste juist als een uitdaging, want...

Top