data vacatures

cloud.

Als cloud specialist til je onze infrastructuur naar nieuwe hoogtes.
Heb jij de servers achter je gelaten en geloof jij ook dat cloud de toekomst is? Mooi, wij ook. Er werken dan ook veel cloud specialisten bij ons. Nieuwsgierig naar hoe dat is? Lees hier meer over werken in het cloud team bij Randstad.  

cloud bij randstad.


Met het hoofd in de wolken, maar beide voeten stevig aan de grond, vormt het Cloud Infrastructure Services team (ook wel CIS) hét fundament van ons IT team binnen Randstad Groep Nederland. Onze volledig in de cloud gebaseerde infrastructuur zorgt ervoor dat alle applicaties en tech die voor onze drie merken Randstad, Tempo-Team en Yacht nodig zijn, dagelijks kunnen draaien. En dat allemaal zonder ook maar één datacenter. Dat zie je niet vaak.

Onze applicaties worden gehost in AWS. Denk dan aan de applicaties die door onze collega's op de vestigingen gebruikt worden, maar ook onze websites en mobiele applicaties. Als cloud team bouwen we hiervoor geautomatiseerd de infrastructuur.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de andere IT teams ontzorgd worden qua monitoring, logging en het uitrollen van hun applicaties. Met name op het gebied van continuous integration en continuous deployment (CI/CD) gaan we de komende tijd meer investeren. Bijvoorbeeld door meer gebruik te maken van containertechnologieën in het Randstad landschap. 

onze stack. 


Onze IT afdeling werkt in een multi-cloud omgeving, waarbij de infrastructuur met name op AWS gebaseerd is. Ook wordt er gebruik gemaakt van google cloud oplossingen. Denk aan google datastudio en google workspace. 

Specifiek binnen het cloud team (CIS) werken wij onder andere met:


  • AWS
  • Gitlab
  • Docker
  • Kubernetes

onze cloud banen.

We hebben verschillende specialismen binnen ons cloud team.
Welke functie heeft jouw interesse?

het team.


Als cloud specialist ben je onderdeel van ons cloud infrastructure services (CIS) team binnen onze IT afdeling. Het team bestaat uit drie sub-teams: operations, platform-services en consultancy. Operations is daarbij verantwoordelijk voor monitoring, maar ook bijvoorbeeld het opvolgen van incidenten. Platform-services levert de CI/CD platformen voor onze ontwikkelteams aan en consultancy heeft een sterk adviserende rol richting de teams. 

Ieder teamlid heeft een focus sub-team, maar doet daarnaast ook andere zaken. Er is een hele open sfeer in het team. Collega's vragen en zeggen elkaar van alles en iedereen staat klaar om te helpen. Binnen het team wordt op een agile manier gewerkt, op basis van een mix van scrum en kanban.

Start je binnen ons cloud team, dan zorgen we ervoor dat je goed opgevangen wordt. Zo krijg je een buddy toegewezen die de eerste maanden jouw vraagbaak is en jou helpt met allerlei zaken. Van het installeren van software, tot het aanvragen van accounts.
Je begint met meedraaien met het team en afhankelijk van je ervaring pak je op kortere of langere termijn zelfstandig taken op.

jouw achtergrond.


Onze cloud specialisten hebben verschillende (studie) achtergronden. Uiteindelijk vinden wij jouw ervaring en drive om ons bedrijf steeds meer cloud based te maken het belangrijkste. Omdat er zoveel speelt binnen het team kun je nooit alles weten en dat hoeft ook niet. We houden ervan om kennis te delen, niet alleen binnen ons team, maar zeker ook daarbuiten. Verder kijken wij naar het beschikken over hbo of wo werk- en denkniveau. ​​​​​​​

cloud collega's.

Hoe onze cloud specialisten hun baan ervaren? Je leest het hier.

missie & visie, labday en meet-ups.

it mission vision cloud
it labday video pop-up cloud
meetup video IT cloud
img1
neem contact op.
Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over iets? Neem dan contact op met mij via ta.rgnit@randstadgroep.nl

wat bieden wij? 


een passend salaris, afhankelijk van jouw functie en ervaring (specifieke salarisranges vind je terug in de vacatures) 
een persoonlijk benefit budget van 12,347% (vakantiegeld en werkgeversbijdrage)
een interessante bonusstructuur en pensioenregeling 
25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen en een sabbatical regeling
een luctratieve aandelenregeling 
een uitgebreide mobiliteitsregeling
alles rondom laptop, mobiele telefoon en leaseauto is goed geregeld
een budget van €750 om je thuiswerkplek ergonomisch verantwoord in te richten
fijne en inspirerende collega’s en een buddy voor een uitgebreide onboarding
kennissessies, meet-ups en events om kennis te delen 

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier. 
cyber security diversiteitcyber security
wist je dat..
in ons cloud team een divers aantal aan moedertalen vertegenwoordigd zijn. Turks, Hindi, Bengali, Pools en Nederlands. Dat vinden wij mooi en belangrijk. Want wij weten: hoe diverser de teams, hoe beter de resultaten. Meer hierover lezen?