cyber securitycyber security

cyber security.

als cyber security specialist beinvloed je onze digitale veiligheid.
Hackers buiten de deur houden. Het is belangrijker dan ooit. Als cyber security specialist ben je dan ook van grote waarde. Zeker binnen Randstad, waar dagelijks met duizenden mensen gewerkt wordt. Nieuwsgierig? Lees hier meer over IT Security bij Randstad.  

cyber security bij randstad


We leven in een tijd vol met data. Overal worden onze gegevens verzameld en opgeslagen. Privacy en security zijn hierdoor ongelofelijk belangrijk geworden. Zo ook bij Randstad. Ons security team zorgt ervoor dat onze data en de data van onze klanten en uitzendkrachten veilig is en blijft. Dat maakt het security team van onmisbare waarde binnen onze IT afdeling en organisatie. 

Binnen onze overkoepelende organisatie Randstad Groep Nederland (Randstad, Tempo-Team en Yacht) hebben we veel ervaring en expertise wanneer het gaat om informatiebeveiliging. De visie van ons security team is om deze ervaring en expertise internationaal te vergroten. Zo zorgen we ervoor dat het algehele beveiligingsniveau van Randstad wereldwijd verhoogt wordt en Randstad een trusted partner kan zijn en blijven voor onze klanten en uitzendkrachten. 

onze cyber security banen.

We hebben verschillende specialismen binnen ons IT Security team. Welke functie heeft jouw interesse? 

het team.


Als cyber security specialist ben je onderdeel van ons security operations team binnen onze IT afdeling. Het security operations team heeft een gedreven ambitie en is verantwoordelijk voor het onderwerp "cyber security" binnen Randstad Groep Nederland (monitoring, testing en compliance). Het team ademt een "hacker-mindset". Door zichzelf continue de hoofdvraag "hoe kan dit anders gebruikt worden?" te stellen doen ze er alles aan om (eventuele) hackers een stap voor te blijven. 

Onze IT afdeling zit midden in onze organisatie op ons hoofdkantoor in Diemen (omgeving Amsterdam). Security heeft hier zelfs een eigen beveiligde werkplek. We werken zowel thuis als op kantoor. Hoeveel je thuis werkt en hoeveel je op kantoor werkt bepaal je in overleg met jouw team.     

cyber security collega's.

Hoe onze security specialisten hun baan ervaren? Je leest het hier.

omdat video's meer zeggen.


Meer weten over onze hele IT afdeling? Bekijk onderstaande video's over onze missie & visie, labday en IT meetups. 
it cyber security strategie
it labday cyber security
meetup video

wat bieden wij?

Nieuwsgierig naar de arbeidsvoorwaarden? We lichten ze hier graag aan jou toe. Bekijk ook de video. Je krijgt bij ons:
 • een passend salaris, afhankelijk van jouw functie en ervaring (specifieke salarisranges vind je terug in de vacatures);  
 • ruim opleidingsaanbod (als jij groeit, groeit Randstad ook!);
 • kennissessies, meet-ups en events om kennis te delen;
 • een uitgebreide IT onboarding met een buddy;
 • bonussen en aandelenregeling;
 • een budget van €750,- om je thuiswerkplek ergonomisch verantwoord in te richten;
 • een uitgebreide mobiliteitsregeling;
 • 25 vakantiedagen (koop er maximaal 5 weken bij);
 • een persoonlijk benefit budget van 12,347%
  inclusief 8,5% vakantiegeld (meer dan gebruikelijke 8%).

Voor meer toelichting, zie onze aparte pagina over onze arbeidsvoorwaarden.
arbeidsvoorwaarden security
cyber security diversiteitcyber security
wist je dat..
ruim 30% van onze IT-professionals vrouw is? Dat is best uitzonderlijk voor een IT-organisatie. En hartstikke mooi. Want wij weten: hoe diverser de teams, hoe beter de resultaten. Meer hierover lezen?