cyber securitycyber security

cyber security.

als cyber security specialist beinvloed je onze digitale veiligheid.
Hackers buiten de deur houden. Het is belangrijker dan ooit. Als cyber security specialist ben je dan ook van grote waarde. Zeker binnen Randstad, waar dagelijks met duizenden mensen gewerkt wordt. Nieuwsgierig? Lees hier meer over IT Security bij Randstad.  

cyber security bij randstad


We leven in een tijd vol met data. Overal worden onze gegevens verzameld en opgeslagen. Privacy en security zijn hierdoor ongelofelijk belangrijk geworden. Zo ook bij Randstad. Ons security team zorgt ervoor dat onze data en de data van onze klanten en uitzendkrachten veilig is en blijft. Dat maakt het security team van onmisbare waarde binnen onze IT afdeling en organisatie. 

Binnen onze overkoepelende organisatie Randstad Groep Nederland (Randstad, Tempo-Team en Yacht) hebben we veel ervaring en expertise wanneer het gaat om informatiebeveiliging. De visie van ons security team is om deze ervaring en expertise internationaal te vergroten. Zo zorgen we ervoor dat het algehele beveiligingsniveau van Randstad wereldwijd verhoogt wordt en Randstad een trusted partner kan zijn en blijven voor onze klanten en uitzendkrachten. 


onze stack.


Onze algemene IT afdeling werkt multi-cloud based op basis van onder andere AWS en Google. We bouwen met name in Java en Python. Specifiek binnen security werken wij in de Elastic Stack:

  • Elasticsearch
  • Kibana.

onze cyber security banen.

We hebben verschillende specialismen binnen ons IT Security team. Welke functie heeft jouw interesse? 

het team.


Als cyber security specialist ben je onderdeel van ons security operations team binnen onze IT afdeling. Het security operations team heeft een gedreven ambitie en is verantwoordelijk voor het onderwerp "cyber security" binnen Randstad Groep Nederland (monitoring, testing en compliance). Het team ademt een "hacker-mindset". Door zichzelf continue de hoofdvraag "hoe kan dit anders gebruikt worden?" te stellen doen ze er alles aan om (eventuele) hackers een stap voor te blijven. 

Onze IT afdeling zit midden in onze organisatie op ons hoofdkantoor in Diemen (omgeving Amsterdam). Security heeft hier zelfs een eigen beveiligde werkplek. We werken zowel thuis als op kantoor. Hoeveel je thuis werkt en hoeveel je op kantoor werkt bepaal je in overleg met jouw team.
​​​​​​​  

jouw achtergrond.


Onze security specialisten hebben verschillende (studie) achtergronden. Daarbij kijken wij naar het beschikken over hbo of wo werk- en denkniveau. Uiteindelijk vinden wij jouw ervaring en drive om ons bedrijf te beschermen tegen de hedendaagse cyber bedreigingen het belangrijkste.  

cyber security collega's.

Hoe onze security specialisten hun baan ervaren? Je leest het hier.

missie & visie, labday en meet-ups.

it mission vision cloud
it labday video pop-up cloud
meetup video IT cloud
img1
neem contact op.
Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over iets? Neem dan contact op met mij via ta.rgnit@randstadgroep.nl

wat bieden wij? 


een passend salaris, afhankelijk van jouw functie en ervaring (specifieke salarisranges vind je terug in de vacatures) 
een persoonlijk benefit budget van 12,347% (vakantiegeld en werkgeversbijdrage)
een interessante bonusstructuur en pensioenregeling 
25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen en een sabbatical regeling
een luctratieve aandelenregeling 
een uitgebreide mobiliteitsregeling
alles rondom laptop, mobiele telefoon en leaseauto is goed geregeld
een budget van €750 om je thuiswerkplek ergonomisch verantwoord in te richten
fijne en inspirerende collega’s en een buddy voor een uitgebreide onboarding
kennissessies, meet-ups en events om kennis te delen 

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier. 
cyber security diversiteitcyber security
wist je dat..
ruim 30% van onze IT-professionals vrouw is? Dat is best uitzonderlijk voor een IT-organisatie. En hartstikke mooi. Want wij weten: hoe diverser de teams, hoe beter de resultaten. Meer hierover lezen?