it vacatures

werken als IT professional. 

alles over IT bij Randstad en onze IT vacatures.
click here for English.
Als IT professional werken bij Randstad. Dat betekent voor drie bedrijven aan innoverende oplossingen bouwen die het verschil maken voor onze klanten, werkzoekenden en eigen medewerkers. Voor Randstad, maar ook voor zusjes Tempo-Team en Yacht. Benieuwd naar IT bij Randstad of onze IT vacatures? Je leest het hier. 

wat is jouw specialisme?

Wij hebben IT banen en IT vacatures binnen verschillende expertises. 

IT met impact bij randstad.


We zien IT als belangrijk hulpmiddel bij alle manieren van werken. We stellen hier niet voor niks de vraag: ‘Wat doe jij morgen?’ Bij IT bedenken we oplossingen zodat werk leuk blijft en makkelijker wordt! 

De oplossingen van onze IT-afdeling stellen al onze tienduizenden uitgezonden talenten in staat om dag in, dag uit hun werk te (blijven) doen. Van de bagageband op Schiphol, tot ouderen die van hun warme maaltijd genieten: heel Nederland profiteert van het werk dat we hier verzetten. Best bijzonder als je er zo over nadenkt!

Bedrijven en organisaties met ambities weten ons (en dan met name onze medewerkers) goed te vinden. Dat is vaak te danken aan ons IT-werk. Waarom? Omdat we dankzij de tech-oplossingen snel kunnen schakelen, zoeken en vinden. Zo staan binnen een mum van tijd de juiste mensen op de juist werkvloer. En die krachten zijn onmisbaar: samen houden we zo alle organisaties van onze klanten draaiende.

tech met heel veel touch. 


We combineren hier de kracht van technologie met persoonlijk contact en aandacht. We geloven namelijk dat echt contact niet wordt gemaakt met algoritmen en data alleen. Daar zijn ook gevoel, empathie en sociaal vermogen voor nodig. Tech & touch noemen we dat: slimme technologie die onze persoonlijke ‘touch’ mogelijk maakt.

verbinden met slimme IT.

Door de inzet van technologie en gebruik van data verbeteren we de persoonlijke ervaring van onze klanten en kandidaten. Technologie helpt ons bijvoorbeeld om onze klanten en kandidaten meer gemak, snelheid en transparantie te geven. En zo komt het beste uit beide werelden samen. En daar zijn we trots op!

een team waar jij je thuis voelt. 


Vanaf dag één ben je bij ons onderdeel van het team. Samen houden we elkaar scherp en helpen we elkaar als het nodig is. Zie je de oplossing niet? No problemo, er zijn altijd een ander paar ogen die met je mee kunnen kijken! Je krijgt bij onze de ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. De open sfeer is heel daarbij heel fijn. Er zijn altijd oren die naar je verhaal willen luisteren. Of professionals met veel kennis en ervaring die je advies kunnen geven. Ondanks dat we vooral met algoritmes en cijfers bezig zijn, zijn én blijven we een organisatie waar de mens centraal staat. Jij dus. Elke dag met plezier naar je werk, daar gaan we voor!

Ook geven we veel aandacht aan ontwikkeling. Niet alleen op technisch vlak, juist ook op persoonlijk vlak! We houden van nieuwsgierigheid, lef en eigenaarschap en ondersteunen je graag hierin.

We organiseren regelmatig creatieve brainstorm- en kennissessies. En natuurlijk gezellige personeelsuitjes. We vieren onze successen en leren van onze experimenten. Zo worden we met elkaar elke dag een stukje beter in wat we doen. Mooi, toch?

En goed om te weten: we werken hier volgens de Agile-methodiek. Dat betekent Scrum voor onze ontwikkelteams en Kanban voor onze beheerteams. Ook werken wij met een Tribe-model. Meerdere zelfstandige teams werken samen aan eenzelfde product of dienst. 

cultuur.


​​​​​​​Binnen Randstad Groep Nederland IT werk je op een plek waar je meteen deel uitmaakt van het team; je komt bij een wij-club.  In een warme en ondernemende organisatiecultuur waarin je samenwerkt met professionals met veel kennis en ervaring. Waar we elkaar scherp houden en helpen als het nodig is. En zie je de oplossing niet, dan zijn er ogen die met je meekijken. In een open en opbouwende sfeer waarin je alle ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Want we zijn én blijven een organisatie waarin de mens centraal staat. Bij wie het werkplezier en kennisniveau van de medewerkers op nummer 1, 2 en 3 staan. Daar investeren we structureel in.

​​​​​​​Als je aan de slag gaat bij Randstad Groep Nederland, dat werk je voor verschillende merken. Randstad Nederland, Tempo-Team, Yacht en BMC. Een hoop grote organisaties dus. En jij maakt daarin het verschil met jouw oplossingen!

omdat video's meer zeggen.


Bekijk onderstaande video's over onze missie & visie, labday en meetups en krijg een beeld bij werken bij Randstad IT. 
it mission vision
it labday video pop-up
meetup video IT
it vacatures


ook interessant voor jou.