it vacatures

werken in IT. 

Hier lees je alles over het werken in IT binnen Randstad Groep Nederland. Click here for English.
Als IT professional werken bij Randstad. Dat betekent voor drie bedrijven aan innoverende oplossingen bouwen die het verschil maken voor onze klanten, werkzoekenden en eigen medewerkers. Voor Randstad, maar ook voor zusjes Tempo-Team en Yacht. Benieuwd naar IT bij Randstad of onze IT vacatures? Je leest het hier. 

wat is jouw specialisme?

Wij hebben IT vacatures binnen verschillende expertises. 

IT afdeling randstad groep nederland. 


IT is niet meer weg te denken uit ons werk. Dagelijks werkt de IT afdeling aan slimme oplossingen zodat talenten, klanten en eigen medewerkers hun werk kunnen (blijven) doen. Van de bagagemedewerker op Schiphol tot de intercedent van Randstad. IT is niet zomaar een afdeling binnen Randstad, maar dé afdeling waar we tech en touch combineren. Met andere woorden we combineren de kracht van technologie en slimme oplossingen met persoonlijk contact en aandacht. 

Om al die slimme oplossingen en technologie mogelijk te maken, werken we met verschillende specialismen op een agile methode (Scrum voor ontwikkelteams en Kanban voor beheerteams). Wist je dat onze IT afdeling uit zo’n 35 verschillende tribes bestaat en meer dan 350 collega’s? 


Om verder te bouwen en ontwikkelen binnen onze IT afdeling, zijn we altijd op zoek naar collega’s. Meld je hier aan voor onze IT Linkedin community of stuur eens een berichtje naar ta.rgnit@randstadgroep.nl om op een laagdrempelige manier kennis te maken met ons bedrijf en de toffe projecten waar aan gewerkt wordt. Om maar eens een voorbeeld te noemen: de volledige ontwikkeling en implementatie van een global integraal systeem. 

cultuur IT afdeling randstad groep nederland.


Bij andere bedrijven. Vanaf moment ben je echt onderdeel van het team en eigenlijk onderdeel van de grote Randstad Groep Nederland familie. We kennen een warme en behulpzame organisatiecultuur gecombineerd met veel kennis en ervaring. Je kunt erop vertrouwen dat collega’s goed werk verrichten en voor je klaar staan wanneer je er even niet uitkomt. Ook al wordt er veel gewerkt met codes, algoritmes en data. We blijven een organisatie waar de mens centraal staat. 

Voor de rest besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en is er veel vrijheid in hoe je je werk uitvoert. We stimuleren lef en ondernemerschap en leren van onze experimenten. Ook zijn er regelmatig labdays, hackathons, creatieve sessies en teamuitjes. Met meer dan …. nationaliteiten binnen de IT afdeling zijn er genoeg collega’s waar je van kunt leren én plezier mee kunt hebben. 
​​​​​​​

missie & visie, labday en meetups.

it mission vision
it labday video pop-up
meetup video IT
img1
neem contact op.
Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over iets? Neem dan contact op met mij via ta.rgnit@randstadgroep.nl

ook interessant voor jou?

onze cultuur. Wat zijn onze kernwaarden? Wat is onze missie en visie en waar geloven we in? Je leest hier meer over wat voor een cultuur je kunt verwachten. 
groei en ontwikkeling. Blijven groeien in je werk en als persoon vinden we belangrijk. We investeren dan ook in onze eigen medewerkers. Bekijk snel op wat voor een manier.
plek in de maatschappij. Society impact is een van de strategische pijlers van Randstad Groep Nederland. Lees meer over wat we doen op dit gebied.
diversiteit en inclusie.
Je beste zelf zijn, begint bij jezelf kunnen zijn. Randstad Groep Nederland moedigt diversiteit en inclusie aan. Meer weten? 
arbeids-
​​​​​​​voorwaarden.
Salaris, vakantiedagen, benefit budget, reiskosten, aandelenregelingpensioen, laptop en telefoon. Hier lees je er alles over.