stage lopen bij Randstad.


Je wilt je stage lopen bij een werkgever die je met open armen ontvangt. En waar je iedere dag met plezier naartoe gaat. Waar je meetelt en gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Een werkgever waar je met je eigen initiatieven en ideeën richting geeft aan je carrière. Waar je gezien wordt als een volwaardig collega. Een werkgever die al jaren ervaring heeft met het begeleiden van hbo-stagiairs en waar vanaf dag één een inwerkprogramma voor je klaar ligt. Of zo’n werkgever bestaat? Zeker: Randstad Nederland.


meewerkstages
De stagemogelijkheden voor 3e en 4e-jaars studenten bij de oer-Hollandse multinational Randstad zijn divers. Een meewerkstage bij ons is bedoeld om te kijken of werken bij Randstad Nederland bij jou past. Tijdens een meewerkstage werk je altijd in een team en voer je taken uit die bij het échte werk horen. Je krijgt een mentor die je begeleidt en bij wie je terecht kunt met vragen. Je kunt bijvoorbeeld meelopen als Intercedent op één van onze vestigingen; een commerciële, uitdagende en leerzame meewerkstage waarin je je verdiept in de veelzijdigheid van het hr-vakgebied.

scriptie / afstudeerstages
Om je studie af te ronden, is een afstudeerstage of het schrijven van een scriptie noodzakelijk. Je kunt dit op een vestiging in het land en op onze stafafdelingen van het hoofdkantoor doen, zodat je meteen de sfeer bij Randstad Nederland kunt proeven en kunt bijdragen aan het succes van Randstad. Je krijgt een werkplek en laptop tot je beschikking en natuurlijk krijg je ook professionele begeleiding van een van onze mensen uit de praktijk. Je richt je op een concreet afstudeerproject of onderzoek. Deze stage rond je af met een onderzoeksrapport of eindscriptie. Heb je het afstuderen met succes afgerond, dan bestaat er de mogelijkheid om bij Randstad in dienst te komen.