kom stage lopen bij randstad.

stage lopen.

Je bent studerende of bijna afgestudeerd, wat helpt je dan beter om inzicht te krijgen in de arbeidsmarkt en banen? Een stage bij Randstad Nederland! Lees er hier meer over.

stage lopen bij Randstad.


Randstad is naast de grootste HR dienstverlener in het bemiddelen van mens en werk, ook nog eens een werkgever waar we al jaren velen stagiairs begeleiden. Bij ons word je met open armen ontvangen en kun je vanaf moment één met eigen initiatieven en ideeën aan de slag. Jaarlijks werken er bij ons zo'n 250 stagiairs, waarvan een groot deel ook instroomt op contract. Als stagiair bij Randstad Nederland zien we jou als een volwaardig collega. Wij geloven namelijk in het 70-20-10 principe. Waarvan je 70% on-the-job leert, 20 % door interactie met collega's en 10% door middel van trainingen en cursussen. 


meewerkstages

Een meewerkstage bij Randstad Nederland is bedoelt om te kijken of werken bij ons bij jou past en zodat je een beter beeld krijgt van jouw vaardigheden en competenties. Tijdens een meewerkstage werk je altijd in een team en bestaat je takenpakket uit taken die bij ons werk horen. Zoals gezegd: je draait vanaf moment één volwaardig mee. Op deze manier kun jij namelijk bepalen of het werk bij je past en jezelf zo goed mogelijk ontwikkelen. Je krijgt een enthousiaste mentor die je begeleidt en bij wie je terecht kunt met vragen. De meewerkstages voor 3e en 4e- jaars studenten zijn uitdagend en leerzaam, waarbij je de veelzijdigheid van het HR vak leert. Bekijk de stage vacatures bij Randstad. 

afstudeerstage / scriptie

Om je studie af te ronden, is een afstudeerstage, afstudeeronderzoek of het schrijven van een scriptie noodzakelijk. Dit kan op vrijwel elke afdeling (kantoren, hoofdkantoor, hr, it, marketing). Op deze manier leer je direct de sfeer bij Randstad Nederland proeven. Uiteraard krijg je een werkplek en laptop tot je beschikking en krijg je begeleiding vanuit onze collega's. Samen helpen we elkaar een beetje beter worden. Je rondt jouw stage af met een scriptie of onderzoeksrapport en na succesvol afronden, zijn er zeker mogelijkheden om bij ons te komen werken. 

bijbaan 

Bij Randstad Business Services zoeken we collega’s voor 8 - 24 uur per week. Business Services is het onderdeel dat alles rondom salaris, administratie en contracten van flexwerkers regelt. Een inhoudelijke baan naast je studie, waarbij je helpt met het uitvoeren van controles, contracten maakt, opvolging geeft aan documentatie en de basis neerzet rondom de salarisbetaling van flexwerkers. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar met een team van enthousiaste collega’s, waar je altijd terecht kunt voor je vragen en waar we plezier hoog in het vaandel hebben staan. Je verdient €12,98 bruto per uur. Ben je flexibel in je uren en wil je meer leren rondom HR thema’s en de bijkomende administratie en ben je secuur? Meld dan snel je interesse via jeannette.duimel@randstadgroep.nl
traineeships
Bij Randstad Groep Nederland investeren we ook al jaren in onze traineeships (management of finance). Bekijk hier wat het traineeship van Randstad Groep Nederland zo uniek maakt.
business course Één keer per jaar organiseren we een business course, waarbij je in twee dagen volledig wordt ondergedompeld over ons bedrijf, cultuur en het traineeship.
​​​​​​​
Luca Poljakovic
"Ik kan terugkijken op een ontzettend leuke en leerzame stage bij Randstad Groep Nederland. Niet wetende wat mij te wachten stond, viel ik in een warm bad binnen het Talent Acquisition team. Door de onderlinge betrokkenheid van collega's en de fijne koffiemomenten heb ik me direct thuis gevoeld binnen RGN. Tijdens mijn stage heb ik de vrijheid  en het vertrouwen gekregen om zelfstandig te werken en impact te maken, binnen én buiten RGN. De autonomie die ik heb ervaren gedurende mijn stage ging altijd gepaard met de support van mijn collega's die klaar stonden mij te ondersteunen waar nodig. Allesomvattend een waardevolle stage waar ik beter weg ben gegaan dan ik gekomen ben."
img1
img1
stage vacatures.
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk onze stage vacatures.