marketing & communicatie

Bekijk 1 vacatures

agile werken

multidisciplinair werken

50 collega's

Het creatieve brein van ons bedrijf, dat is hoe wij ons graag zien. Elke dag proberen wij de juiste boodschap, op het juiste moment bij de juiste persoon onder de aandacht te brengen. We bedenken pakkende campagnes en creëren een optimale journey op onze websites. Data is hierbij onmisbaar. We kijken niet alleen naar wat onze doelgroepen belangrijk vinden (marketing intelligence). We analyseren continu hoe we onze campagnes en websites kunnen optimaliseren. Hierdoor kennen we een grote diversiteit aan marketeers, zoals experience marketeers, online marketeers, e-commerce specialisten en CRM-specialisten.

positionering van onze mooie merken

Alles wat we doen heeft tot doel het merk te positioneren. Dusdanig dat wij bij elke stap in iemands carrière een bewuste keuze zijn. Randstad is van mens en werk en brengt al ruim 60 jaar wereldwijd kandidaten en bedrijven samen. Onze wereldwijde ambitie is om impact te maken op het werkende leven van 500 miljoen mensen in 2030. Daar hoort een goed verhaal bij. En dat hebben we. Afdeling marketing helpt ons verhaal naar buiten te brengen. Continu en consistent. Om niet alleen nu, maar ook tot ver na 2030 de werkgever voor flex en vast te zijn.

impactvol werk

Marketing werkt vanuit verschillende disciplines aan de merken Randstad, Tempo Team, Yacht en BMC. Elk merk kent haar eigen doelgroep. Weten wat iemand zoekt en daarop inspelen. Hoe mooi is dat! Marketing binnen ons bedrijf bevindt zich in een breed en divers netwerk aan stakeholders. Dat betekent: veel schakelen tussen directie, marketing collega's en onze e-commerce teams. Arbeidsmarkt trends en ontwikkelingen volgen we dan ook op de voet. Om dit vervolgens naar onze hand te zetten en door te vertalen in communicatie en campagnes. Echt impact maken doen we hier! Bekijk snel de marketing- en communicatie vacatures en solliciteer direct. 

Lees meer

juiste vacature niet gevonden?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Top