stage lopen bij randstad.

Ben je studerende of bijna afgestudeerd en wil je beter inzicht krijgen in de wereld van werk? Kom stage lopen bij Randstad! Randstad is naast de grootste HR dienstverlener ter wereld ook een werkgever waar we al jaren velen stagiaires begeleiden. Bij ons word je met open armen ontvangen en kun je vanaf moment één met eigen initiatieven en ideeën aan de slag. Lees er hier meer over.

waarom stage lopen bij randstad? 

Wij kunnen wel vertellen waarom stage lopen bij Randstad zo leuk is, maar we vinden het leuker dat stagiaires dat zelf kunnen vertellen. Daarom hebben we hen gevraagd wat zij het leukste aan hun stage vinden en dit is wat ze zeiden: 

  • Het team en de collega's
  • De informele sfeer, hechte samenwerking en gezelligheid op kantoor
  • De vrijheid die je als stagiair krijgt om dingen op te pakken 
  • Veel afwisseling van taken
  • Leren op eigen initiatief en dat er vertrouwen is om je eigen weg te vinden
  • Meedraaien in de grote mensen wereld en eigenlijk vanaf moment één word je serieus genomen
  • Fijne werk-privé balans en in de combinatie met je studie
  • Veel middelen en ruimte om jezelf te ontwikkelen (workshops, van collega's, e-learnings)
  • Alles is bespreekbaar en veel behulpzame collega's 
  •  De exposure richting management en directie en dus echt meedraai in het team

hoe is het om bij Randstad stage te lopen? 

wat kun je bij ons leren en ontwikkelen?

communicatieve vaardigheden 

luister- en gesprek vaardigheden

HR en recruitment aspecten 

klantcontact en sales

zelfstandigheid en professionaliteit

inzichten over jezelf en je loopbaan

samenwerken en teamwork

plannen en organiseren

proactiviteit en besluitvorming

meer informatie over onze stages

Jaarlijks werken er bij ons zo'n 250 stagiairs, waarvan een groot deel ook instroomt op contract. Als stagiair bij Randstad Nederland zien we jou als een volwaardig collega. Wij geloven namelijk in het 70-20-10 principe. Waarvan je 70% on-the-job leert, 20 % door interactie met collega's en 10% door middel van trainingen en cursussen. Lees hieronder meer over de verschillende stages: 

werkstudent

Als werkstudent krijg je geen stage overeenkomst vanuit school, maar word je daadwerkelijk een vaste medewerker van Randstad. Je krijgt bijvoorbeeld een jaarcontract waarbij je 4 dagen werkt en 1 dag studie hebt. Dit geldt zodra je op een startersfunctie werkzaam bent met bijpassende verantwoordlijkheden of bijvoorbeeld voor 'stages' langer dan 6 maanden. Je krijgt verdient hierbij het reguliere loon. 

afstudeerstage

Bij een afstudeerstage loop je stage vanuit een onderwijsinstelling. Hierbij heb je een duidelijke begin- en einddatum en onderzoeksvraagstuk waar een advies uit voortvloeit voor onze organisatie. Je ontvangt hierbij een vergoeding van €525 op basis van 24 uur  of meer (HBO en WO). 

meewerkstage 

Bij een meewerkstage loop je als student stage vanuit een onderwijsinstelling. Je hebt een duidelijke begin- en einddatum in combinatie met opdrachten vanuit school. Dit kunnen opdrachten zijn zoals het bedenken van een verbetertraject, waarbij je iets nieuws moet ontwikkelen, tevredenheidsonderzoeken, kostenindicatieonderzoeken of iets totaal anders binnen Human Resources. Je ontvangt hierbij een vergoeding van €525 op basis van 24 uur of meer (HBO en WO). Dit is de stage, zoals wij die het meeste kennen binnen Randstad en gaat om de reguliere stageperiode: namelijk 6 maanden. 

snuffelstage

Een snuffelstage loopt van een paar dagen tot maximaal nader te bepalen weken. Hierbij loop je mee vanuit school of het UWV bijvoorbeeld en kijk je mee met de werkzaamheden van je buddy. Of je doet licht ondersteunenden taken. Voor een snuffelstage krijg je geen vergoeding en is voornamelijk voor scholieren, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen die reïntergeren of op een 2e spoor zitten. 

stage vacatures

Nieuwgierig geworden naar de mogelijkheden om stage te lopen bij Randstad? Dat begrijpen we, bekijk snel de stage vacatures en wie weet zien we jou snel op een van onze kantoren. 

bijbaan

Bij Randstad Business Services zoeken we collega’s voor 8 - 24 uur per week. Business Services is het onderdeel dat alles rondom salaris, administratie en contracten van flexwerkers regelt. Een inhoudelijke baan naast je studie, waarbij je helpt met het uitvoeren van controles, contracten maakt, opvolging geeft aan documentatie en de basis neerzet rondom de salarisbetaling van flexwerkers. 

Dit doe je uiteraard niet alleen, maar met een team van enthousiaste collega’s, waar je altijd terecht kunt voor je vragen en waar we plezier hoog in het vaandel hebben staan. Je verdient €12,98 bruto per uur. Ben je flexibel in je uren en wil je meer leren rondom HR thema’s en de bijkomende administratie en ben je secuur? 

Meld dan snel je interesse via: jeannette.duimel@randstadgroep.nl

nog meer mogelijkheden

startersbanen

Binnen de grootste HR-dienstverlener leer jij veel binnen de wereld van werk, bedrijven en over jezelf. Daarom is Randstad een vliegende start van je carrière. Bekijk hier meer.

traineeships

Bij Randstad Groep Nederland investeren we al jaren in onze traineeships (management of finance). Bekijk hier wat de traineeships zo uniek maakt.

business course

Één keer per jaar organiseren we een business course, waarbij je in twee dagen volledig wordt ondergedompeld over ons bedrijf, cultuur en het traineeship.​​​​​​​

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top