intercedent

wat doet een intercedent?

alles over jouw baan als intercedent. Van werkzaamheden tot salaris tot doorgroeimogelijkheden. En persoonlijke verhalen over het werken als intercedent bij Randstad. 

alle handige informatie op een rijtje voor jou.

intercedent video pop-up
ontwikkelmogelijkheden intercedent

intercedenten over hun baan.

Bianca Hazelaar (37)
Ik geef mijn baan een 8,5
'Als intercedent run je als het ware je eigen bedrijf' zeiden ze tijdens mijn sollicitatiegesprek. Waar ik toen nog wat sceptisch was hierover, ben ik nu inmiddels overtuigd. Het is echt zo! Jij bent als intercedent echt verantwoordelijk voor your own business. Je bepaalt zelf je agenda, wanneer je nieuwe kandidaten spreekt, je je administratie bijwerkt en wanneer je nieuwe vacatureteksten schrijft. Daarnaast maak je ook je eigen businessplan. Hoe ga je de markt bewerken? Welke klanten ga je bezoeken? Hoe onderhoud je je relaties? Wat is je doel voor het jaar en hoe ga je dat realiseren? Natuurlijk is je manager er die je hierin ondersteunt wanneer dat nodig is. Binnen ruime kaders, krijg je alle vrijheid. Daardoor ga ik nog iedere dag vol enthousiasme naar mijn werk. Ik krijg hier energie van!

Ook tijdens de eerste Corona maanden kon ik met kleine gebaren grote impact maken in mijn baan. 
Intercedent Bianca
Stijn Sanders (26)
Ik geef mijn baan een 8,5
"Mijn baan is te gek omdat ik ontzettend veel vrijheid krijg om op mijn eigen manier te werken. Daarnaast zijn er veel groeimogelijkheden en word ik door mijn collega's en manager gestimuleerd om ruimte te pakken voor mijn eigen ontwikkeling. Ook ben ik heel blij dat ik naast mijn werk nog ruimte heb voor sport en andere leuke dingen, want er is bij Randstad geen overwerkcultuur."

van intercedent naar...

Raad van bestuur lid Chris Heutink en Directeur van Staffing Nederland Alex Groeneveld zijn ooit ook begonnen als intercedent. Lees hier hoe ze hun pad naar hun huidige positie hebben ervaren. 
Chris Heutink
(oud CEO), Raad van bestuur
"Na mijn studies Geschiedenis en Internationale Betrekkingen begon ik als intercedent in Assen. Sales lag me wel, ik reisde door het hele land en ik leerde veel over 'selecteren'. Uiteindelijk werd ik regiodirecteur en later HR-directeur in Polen. Een fantastische tijd waarin ik enorm veel heb geleerd, als manager maar zeker óók als Chris. Sinds 5 jaar ben ik Lid van de Raad van Bestuur, internationaal. Prachtig om mee te maken." Iedereen aan werk helpen, elke dag opnieuw, het kan, het mag, hoe mooi is dat?!"
chris heutink intercedent
Alex Groeneveld
Directeur Staffing Nederland
"Na mijn studie Commerciële Economie ben ik in 1996 gestart als intercedent. Op de mooiste plek die een rechtgeaarde Rotterdammer zich kan indenken: de scheepvaart-unit. Een beetje "ons-kent-ons", dus met mijn marktgerichte instelling kon ik mijn ei daar volledig kwijt. Scheepvaart was echt mijn eigen toko!" Al snel werd ik manager, salesmanager en accountmanager. Na wat jaren als commercieel directeur en regiodirecteur, ben ik nu directeur van Staffing Nederland. Er wacht hier een wereld aan mogelijkheden als je kan verbinden en kansen ziet en aangaat."

arbeidsvoorwaarden.


bruto maandsalaris tussen de €2500,- en €2800,-
een flexibel budget van 12,347% (8,5% vakantiegeld en 3,847% werkgeversbijdrage) per maand. Oftewel €308 - €345 elke maand om te sparen, te besteden aan extra vakantiedagen, sport of fiets
✓ een interessante bonusstructuur
25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen 
een aantrekkelijke aandelenregeling en pensioenregeling
ruim opleidingsaanbod, want als jij groeit, groeit Randstad ook
 de mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling
 alles rondom laptop, mobiele telefoon, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld
fijne en inspirerende collega’s en managers die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events 


Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier.  

ook interessant voor jou?

onze cultuur. Wat zijn onze kernwaarden? Wat is onze missie en visie en waar geloven we in? Je leest hier meer over wat voor een cultuur je kunt verwachten. 
groei en ontwikkeling. Blijven groeien in je werk en als persoon vinden we belangrijk. We investeren dan ook in onze medewerkers. Bekijk snel hoe.
plek in de maatschappij. Society impact is een van de strategische pijlers van Randstad Groep Nederland. Lees meer over wat we doen op dit gebied.
diversiteit en inclusie.
Je beste zelf zijn, begint bij jezelf kunnen zijn. Randstad Groep Nederland moedigt diversiteit en inclusie aan. Meer weten?