talentontwikkeling.

groei & ontwikkeling.

Jouw groei & ontwikkeling staat bij ons centraal. Want als jij groeit, dan groeien wij als bedrijf ook. Daarom investeren we volop in onze medewerkers. Ook is er genoeg ruimte om zelf te experimenteren, te leren van anderen en gewoon leren door te doen. Dat maakt ons beter, elke dag weer. Groei & ontwikkeling doen we op veel verschillende manieren:

start-up
Hét onboardingsprogramma
in een hotel op externe locatie. Hierin leer je je nieuwe collega's kennen en  alles over het werken bij Randstad. Inclusief activiteit, heerlijk eten en gezelligheid. 
devel-up
Ben je ongeveer een jaar in dienst, dan volg je Devel-Up. Een driedaags programma waarbij je samen met je collega's aan de slag gaat met persoonlijke groei en ontwikkeling.
learning campus
Hierin vind je meer dan 300 leeroplossingen in de vorm van e-learnings, leertools, video's en trainingen. Denk aan Scrum, intervisie, change management of communicatie vaardigheden.
partnership NCOI
Door ons partnership met NCOI zijn er ook altijd mogelijkheden om met een opleidingsbudget trainingen in je eigen tijd te volgen die bijdragen aan jouw ontwikkelpad.  
leren met en van elkaar
Leren doen we van en met elkaar. Je leert feedback geven en ontvangen, reflecteren en meekijken. Dit doe je samen met je manager, collega’s, buddy of intervisie groep. 
leiderschap- en ontwikkelprogramma's
Verschillende programma's om leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of naar een hoger niveau te tillen. Met focus op vakmanschap, coaching en change. 
career tours 
Door middel van de career tours hoor van je eigen collega's wat hun functie precies inhoudt. Zo kun jij beter bepalen welk pad jij wil volgen en welke volgende 
​​​​​​​baan bij jouw past. 
loopbaanhub
De loopbaanhub geeft inzicht in hoe jouw talenten matchen op openstaande banen binnen ons bedrijf. Ook zie je wanneer je nog bepaalde talenten moet ontwikkelen voor een specifieke baan.

onboardingsprogramma.

onboarding programma werken bij randstad