recruitment

Bekijk 54 vacatures

4.500 collega's in Nederland

loopbaanhub

leren van en met elkaar

Ontdek het spannende vakgebied van recruitment bij Randstad! Als toonaangevend recruitmentbedrijf hebben we de kennis, het netwerk en de passie om de perfecte match te maken tussen talenten en onze opdrachtgevers. Met ons diepgaande inzicht in diverse sectoren en onze mensgerichte aanpak vinden we niet alleen de juiste match, maar creëren we ook een werkomgeving waarin mensen kunnen gedijen en groeien. Sluit je aan bij ons gepassioneerde team en vorm de toekomst van recruitment. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en word een van onze recruitment experts.

bij ons word je steeds beter

Als je bij Randstad werkt, maak je deel uit van een hecht team van recruitment professionals die gepassioneerd zijn over wat ze doen. Je krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen, je kennis uit te breiden en samen te werken met gerenommeerde bedrijven in verschillende sectoren. We bieden continue ondersteuning, training en coaching om ervoor te zorgen dat je succesvol kunt zijn in je rol en kunt groeien binnen het recruitment vakgebied. Groei verder als (corporate) recruiter, e-commerce specialist, talent acquisition specialist of intercedent. 

geen cv’s, maar talenten

Wat ons onderscheidt, is onze mensgerichte aanpak. We zien mensen niet als cv's of functietitels, maar als individuen met unieke talenten, ambities en persoonlijkheden. We investeren tijd en moeite om onze talenten echt te leren kennen, zodat we een match kunnen vinden die verder gaat dan alleen de juiste vaardigheden. We streven ernaar om duurzame relaties op te bouwen, waarbij we niet alleen de juiste persoon voor de job vinden, maar ook een werkomgeving creëren waarin ze kunnen gedijen en groeien. Elke dag weer. Al meer dan 60 jaar. Bekijk snel de recruitment vacatures en solliciteer direct. 

Lees meer

juiste vacature niet gevonden?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Top