business course.

business course
ervaar randstad zelf.

Jezelf en jouw unieke leiderschap ontwikkelen. Dát is de belofte van een traineeship bij Randstad. Tijdens onze business course proef je alvast de sfeer van deze traineeships. Je maakt kennis met de organisatie, en wij met jou. Tegelijkertijd vergroot je jouw kansen op een baan als management of finance trainee. 

wat houdt de business course in?

De business course is voor laatstejaars wo-studenten of pas afgestudeerden. In twee dagen doorloop je een leuk en intensief programma. Het is een voorproefje van onze traineeships: de denktank, intensieve begeleiding én teambuildingactiviteiten komen erin terug. 

Bovendien biedt de business course toegang tot een versneld sollicitatieproces! Bekijk deze video om een indruk te krijgen van onze business course.

bekijk video

zo ziet het tweedaagse programma eruit. 

een denktank. We dagen je uit om na te denken over een actueel strategisch vraagstuk bij een bestaande klant. Een voorbeeld is het opzetten van een nieuwe wervingscampagne voor een specifiek profiel zoals een monteur.
professionele begeleiding. Je krijgt inzicht in je talenten en ontwikkelpunten door een coach en een uitgebreid persoonlijk feedbackrapport met inzicht in jouw talenten en eventuele valkuilen. 
diners en activiteiten. Tijdens de business course ontmoet je misschien wel je toekomstige collega's, waaronder huidige management trainees, managers én directeuren die bij Randstad Groep Nederland werken.


een versneld sollicitatietraject. Na de business course kom je versneld in aanmerking voor een startersfunctie, het management traineeship óf het finance traineeship binnen Randstad Groep Nederland.oud-trainee Emilie over de business course. 

"Ik vond de business course een unieke en ongelofelijk leuke ervaring. Het bood mij de kans om op een interactieve manier de organisatie, het management traineeship en de mensen die voor Randstad werken te leren kennen. Door in groepsverband met een "real-life" case aan de slag te gaan, kreeg ik een goed beeld van het werk. Daarnaast heeft de business course mij echt aan het denken gezet over mijn persoonlijke ontwikkeling: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik ontwikkelen. Twee dagen vol zelfreflectie hebben mij volledig overtuigd van Randstad's belofte: je gaat altijd beter weg dan dat je gekomen bent!"
business course

meld je aan voor de business course!

iedereen is anders, en samen zijn we randstad.


Bij Randstad begeleiden we jou om je eigen leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren. 

Hier lees je meer over hoe we omgaan met 
diversiteit op de werkvloer.

vragen? neem contact op met Willemijn!

img1
Vragen of wil je alvast je interesse kenbaar maken voor de business course van 2023? Stuur Willemijn alvast een mail. 

lees meer over onze traineeships.

Wil je alvast weten welke traineeships we aanbieden? En wat die verschillende traineeships precies inhouden? Lees hier meer over onze traineeships.

veelgestelde vragen.