business course.

business course.

fast forward>>your future.


Een uniek inkijkje krijgen bij dé HR-organisatie van Nederland, zonder dat je er daadwerkelijk werkt? Dat kan als je deelneemt aan de business course van Randstad Groep Nederland. Tijdens een volledig verzorgd programma maak je op een bijzondere manier kennis met ons bedrijf, en wij met jou. Tegelijkertijd vergroot je jouw kansen op een baan als management trainee of finance trainee. Fast forward >> your future!​​​​

onze business course.

Solliciteer voor onze business course en ervaar in twee dagen of ons management of finance traineeship en ons bedrijf iets voor jou is. 
business course

ons programma. 


Ben je een laatstejaars wo-student of pas afgestudeerd? Speciaal voor jou organiseren wij deze business course. In twee dagen doorloop je een leuk en intensief programma met onder andere: 
  • een denktank: hierin dagen we je uit om na te denken over een strategisch vraagstuk bij een bestaande klant. We zijn benieuwd naar je ideeën! 
  • professionele begeleiding: je krijgt inzicht in je talenten en ontwikkelpunten door een coach en een persoonlijk feedbackrapport.
  • informele diners, borrels en activiteiten: je ontmoet misschien wel je toekomstige collega's, waaronder huidige management trainees, managers én directeuren die bij Randstad Groep Nederland werken.
  • en stroom door in een versneld sollicitatietraject: na onze business course kom je versneld in aanmerking voor een startersfunctie, het management traineeship óf het finance traineeship binnen Randstad Groep Nederland.

Tijdens de business course ontdekken we samen wat je kunt, wat je wilt en hoe je jezelf verder ontwikkelt. Wat zoek je in een toekomstige baan? Waar liggen je ambities en interesses? Tijdens de business course kom je erachter! Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling staan hier centraal. Je wordt gecoacht door management trainees en loopbaanadviseurs. Het resultaat: een persoonlijk feedbackrapport waarmee we je samen helpen groeien. Fijn, toch?

Emilie over onze business course. 

"Ik vond de business course een unieke en ongelofelijk leuke ervaring. Het bood mij de kans om op een interactieve manier de organisatie, het management traineeship en de mensen die voor Randstad werken te leren kennen. Door in groepsverband met een "real-life" case aan de slag te gaan, kreeg ik een goed beeld van het werk. Daarnaast heeft de business course mij echt aan het denken gezet over mijn persoonlijke ontwikkeling: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik ontwikkelen. Twee dagen vol zelfreflectie hebben mij volledig overtuigd van Randstad's belofte: je gaat altijd beter weg dan dat je gekomen bent!"
business course

hoe meld ik me aan?

De business course van 2022 is op dit moment gesloten. Heb je interesse in het management  traineeship van Randstad Groep Nederland? Solliciteer dan direct op de vacature van management traineeship. Wil je alvast je interesse kenbaar maken voor de business course van 2023? Mail dan naar willemijn.schroten@randstadgroep.nl