business course.

business course.

fast forward>>your future.


Een uniek inkijkje krijgen bij dé HR-organisatie van Nederland, zonder dat je er daadwerkelijk werkt? Dat kan als je deelneemt aan de business course van Randstad Groep Nederland. Tijdens een volledig verzorgd programma maak je op een bijzondere manier kennis met ons bedrijf, en wij met jou. Tegelijkertijd vergroot je jouw kansen op een baan als management trainee. Fast forward >> your future!

business course 2020

Helaas grijpt het COVID-19 virus steeds meer om zich heen en wordt de impact steeds groter. De snelle ontwikkelingen hebben er dan ook voor gezorgd dat de beslissing is genomen om de business course tot een nader te bepalen moment uit te stellen. Indien er meer informatie over een nieuwe datum is, wordt dit op deze pagina beschreven. Houd de pagina in de gaten.
business course

ons programma. 


​​​​​​​Ben je een laatstejaars wo-student of pas afgestudeerd? Speciaal voor jou organiseren wij deze business course. In twee dagen doorloop je een leuk en intensief programma met onder andere: 
  • een denktank: hierin dagen we je uit om na te denken over een strategisch vraagstuk bij een bestaande klant. We zijn benieuwd naar je ideeën! 
  • professionele begeleiding: je krijgt inzicht in je talenten en ontwikkelpunten door een coach en een persoonlijk feedbackrapport.
  • informele diners, borrels en activiteiten: je ontmoet misschien wel je toekomstige collega's, waaronder huidige management trainees, managers én directeuren die bij Randstad Groep Nederland werken.
  • en stroom door in een versneld sollicitatietraject: na onze business course kom je versneld in aanmerking voor een startersfunctie óf het management traineeship binnen Randstad Groep Nederland.

Tijdens de business course ontdekken we samen wat je kunt, wat je wilt en hoe je jezelf verder ontwikkelt. Wat zoek je in een toekomstige baan? Waar liggen je ambities en interesses? Tijdens de business course kom je erachter! Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling staan hier centraal. Je wordt gecoacht door management trainees en loopbaanadviseurs. Het resultaat: een persoonlijk feedbackrapport waarmee we je samen helpen groeien. Fijn, toch?

aftermovie business course. 

recruiter

hoe meld ik me aan?

Interesse in de business course? Check eerst de aanmeldprocedure en selectiecriteria. Meld je nu aan!
aanmelden is eenvoudig