commercieel

Bekijk 50 vacatures

carrièremogelijkheden

plezier

startersbanen

Ontdek de opwindende wereld van commercie en word intercedent of accountspecialist bij Randstad. Randstad is meer dan 60 jaar toonaangevend in het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Dat doen wij door goed te luisteren naar wat onze talenten en opdrachtgevers nodig hebben. Daar verdienen wij ons geld mee. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met verantwoordelijkheid, waarin je jouw verkoopvaardigheden kunt laten schitteren? Dan is dit het vakgebied voor jou!

(sales) intercedent bij Randstad

Als intercedent speel je een essentiële rol in het verbinden van talentvolle professionals met toonaangevende bedrijven. Je bent een matchmaker in het bedrijfsleven, waarbij je zowel werkzoekenden als werkgevers helpt om hun doelen te bereiken. Met je uitstekende communicatieve vaardigheden en commerciële gerichtheid doorgrond je de behoeften van beide partijen om de perfecte match te creëren. Elke dag weer de perfecte match maken, daar ga je voor. 

werk aan je salesvaardigheden als accountspecialist 

Als accountspecialist ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten. Je begrijpt hun bedrijfsbelangen en speelt daarop in door innovatieve oplossingen en verschillende HR producten aan te bieden. Met je commerciële mindset en overtuigingskracht weet je klanten te enthousiasmeren en langdurige samenwerkingen tot stand te brengen. Als accountspecialist werk je vaak voor slechts een aantal klanten, zodat je hier echt de verdieping in je salesgesprekken kunt opzoeken.

groei mee en daag jezelf uit

Het vakgebied commercie biedt eindeloze mogelijkheden voor jouw professionele groei en succes. Binnen Randstad bieden we je een omgeving waarin je jouw creativiteit en strategisch denken kunt benutten om winstgevende resultaten te behalen. Bovendien biedt het constant uitdagingen en kansen om jezelf te ontwikkelen.

Kortom, als je een passie hebt voor verkoop, relatiebeheer en het bouwen van sterke connecties, dan is een carrière als intercedent of accountspecialist jou op het lijf geschreven. Of je nu al enkele jaren commerciële ervaring hebt opgedaan of juist net klaar bent met je HBO- of WO-studie en op zoek bent naar die eerste startersbaan. Solliciteer op één van onze commerciële vacatures en laat je talent stralen bij Randstad!

Geef richting aan jouw commerciële talent! 

Lees meer

juiste vacature niet gevonden?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Top