management

Manager zijn bij Randstad is puur ondernemerschap! Vanaf dag één draag jij de verantwoordelijkheid voor je team, de omzet en jouw eigen 'toko'.

Bekijk 1 vacatures

50% vrouwen in topfuncties

actief in 39 landen

leiderschapprogramma's

Met gedurfde doelstellingen run jij je eigen winkel. Jouw ideeën vormen de fundering. Je krijgt namelijk de vrijheid om je eigen keuzes te maken en veranderingen door te voeren. Jij staat aan het roer! Is er iets mooiers denkbaar?

verbinding maken is van cruciaal belang

Het allerleukste aspect van de rol als manager bij Randstad is de interactie met je team. Als een ware leider ben jij een bruggenbouwer. Je bent verantwoordelijk voor het motiveren en inspireren van je team, het bevorderen van samenwerking en het ontwikkelen van hun ware potentieel. Dit alles in een omgeving waar geen dag hetzelfde is. De arbeidsmarkt verandert razendsnel, waardoor je continu wordt uitgedaagd om het beste uit je team én uit jezelf te halen. Als manager maak je bij ons écht een verschil!

bij ons staat jouw persoonlijke groei centraal

Het leiden en ontwikkelen van je team is een onmisbare vaardigheid voor een manager. Maar het vraagt ook om analytisch denken, probleemoplossend vermogen en sterke communicatieve vaardigheden. Binnen ons bedrijf kun je deze eigenschappen verder ontwikkelen en versterken. Als manager bieden we talloze mogelijkheden voor jouw toekomstige groei. Er zijn loopbaanpaden naar senior management, directie functies en stevige staffuncties. Bekijk snel de management vacatures en solliciteer direct. 

Lees meer

juiste vacature niet gevonden?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Top