business course.

De business course van 2024 vindt plaats op 27 & 28 mei. 

Tijdens onze business course proef je alvast de sfeer van onze traineeships. Je maakt kennis met de organisatie, en wij met jou. Tegelijkertijd vergroot je jouw kansen op een baan als management of finance trainee. 

Je kan je NU aanmelden. De deuren voor de aanmelding sluiten op 6 mei en er zijn 25 beschikbare plekken.  Meld je dus snel aan! 

wat houdt de business course in?

De business course is voor laatstejaars wo-studenten of pas afgestudeerde die willen kennis maken met onze organisatie. 

In twee dagen doorloop je een leuk en intensief programma. Het is een voorproefje van onze traineeships: de denktank, intensieve begeleiding én teambuildingactiviteiten komen erin terug. Daarnaast ontmoet je collega's van Randstad en krijg je de kans om al jouw vragen te stellen over werken bij onze organisatie. Ook leuk om te weten: de business course biedt toegang tot een versneld sollicitatieproces! 

Dit jaar zal de Business Course plaatsvinden op 27 & 28 mei dichtbij huis: in en rondom Amsterdam. Uiteraard is het programma, inclusief overnachting, geheel op kosten van Randstad.


Bekijk deze video om een indruk te krijgen van onze business course.

Dit kan je verwachten van het tweedaagse programma

een denktank

We dagen je uit om na te denken over een actueel strategisch vraagstuk bij een bestaande klant. 

professionele begeleiding

Je krijgt inzicht in je talenten en ontwikkelpunten door een coach en een uitgebreid persoonlijke feedbackrapport met inzicht in jouw talenten en eventuele valkuilen.

diners en activiteiten

Tijdens de business course ontmoet je misschien wel je toekomstige collega's, waaronder huidige management trainees, managers én directeuren die bij Randstad Groep Nederland werken. 

in aanmerking voor een traineeship 

Na de business course kom je in aanmerking voor een startersfunctie, het management traineeship óf het finance traineeship binnen Randstad Groep Nederland. 


deelnemen? meld je snel aan!

Je kan jezelf aanmelden tot en met 6 mei 2024. Er zijn 25 plekken beschikbaar. 

lees meer over onze traineeships

Wil je alvast weten welke traineeships we aanbieden? En wat die verschillende traineeships precies inhouden? Lees hier meer over onze traineeships.

De aanmeldprocedure 

1. Meld je aan voor de business course 

Vul het korte formulier in op deze pagina. Dit kan tot en met 6 mei.

2. online assessment 

Na je aanmelding ontvang je een online assessment, bestaande uit een game-based assessment, een video pitch en twee persoonlijke opdrachten. Dit is de eerste stap in ons selectieproces.  Deze kan je thuis maken tussen 7 en 15 mei. 

3. Een business game op 22 mei

Als je het online assessment succesvol hebt afgerond en een uitnodiging hebt ontvangen, ben je welkom bij de business game. Tijdens deze selectiedag krijg je de kans om onze dienstverlening te leren kennen, onze trainees te ontmoeten en in contact te komen met onze organisatie en collega's. Dit alles vindt plaats op ons hoofdkantoor in Diemen.

4. de uitnodiging

Als je na de business game een uitnodiging hebt ontvangen, ben je welkom bij de Business Course! Deze vindt plaats op 27 en 28 mei. 


In aanmerking voor het traineeship of andere baan

Na de business course kom je in aanmerking voor een startersfunctie, het management traineeship óf het finance traineeship binnen randstad groep Nederland. Wanneer wij de indruk hebben we een goede match zijn, sturen we jou een uitnodiging voor een laatste sollicitatiegesprek. Als het een wederzijdse ja is, dan kan je bij ons aan de slag. Jouw startdatum bepalen we in goed overleg. 


iedereen is anders, en samen zijn we randstad 

Bij Randstad begeleiden we jou om je eigen leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren. Hier lees je meer over hoe we omgaan met diversiteit op de werkvloer. 

vragen? stuur mara een bericht!

Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? Mail dan naar mara.de.vries@randstadgroep.nl of stuur een appje.

veelgestelde vragen traineeship.

Als trainee bij Randstad draai je mee in onze drie nationaal bekende organisaties. Een psycholoog én talent manager begeleiden jou de beste versie van jezelf te worden. En daarin is ruimte voor verschillen, want elke trainee is anders. Lees hier alle voordelen van een traineeship bij Randstad. 

Solliciteren voor Randstad traineeships kan weer vanaf september 2023. Elke jaar is ook een business course ronde, die vindt plaats in mei. 

Als management trainee bij Randstad draai je mee in onze drie nationaal bekende organisaties. Een psycholoog én talent manager begeleiden jou de beste versie van jezelf te worden. En daarin is ruimte voor verschillen, want elke trainee is anders.. Lees hier alle voordelen van een traineeship bij Randstad. 

Tijdens een management traineeship bij Randstad krijg je een bruto maandsalaris van €3.034, kun je 2x per jaar €1300-€1500 bonus verdienen en €300 per jaar groeien in salaris. Lees hier wat een Randstad traineeship jou te bieden heeft. 

1. online assessment. Na je sollicitatie krijg je toegang tot het online assessment en dit bestaat uit een video pitch + twee persoonlijke opdrachten gefocust op jouw competenties. 2. selectiedag bij het hoofdkantoor, waarop je kennismaakt met het bedrijf, collega’s leert kennen en werkt aan een groepscase. 3. extern assessment waarin je een halve dag aan de slag gaat met rollenspellen.  4. eindgesprek op het hoofdkantoor.

Top