business course.

Jezelf en jouw unieke leiderschap ontwikkelen. Dát is de belofte van een traineeship bij Randstad. Tijdens onze business course proef je alvast de sfeer van deze traineeships. Je maakt kennis met de organisatie, en wij met jou. Tegelijkertijd vergroot je jouw kansen op een baan als management of finance trainee. Aanmelden kan weer vanaf 2024!

wat houdt de business course in?

De business course is voor laatstejaars wo-studenten of pas afgestudeerden. In twee dagen doorloop je een leuk en intensief programma. Het is een voorproefje van onze traineeships: de denktank, intensieve begeleiding én teambuildingactiviteiten komen erin terug. Bovendien biedt de business course toegang tot een versneld sollicitatieproces! Bekijk deze video om een indruk te krijgen van onze business course.

zo ziet het tweedaagse programma eruit:

een denktank

We dagen je uit om na te denken over een actueel strategisch vraagstuk bij een bestaande klant. Een voorbeeld is het opzetten van een nieuwe wervingscampagne voor een specifiek profiel, zoals een monteur.

professionele begeleiding

Je krijgt inzicht in je talenten en ontwikkelpunten door een coach en een uitgebreid persoonlijke feedbackrapport met inzicht in jouw talenten en eventuele valkuilen.

diners en activiteiten

Tijdens de business course ontmoet je misschien wel je toekomstige collega's, waaronder huidige management trainees, managers én directeuren die bij Randstad Groep Nederland werken. 

in aanmerking voor een traineeship 

Na de business course kom je in aanmerking voor een startersfunctie, het management traineeship óf het finance traineeship binnen Randstad Groep Nederland. 

lees meer over onze traineeships

Wil je alvast weten welke traineeships we aanbieden? En wat die verschillende traineeships precies inhouden? Lees hier meer over onze traineeships.

iedereen is anders, en samen zijn we randstad 

Bij Randstad begeleiden we jou om je eigen leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren. Hier lees je meer over hoe we omgaan met diversiteit op de werkvloer. 

vragen? stuur mara een bericht!

Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? Mail dan naar mara.de.vries@randstadgroep.nl of stuur een appje.

veelgestelde vragen traineeship.

Als trainee bij Randstad draai je mee in onze drie nationaal bekende organisaties. Een psycholoog én talent manager begeleiden jou de beste versie van jezelf te worden. En daarin is ruimte voor verschillen, want elke trainee is anders. Lees hier alle voordelen van een traineeship bij Randstad. 

Solliciteren voor Randstad traineeships kan weer vanaf september 2023. Elke jaar is ook een business course ronde, die vindt plaats in mei. 

Als management trainee bij Randstad draai je mee in onze drie nationaal bekende organisaties. Een psycholoog én talent manager begeleiden jou de beste versie van jezelf te worden. En daarin is ruimte voor verschillen, want elke trainee is anders.. Lees hier alle voordelen van een traineeship bij Randstad. 

Tijdens een management traineeship bij Randstad krijg je een bruto maandsalaris van €3.034, kun je 2x per jaar €1300-€1500 bonus verdienen en €300 per jaar groeien in salaris. Lees hier wat een Randstad traineeship jou te bieden heeft. 

1. online assessment. Na je sollicitatie krijg je toegang tot het online assessment en dit bestaat uit een video pitch + twee persoonlijke opdrachten gefocust op jouw competenties. 2. selectiedag bij het hoofdkantoor, waarop je kennismaakt met het bedrijf, collega’s leert kennen en werkt aan een groepscase. 3. extern assessment waarin je een halve dag aan de slag gaat met rollenspellen.  4. eindgesprek op het hoofdkantoor.

Top