traineeship voor uniek leiderschap.

Je beste zelf worden én anderen daarbij helpen: daar draait het om bij het traineeship van Randstad. Met onze 2,5 jaar durende opleidingsprogramma’s geef je jouw carrière een vliegende start. En die kan er op allerlei manieren uitzien, want elke trainee is anders. Bekijk meteen welk traineeship het beste bij jou past:

WAT IS EEN TRAINEESHIP?

Een traineeship is een startersfunctie waarbij je als trainee door een werkgever wordt opgeleid in een vakgebied. Werken én leren dus. Meestal duurt een traineeship een paar jaar, waarin je verschillende rollen vervult en er zo achter komt wat voor werk het beste bij je past. 

Tijdens de traineeships van Randstad vervul je in 2,5 jaar tijd drie opdrachten in verschillende rollen. Hierbij word je begeleid door meerdere professionals, zodat je alle ruimte krijgt om de beste versie van jezelf te worden. In je vakgebied én als persoon. Na het traineeship ben je klaar om aan de slag te gaan in een specialistische functie.

waarom een traineeship?


De meeste starters volgen een traineeship omdat ze nog niet precies weten wat er allemaal mogelijk is én de ambitie hebben om serieus aan hun loopbaan te bouwen. Daarnaast brengt een traineeship de volgende voordelen met zich mee:

 • In plaats van nog een opleiding te volgen, krijg je tijdens een traineeship betaald om jezelf te ontwikkelen 
 • Je zet direct de stap van theorie naar praktijk: na je traineeship ben je wegwijs in de organisatie én heb je kennisgemaakt met de werkvloer
 • Je doorloopt het traineeship samen met je medetrainees, waar je kennis en ervaringen mee deelt
 • Tijdens een traineeship vervul je verschillende rollen, waardoor je de organisatie vanuit verschillende perspectieven leert kennen 
 • Traineeships zijn dé weg naar leidinggevende posities binnen organisaties

7 voordelen van een traineeship bij randstad 

 • continue uitdaging: 86% blijft na afronden traineeship
 • leren bij de wereldwijde marktleider op hr-gebied
 • ontdek je beste rol en groei uit tot de functie die bij jou past
 • na een traineeship ben je klaar voor een managementfunctie bij RGN
 • een psycholoog, talent manager, mentor én buddy begeleiden jou in je persoonlijke ontwikkeling
 • leer van elkaars verschillen en daag elkaar uit  in de wekelijkse denktank 
 • werk aan je netwerk: cultuur van samenwerking en vriendschap onder trainees

bekijk onze traineeships

Interesse in een traineeship bij Randstad? Mooi! Je hebt twee opties: het management en het finance traineeship. Beide groepen starten gelijk en nemen deel aan hetzelfde ontwikkelingstraject. Bekijk wat elk traineeship precies inhoudt én wat het beste bij jou past. 

iedereen is anders, en samen zijn we randstad

Bij Randstad begeleiden we jou om je unieke leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren. Hier lees je meer over hoe we omgaan met diversiteit op de werkvloer.

vragen? stuur mara een bericht!

Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? Mail dan naar mara.de.vries@randstadgroep.nl of stuur een appje.

wat zijn de competenties van een intercedent?

Je bent met zoveel verschillende talenten, collega's en klanten in gesprek dat het belangrijk is om met verschillende mensen en op verschillende niveaus gesprekken te voeren. Jij neemt mensen mee in je verhaal en weet mensen te verbinden en overtuigen. 

Het is belangrijk om oprechte interesse te tonen in de ander, want alleen op die manier kun je de ander op de best mogelijke manier helpen. Door betrokken te zijn met de ander persoon weet je wat iemand drijft en hoe je daarop kunt inspelen. Uiteraard kun jij ook weer vertrouwen op betrokken collega's.

De arbeidsmarkt is continu in beweging en om alle werkzoekenden en klanten in jouw regio met elkaar te verbinden, wordt er een groot beroep gedaan op je organisatorisch talent. Want gaat het ene talent op gesprek, de ander wens je succes. Daarnaast help je een klant met een personeel vraagstuk en je regelt ook nog dat iemand op tijd zijn/haar contract krijgt. 

Klanten hebben vaak 'nu'! een probleem en niet over enkele maanden. Als intercedent is het daarom belangrijk om orde te blijven houden in eventuele chaos. Je kunt onder tijdsdruk je werk blijven doen en ziet het zelfs als een uitdaging. Uiteraard om daarna met je collega's het succes samen te vieren!

Je kunt jouw team en vestiging waar jij werkt als een mini onderneming zien. Processen, werkstructuren en plannen liggen niet vast. Dat is juist wat jij samen met jouw collega's en manager gaat regelen. Wanneer ga je bij je klant langs? Wie spreek je op welk moment en hoe zorg je dat jij en jouw team ook blijven ontwikkelen. Uiteraad krijg je van ons genoeg trainingen en handvaten, maar is het veel on-the-job leren. 

Top