Randstad is een meedenkend bedrijf, dat jouw carrière vooropstelt en jou als persoon belangrijk vindt. Naast je eigen werkzaamheden is er veel ruimte om aan je ontwikkeling te werken.

Wesley

Ethical Hacker, Randstad Groep Nederland

Randstad is een meedenkend bedrijf, dat jouw carrière vooropstelt en jou als persoon belangrijk vindt. Naast je eigen werkzaamheden is er veel ruimte om aan je ontwikkeling te werken.

Wesley

Ethical Hacker, Randstad Groep Nederland

Als ethisch hacker probeer ik ervoor te zorgen dat Randstad steeds veiliger wordt. Dat kan ik niet alleen, dus het is belangrijjk om hier begrip voor te krijgen en collega's hierin mee te nemen. We leren collega's preventief in plaats van reactief hierover na te denken.

Randstad is een meedenkend bedrijf, dat jouw carrière vooropstelt. Ze willen je onderdeel maken van de missie van Randstad en ze zorgen er voor dat je als persoon belangrijk bent. Dat heb ik, in mijn korte Randstad carrière, al ervaren. Men kijkt naar je persoonlijke ontwikkeling en naast je eigen werkzaamheden is er ruimte om aan deze ontwikkeling te werken. 

Hoe een gemiddelde werkdag er voor mij uit ziet? Ik loop naar binnen, haal koffie, installeer alles en check eerst even mijn e-mail. Hierna loop ik mijn dagplanning door en werk ik kleine taakjes weg zoals Responsible Disclosure meldingen of ik help developers met security fixes. In de ochtend volgt dan de daily standup, een moment om met het team te bespreken waar eventueel nog hulp nodig is. Hierna ga ik verder met het werken aan het lopende hacking-project. Tussendoor beantwoord ik nog her en der wat security vragen van andere teams en dan: tijd voor lunch! :-) Dit is een leuk moment om met je collega's informeel bij te kletsen. Na de lunch ga ik verder met waar ik was gebleven. En aan het einde van de dag ga ik met een voldaan gevoel weer op weg naar huis. 

de rust van thuiswerken en de efficiëntie van kantoor.

Thuis heb ik een fijne werkplek. Ik werk op mijn slaapkamer waar ik mijn laptop, 3 schermen en een elektrisch verstelbaar bureau heb dankzij het thuiswerk budget. Het is lekker rustig thuis, helemaal met mijn noise cancelling koptelefoon. Die werkt beter thuis dan op kantoor, omdat het op kantoor toch een stuk drukker is. 

Een voordeel van het werken op kantoor is onze vaste beveiligde werkplek (dat alleen is geregeld voor het Security Operations team). Je weet iedereen van je team te vinden. Mijn schermen thuis zijn net wat groter, maar de koffie van de koffiebar is veel lekkerder dan thuis. Op kantoor werk je efficiënter, je ziet en spreekt iedereen meer.

juiste vacature niet gevonden?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Top