Wat is er nou mooier dan de perfecte match te maken tussen klant en zorgprofessional?!

Lisa van Welie-Bronkhorst

Planner, Randstad

Wat is er nou mooier dan de perfecte match te maken tussen klant en zorgprofessional?!

Lisa van Welie-Bronkhorst

Planner, Randstad

Als planner ben ik de schakel tussen onze zorgprofessionals en de klant. Bij de zorgprofessional is de planner belangrijk, doordat hij/zij weet wat er speelt. Welke groepen vindt deze persoon wel leuk en welke locatie is minder geschikt voor de zorgprofessional, maar ook het stukje: houd de zorgprofessional zich aan gemaakte afspraken, is hij/zij tijdig op zijn/haar dienst en is het ook de juiste plek voor hen.

Door veel met elkaar te schakelen en elkaars wensen en behoeften te achterhalen kan je zoveel uit je rol halen. En wat is er nou mooier dan de perfecte match te maken tussen klant en zorgprofessional!

Ook zorg ik dat ik weet wat er speelt bij mijn zorgprofessionals en stel ik geregeld de vragen: ''hoe het met hen gaat, of ze op hun plek zitten, lopen ze ergens tegenaan, hoe ervaren ze de samenwerking''. Dit helpt voor de band die je samen opbouwt en creëert en maakt dat er oprechte interesse en goed contact gewekt wordt in het welzijn van de zorgprofessional. 

Ook voor de klant ben je een belangrijke schakel. Zij komen iemand te kort en zoeken de perfecte match hiervoor. Het sleutelwoord hiervoor is communicatie. Waar is een klant precies naar op zoek en wat kan ik de klant bieden. De rol van planner is veel breder dan poppetjes op een plek zetten en dat heeft mij erg positief verrast in de functie! 
 

juiste vacature niet gevonden?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Top