agile

agile.

Als agile specialist houd je ons wendbaar.
Als er iets snel verandert is het de wereld van werk. Als scrum master en product owner geef jij daarom de agile transformatie van de Randstad Groep (Randstad, Tempo-Team en Yacht) vorm. Continue verbeteren en het leveren van maximale waarde voor onze eindgebruikers staat dan ook centraal. Nieuwsgierig? Lees hier meer over:

agile bij randstad.


Onze IT afdeling is het hart van onze agile transformatie. In de driehoek van talenten, klanten en eigen medewerkers zorgt agile werken ervoor dat we echt verbinding kunnen maken met de eindgebruikers en alle betrokken stakeholders. Al onze teams ontwerpen, beheren en ontwikkelen software op maat om onze dienstverlening optimaal te ondersteunen. Zo combineren we de kracht van tech met de menselijke touch.

In een zo snel veranderende wereld van werk kan wat vandaag belangrijk lijkt morgen al niet meer relevant zijn. Door een constant ritme van samenwerken en verbeteren zorgen we ervoor dat we aan de juiste dingen op het juiste moment werken. Hoe weten we dat we dat doen? Data en feedback van alle betrokken partijen staat centraal. En de impact is te zien: naast IT stappen nu ook onder andere onze HR en Marketing afdelingen over op een agile werkwijze.

Onze agile transformatie gaat hand in hand met een digitale transformatie op wereldniveau. Binnen de Randstad Groep werken we steeds globaler samen, waardoor onze IT afdeling nu ook aan schaalbare platformen en oplossingen werkt die straks door alle regio’s gebruikt en aangepast kunnen worden. Hier komt natuurlijk een behoorlijk stukje complexiteit bij kijken. Om de behoeftes van verschillende klanten, onze organisatie en de technologieën die wij gebruiken op een lijn te krijgen zien we agile als belangrijke pijler voor onze toekomst.
Continu verbeteren en groeien, op alle aspecten.

onze agile banen.

We hebben verschillende agile specialismen binnen onze it organisatie.
Welke functie heeft jouw interesse?

het team.


Onze scrum masters en product owners werken verdeeld over alle 36 product teams binnen RGN IT. Zo kunnen je collega’s applicatie beheerders, data scientists of ontwikkelaars zijn. De teams staan centraal en krijgen dan ook alle ruimte om hun werk zelf in te delen. 

Bij ons werk je in een professionele en tegelijkertijd informele omgeving. “Iedereen weet dat ze op elkaar kunnen bouwen, en ze samen hun doelen bereiken. Naast dat we allemaal gedreven ons werk doen, kunnen we het daarom ook écht leuk met elkaar hebben. Zo zijn er genoeg gezellig ontspanningsmomenten of activiteiten buiten werktijd”.

Daarnaast ben je ook aangesloten aan een chapter, waarin je samen aan expertise en vakmanschap werkt. Zo kunnen product owners en scrum masters samen werken aan het vinden van de beste manier om niet alleen de organisatie, maar juist ook de teams en de individuen te laten groeien. 

agile collega's.

Hoe onze agile specialisten hun baan ervaren? Je leest het hier.

omdat video's meer zeggen.


Benieuwd naar het hele IT team bij Randstad? Bekijk onderstaande video's ovwe onze missie & visie en IT meetups. 
it mission vision cloud
it labday video pop-up agile
meetup video IT agile
agile
agile-werkomgeving
agile
agile-werkomgeving

wat bieden wij?

Nieuwsgierig naar de arbeidsvoorwaarden? We lichten ze hier graag aan jou toe. Bekijk ook de video. Je krijgt bij ons:
 • een passend salaris, afhankelijk van jouw functie en ervaring
  (specifieke salarisranges vind je terug in de vacatures);
 • ruim opleidingsaanbod (als jij groeit, groeit Randstad ook!);
 • kennissessies, meet-ups en events om kennis te delen;
 • een uitgebreide onboarding met een buddy;
 • bonussen en lucratieve aandelenregeling;
 • een budget van €750,- om je thuiswerkplek ergonomisch verantwoord in te richten;
 • een uitgebreide mobiliteitsregeling;
 • 25 vakantiedagen (koop er maximaal 5 weken bij);
 • een persoonlijk benefit budget van 12,347%
  inclusief 8,5% vakantiegeld (meer dan gebruikelijke 8%).

Voor meer toelichting, zie onze aparte pagina over onze arbeidsvoorwaarden.
arbeidsvoorwaarden agile
agile diversiteitcyber security
wist je dat..
ruim 30% van onze IT-professionals vrouw is? Dat is best uitzonderlijk voor een IT-organisatie. En hartstikke mooi. Want wij weten: hoe diverser de teams, hoe beter de resultaten. Meer hierover lezen?