agile

agile.

Als agile specialist houd je ons wendbaar.
Als er iets snel verandert is het de wereld van werk. Als scrum master en product owner geef jij daarom de agile transformatie van de Randstad Groep (Randstad, Tempo-Team en Yacht) vorm. Continue verbeteren en het leveren van maximale waarde voor onze eindgebruikers staat dan ook centraal. Nieuwsgierig? Lees hier meer over:

agile bij randstad.


Onze IT afdeling is het hart van onze agile transformatie. In de driehoek van talenten, klanten en eigen medewerkers zorgt agile werken ervoor dat we echt verbinding kunnen maken met de eindgebruikers en alle betrokken stakeholders. Al onze teams ontwerpen, beheren en ontwikkelen software op maat om onze dienstverlening optimaal te ondersteunen. Zo combineren we de kracht van tech met de menselijke touch.

In een zo snel veranderende wereld van werk kan wat vandaag belangrijk lijkt morgen al niet meer relevant zijn. Door een constant ritme van samenwerken en verbeteren zorgen we ervoor dat we aan de juiste dingen op het juiste moment werken. Hoe weten we dat we dat doen? Data en feedback van alle betrokken partijen staat centraal. En de impact is te zien: naast IT stappen nu ook onder andere onze HR en Marketing afdelingen over op een agile werkwijze.

Onze agile transformatie gaat hand in hand met een digitale transformatie op wereldniveau. Binnen de Randstad Groep werken we steeds globaler samen, waardoor onze IT afdeling nu ook aan schaalbare platformen en oplossingen werkt die straks door alle regio’s gebruikt en aangepast kunnen worden. Hier komt natuurlijk een behoorlijk stukje complexiteit bij kijken. Om de behoeftes van verschillende klanten, onze organisatie en de technologieën die wij gebruiken op een lijn te krijgen zien we agile als belangrijke pijler voor onze toekomst.
Continu verbeteren en groeien, op alle aspecten.

onze agile banen.

We hebben verschillende agile specialismen binnen onze it organisatie. Welke functie heeft jouw interesse?

het team.


Onze scrum masters en product owners werken verdeeld over alle 36 product teams binnen RGN IT. Zo kunnen je collega’s applicatie beheerders, data scientists of ontwikkelaars zijn. De teams staan centraal en krijgen dan ook alle ruimte om hun werk zelf in te delen. 

Bij ons werk je in een professionele en tegelijkertijd informele omgeving. “Iedereen weet dat ze op elkaar kunnen bouwen, en ze samen hun doelen bereiken. Naast dat we allemaal gedreven ons werk doen, kunnen we het daarom ook écht leuk met elkaar hebben. Zo zijn er genoeg gezellig ontspanningsmomenten of activiteiten buiten werktijd”.

Daarnaast ben je ook aangesloten aan een chapter, waarin je samen aan expertise en vakmanschap werkt. Zo kunnen product owners en scrum masters samen werken aan het vinden van de beste manier om niet alleen de organisatie, maar juist ook de teams en de individuen te laten groeien. 

jouw achtergrond.


Als agile specialist vinden we het vooral belangrijk dat je een agile state of mind hebt. Je bent iemand die focust op mensen en hun interacties. Iemand die altijd zoekt naar mogelijkheden om te verbeteren. Of dat nu op team, bedrijf of individueel niveau is. Daarnaast heb je ervaring met agile werken in de praktijk en zie je de verschillende agile methodes (scrum, kanban) als tool, niet als doel op zich. Verder kijken wij naar het beschikken over hbo of wo werk- en denkniveau. ​​​​​​​

agile collega's.

Hoe onze agile specialisten hun baan ervaren? Je leest het hier.

omdat video's meer zeggen.


Benieuwd naar het hele IT team bij Randstad? Bekijk onderstaande video's ovwe onze missie & visie en IT meetups. 
it mission vision cloud
it labday video pop-up agile
meetup video IT agile
img1
neem contact op.
Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over iets? Neem dan contact op met mij via ta.rgnit@randstadgroep.nl

wat bieden wij?


een passend salaris, afhankelijk van jouw functie en ervaring (specifieke salarisranges vind je terug in de vacatures) 
een persoonlijk benefit budget van 12,347% (vakantiegeld en werkgeversbijdrage)
een interessante bonusstructuur en pensioenregeling 
25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen en een sabbatical regeling
een luctratieve aandelenregeling 
een uitgebreide mobiliteitsregeling
alles rondom laptop, mobiele telefoon en leaseauto is goed geregeld
een budget van €750 om je thuiswerkplek ergonomisch verantwoord in te richten
fijne en inspirerende collega’s en een buddy voor een uitgebreide onboarding
kennissessies, meet-ups en events om kennis te delen 

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier
agile diversiteitcyber security
wist je dat..
ruim 30% van onze IT-professionals vrouw is? Dat is best uitzonderlijk voor een IT-organisatie. En hartstikke mooi. Want wij weten: hoe diverser de teams, hoe beter de resultaten. Meer hierover lezen?