recruiter

arbeidsvoorwaarden.

over onze arbeidsvoorwaarden.


Elke dag met goede zin naar je werk. Dat is leuk! Daar dragen goede, fijne arbeidsvoorwaarden flink aan bij. Dat snappen we. Daarom is het goed dat je weet wat er allemaal mogelijk is bij ons. Zo hopen we dat je écht kan doen waar je goed in bent, op een manier die het best bij jou past. En blijf jezelf ontwikkelen. Hoe? Bekijk de video of lees hieronder even verder. 
arbeidsvoorwaarden

dit krijg je bij ons.

Een lekker salaris is voor velen het allerbelangrijkst. Daarom betalen we iedereen een marktconform salaris, gebaseerd op je functieschaal. Maar dat niet alleen, we hebben ook allerlei bonussen voor iedereen die goed werk aflevert. Voor wat, hoort wat! Daarnaast krijg je verschillende aanvullingen op je salaris. Hieronder lees je er alles over.
recruiter
benefit budget
Richt je werk in op een manier die voor jou lekker werkt. Elke maand krijg je een benefit-budget: dat is 12,347% van je bruto maandsalaris. Met dit budget kan je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kopen, of een nieuwe telefoon aanschaffen. Je mag helemaal zelf weten waar je dit bedrag aan besteedt, lekker toch?
recruiter
meer vakantiegeld
Niet de standaard 8%, maar bij ons ontvang je 8,5% vakantiegeld, wat inbegrepen zit in je benefit budget. Boek die vakantie maar!
recruiter
bonussen
Bonus gebaseerd op de performance van de werkmaatschappij, met een aanvulling vanuit Randstad Groep. Ook is er halfjaarlijkse beloning voor outperformers ter waarde van een half bruto maandsalaris. Hoppa!
recruiter
aandelenplan
We hebben een lucratieve aandelenkoopregeling, waarbij je twee keer per jaar aandelen kan kopen. Als je de aandelen zes maanden houdt, geeft Randstad Groep Nederland je 50% bonusaandelen. En na 12 maanden nóg eens 50%! 
recruiter
​​​​​​​vakantie en verlof
25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om dagen te kopen via je benefit budget. Ook krijg je 8 dagen betaald kraamverlof, kan je tijdelijk minder werken, een sabattical opnemen en krijg je van ons een dag om naar eigen keuze vrijwillerswerk te doen! Tot slot hebben we een samenwerking met VSO waarbij je tijdelijk in het buitenland ontwikkelingswerk kan gaan doen.
recruiter

laptop en telefoon
​​​​​​​Om ervoor te zorgen dat je flexibel kan werken, geeft Randstad Groep Nederland je een telefoon- en data abonnement met werelddekking. Ook krijg je een laptop van ons. Daarnaast ontvang je een netto bijdrage van €225 om een smartphone uit te zoeken (CYOP). Van alle gemakken voorzien dus!
recruiter
​​​​​​​groei en ontwikkeling
Naast een uitgebreide onboarding hebben we een breed assortiment aanvullende opleidingen beschikbaar. Onder bepaalde voorwaarden krijg je ook externe opleidingen (gedeeltelijk) vergoed. Daarnaast mag je 1 keer per 4 jaar een arbeidsmarktwaardescan op kosten van ons uitvoeren, waarbij je inzicht krijgt in je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
recruiter
carrière mogelijkheden 
We kijken graag samen met je vooruit. Binnen Randstad zijn veel doorgroeimogelijkheden. En omdat we onderdeel zijn van Randstad Groep Nederland is het ook makkelijk om door te stromen naar een van onze zusterbedrijven Tempo-Team of Yacht. Bovendien is ons streven om 80% van onze managementfuncties in te vullen met interne medewerkers. Doorstromen en groeien dus, let’s go! 
recruiter
vervoer
Een goede vervoersvergoeding: op werk of bij de klant, waar je ook wezen moet. Je krijgt een vergoeding voor woon-werkverkeer (€0,19 per km) en kan zakelijk kilometers declareren (€0,29 per km). Afhankelijk van je functie, kun je in aanmerking komen voor een elektrische leaseauto. Als je een lagere categorie leaseauto kiest, kun je deze combineren met een OV kaart. Zo ben je helemaal vrij om te bepalen hoe je reist. 
recruiter
pensioen
Het is fijn als alles voor nu lekker geregeld is, maar ook zeker als dat voor later ook zo is. Daarom zorgen we ook voor een goed pensioen. Dat hebben we uitbesteed aan ABN AMRO Pensioenen. Jij en Randstad Groep Nederland stellen via een persoonlijke premieregeling samen een premie beschikbaar waarmee je pensioenkapitaal wordt opgebouwd. Zo beslis je dus zelf over je toekomst. 
thuiswerpakket
thuiswerkpakket
Aangezien we voornamelijk thuiswerken krijg jij als medewerker de mogelijkheid om - eens  in de vijf jaar - €750-, te spenderen aan een arbo verantwoorde werkplek. Zodat jij ook thuis je beste zelf kunt zijn tijdens werk. 
internetvergoeding
​​​​​​​internetvergoeding
Afhankelijk van de hoogte van de onkostenvergoeding die je als medewerker ontvangt, ontvang jij een maandelijkse internetvergoeding. Indien je recht hebt op een vaste onkostenvergoeding, ontvang je een internetvergoeding van €20-,. Indien je geen recht hebt op de vaste onkostenvergoeding, ontvang je een maandelijkse vergoeding van €25-,. 

benefit budget en cyop.

We leggen je uit hoe ons benefit budget en onze telefoon regeling (cyop) werken. 
it labday video pop-up
meetup video IT

onze beliefs.


Randstad Groep Nederland wil succesvol zijn en blijven in deze snel veranderende wereld en impact hebben in de wereld van werk. We geloven dat de groei van mens en organisatie hand in hand gaat. Groei in persoonlijke ontwikkeling en groei in employability. Groei in keuzevrijheid, maar ook groei in salaris. Als onderlegger heeft Randstad Groep Nederland daarom de volgende beliefs opgesteld:

  • Als je hier werkt, zet je betekenisvol werk centraal.
  • Je wilt continu jezelf en je resultaten verbeteren. Dit betekent dat je experimenteert, leert en je blijft aanpassen aan de veranderende wereld.
  • Je verrast klant en kandidaat met jouw persoonlijke benadering, ondersteund door technologie en data.
  • Je communiceert transparant en geeft oprechte feedback (dus ook complimenten).
  • Je doet het niet alleen. Samenwerking vraagt zelfreflectie (en dus laat je je ego thuis).
  • Je werkt aan je fysieke en mentale conditie; inspanning en ontspanning gaan hand in hand.
  • Vanuit kracht en zelfvertrouwen draag je bij óf je besluit je horizon te verleggen. Je gaat altijd beter weg dan je gekomen bent.

Als jij groeit, groeit Randstad Groep Nederland ook! We werken met Great Conversations: goede gesprekken waarbij zakelijke groei én persoonlijke ontwikkeling samen centraal staan. Lees er hier meer over.