recruiter

business support & administratie vacatures.

business support & administratie.


Van het adviseren van commercie tot het begeleiden van nieuwe klanten, en van de bedrijfsadministratie tot inkoop. En dat allemaal foutloos verwerken, zodat iedereen hier dankzij onze efficiëntie lekker werkt. Mooie uitdaging, toch? De afdeling business services houdt zich binnen de organisatie bezig met de ontwikkeling en het beheer van onze administratieve klant- en employee-processen. Dagelijks werken aan een efficiëntere en effectievere organisatie. 

Business Services is het operationele shared services center van Randstad Groep Nederland. Wij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit & betrouwbaarheid van onze dienstverlening naar klant, employee en collega,
èn voor het verbeteren van het rendement van Randstad Groep Nederland over de keten. 
Met 400 collega’s zijn wij eigenaar van de (financiële) administratieve keten van RGN. Ons doel is de beste klant- employee en medewerkers ervaring tegen continu lagere kosten of hogere opbrengsten. Met duizenden unieke klanten, meer dan 100.000 employees, en een veelvoud aan wensen en klantvragen is de administratieve keten complex en uitdagend! Voor de commerciële organisatie zijn wij ‘partner in business’. Wij bieden advies, inrichting, en nieuwe oplossingen. Hierdoor stellen we onze collega’s in het veld in staat om zich maximaal op hun klanten en hun employees te richten.

Binnen de afdeling wordt er gewerkt middels de LEAN-systematiek. Dagstarts, capaciteitsplanning, en het continu sturen op kwaliteit en doorlooptijd staan centraal. En doordat we met zoveel man voor het beste resultaat gaan, blijft iedereen van elkaar leren om zo uiteindelijk mooie, interne stappen omhoog te maken.
​​​​​​​
Wij hebben een passie voor het ondersteunen van mensen bij het bereiken van hun ware potentieel. Ieder van ons is vastbesloten alles op alles te zetten voor het succes van anderen. Wij bieden ze de mogelijkheid om zichzelf te blijven ontwikkelen door ze te helpen hun ambities te realiseren. Daarin combineren we onze menselijke aanpak met innovatieve technologische oplossingen en bouwen we lange termijn relaties op met talenten. Jij helpt jezelf en hen vooruit: Human Forward.
werken bij randstad vacatures

vacatures in je mailbox.

Schrijf je in bij onze talent pool en wordt op de hoogte gehouden van vacatures en informatie