intercedent

groei in wie je bent.

start als intercedent ​​​​​​​bij Randstad. 

start nu als intercedent bij randstad. 

Maak Nederland sterker, en jezelf natuurlijk ook, en help iedereen aan een baan. Hoe? Start als intercedent bij Randstad en samen koppelen we de juiste mensen aan de juiste organisaties.

maak impact als intercedent.

Snel schakelen en reageren zit in ons DNA. Door de coronacrisis zijn in sommige sectoren ineens veel extra medewerkers nodig. In andere vakgebieden komen er helaas ook mensen zonder werk te zitten. Gelukkig zijn we optimistisch! Want waar banen verdwijnen, duiken ergens anders weer nieuwe kansen op.

Om dit allemaal in goede banen te leiden, hebben we jou als intercedent nodig. Als intercedent heb je elke dag impact op onze maatschappij. Je maakt het leven van mensen mooier met passend werk. Een goede, passende baan vinden maakt iemand gelukkig. Daar draag jij elke dag aan bij. Hoe mooi is dat?


werken als intercedent.

Wat doet een intercedent? Als matchmaker breng je elke dag werkzoekenden en werkgevers bij elkaar. Je helpt zo bedrijven aan nieuwe medewerkers én mensen aan een nieuwe baan. Twee vliegen in één klap! 

Als intercedent heb je een breed takenpakket. Kijk je even mee?
  • Je bouwt (nieuwe) relaties op met bedrijven die goed én snel personeel zoeken.
  • Je maakt je klanten blij door goede kandidaten voor hun vacatures te vinden.
  • Je schrijft pakkende vacatureteksten, zoekt de beste kandidaten, voert fijne sollicitatiegesprekken en stelt geschikte kandidaten voor aan je klanten. 
  • Is je kandidaat gestart bij de klant? Vanaf dat moment onderhoud je contact met je flexmedewerker om te checken of het werk bevalt. Ook blijf je met hen in gesprek over bijvoorbeeld training en opleiding. Als intercedent ben je zo ook de werkgever van de medewerkers die je vindt.

solliciteer als intercedent: vacatures.

Wil je werken als intercedent bij Randstad? Leuk! Solliciteer dan vandaag nog via onze website.
Bekijk hier alle intercedent vacatures. 


groei in wie je bent.

Wij ondersteunen je graag in jouw groei en ontwikkeling op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. 
Als intercedent bij Randstad kan je veel kanten op groeien, afhankelijk van waar je interesse en ambitie liggen. Door de veelzijdigheid van de functie, kun je je verdiepen in verschillende expertises binnen de functie en die helemaal eigen maken. 

Maar wist je dat 80% van ons hoger management binnen onze eigen organisatie is opgeklommen en vaak is gestart als intercedent? En samen met Tempo-Team en Yacht is Randstad onderdeel van Randstad Groep Nederland. Als intercedent kan je daarom ook intern doorgroeien naar een functie binnen één van onze stafafdelingen of zusterbedrijven Tempo-Team of Yacht.

➡️Bekijk ook: Dit zijn de doorgroeimogelijkheden van een intercedent
intercedent video pop-up

ook interessant voor jou.

arbeidsvoorwaarden
arbeidsvoorwaarden.
salaris, vakantiedagen en verlof, reiskostenvergoeding, groei & ontwikkeling, telefoon en laptop, pensioen, aandelen-
​​​​​​​regeling. Lees er hier meer over. 
sollicitatieproces
ons sollicitatieproces.
wat kan je verwachten wanneer je solliciteert? Van sollicitatie naar een nieuwe baan. Lees hier meer over ons proces wanneer je solliciteert.
​​​​​​​
cultuur
onze cultuur.
welke waarden vinden wij belangrijk? Wat voor cultuur kan je verwachten. En doe ook de test om te kijken of onze cultuur bij jou past!
​​​​​​​
onboarding
groei & ontwikkeling.
blijven groeien in je werk en als persoon vinden we belangrijk. We investeren dan ook in onze eigen medewerkers. Bekijk snel op wat voor een manier.

​​​​​​​

FAQ-vragen.

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar wat je als intercedent doet, waar je werkt en wat je verdient? 
werken bij randstad vacatures

vacatures in je mailbox.

Maak een job alert aan en ontvang passende vacatures.