bekijk onze traineeships.


Interesse in een traineeship bij Randstad? Mooi! Je hebt twee opties: het management en het finance traineeship. Beide groepen starten gelijk en nemen deel aan hetzelfde ontwikkelingstraject. Bekijk wat elk traineeship precies inhoudt én wat het beste bij jou past. 

finance traineeship. 

Ontwikkel jezelf in 2,5 jaar tijd tot finance professional en groei door als leidinggevende bij Randstad. 

management traineeship.

We begeleiden jou om in 2,5 jaar tijd uit te groeien tot leidinggevende. Lees hier er snel meer over.

wat is een traineeship? 


Een traineeship is een startersfunctie waarbij je als trainee door een werkgever wordt opgeleid in een vakgebied. Werken én leren dus. Meestal duurt een traineeship een paar jaar, waarin je verschillende rollen vervult en er zo achter komt wat voor werk het beste bij je past. 

Tijdens de traineeships van Randstad vervul je in 2,5 jaar tijd drie opdrachten in verschillende rollen. Hierbij word je begeleid door meerdere professionals, zodat je alle ruimte krijgt om de beste versie van jezelf te worden. In je vakgebied én als persoon. Na het traineeship ben je klaar om aan de slag te gaan in een specialistische functie.

waarom een traineeship? 


De meeste starters volgen een traineeship omdat ze nog niet precies weten wat er allemaal mogelijk is én de ambitie hebben om serieus aan hun loopbaan te bouwen. Daarnaast brengt een traineeship de volgende voordelen met zich mee:

1. In plaats van nog een opleiding te volgen, krijg je tijdens een traineeship betaald om jezelf te ontwikkelen 
2. Je zet direct de stap van theorie naar praktijk: na je traineeship ben je wegwijs in de organisatie én heb je kennisgemaakt met de werkvloer
3. Je doorloopt het traineeship samen met je medetrainees, waar je kennis en ervaringen mee deelt
4. Tijdens een traineeship vervul je verschillende rollen, waardoor je de organisatie vanuit verschillende perspectieven leert kennen 
5. Traineeships zijn dé weg naar leidinggevende posities binnen organisaties

zo ervaarden zij onze traineeships. 

Shirien Amel Gharib.

"Ik heb voor RGN gekozen omdat de mens centraal staat. Het management traineeship biedt mij de mogelijkheid om te leren van anderen en helpt mij bewust te worden van mijn eigen gedrag. In combinatie met de ruimte voor feedback, een compliment en plezier is dit voor mij de ideale plek om mijn carrière te starten''. 

Tom Pouwer

"Dit traineeship legt de focus bij persoonlijke ontwikkeling. Door middel van strategische vraagstukken vanuit de directie en intervisies met mede-trainees leer ik mezelf en de ander beter kennen en begrijpen. Het besef dat niet iedereen hetzelfde denkt als ik helpt me om situaties beter in te kunnen schatten en effectief te communiceren. Daardoor bereik ik vaker mijn doel''. 
recruiter

Minke van der Helm.

“Geen enkel traineeship binnen RGN is hetzelfde, daarom heb ik de vrijheid om mijn eigen route te kiezen binnen de organisatie. Daarnaast werk ik 2 jaar lang elke woensdag aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo regelmatig een spiegel voorgehouden krijgen en stilstaan bij mijn eigen gedrag, is intensief en soms confronterend. Maar vooral erg waardevol, want hierdoor leer ik om me meer open te stellen voor andere perspectieven. Dit helpt mij om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak''. 

vragen? stuur Willemijn een bericht!

img1
Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over iets? Neem dan contact op met mij via whatsapp of mail: willemijn.schroten@randstadgroep.nl

iedereen is anders, en samen zijn we randstad. 

Bij Randstad begeleiden we jou om je unieke leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren. 

Hier lees je meer over hoe we omgaan met diversiteit op de werkvloer.

veelgestelde vragen.