human resources

Bekijk 29 vacatures

agile werken

140 hr collega's

multidisciplinair werken

Impact maken op onze mensen. Dat is wat wij dagelijks doen. Door het zijn van de drijvende kracht die talent herkent en helpt ontwikkelen. Die gelijke kansen biedt voor iedereen binnen Randstad Groep Nederland. Met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, betekenisvol werk, verantwoorde ‘tech & touch’ technologie en goede employer brands. Alles om het werkplezier bij onze collega’s elke dag weer te vergroten. De cultuurbewakers van ons bedrijf. Dat is wie we zijn binnen HR.

wij willen weten wat er speelt

Binnen HR realiseren wij ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van onze (toekomstige) collega’s. Werk stimuleert en ontwikkelt. Tegelijkertijd vormen onze collega’s de belangrijkste waarde binnen ons bedrijf. Daarom stellen we bij HR onze talenten centraal. Door continu op zoek te gaan naar wensen en behoeftes van onze collega’s en daar op aan te sluiten. Data & HR zijn bij ons dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden.

HR: een wereld aan expertises

Elke dag werken we met ruim 140 collega's om het beste uit onze mensen te kunnen halen. Dat doen wij vanuit meerdere disciplines, zoals talent acquisition, learning & development, people analytics en verzuimmanagement (health@work). We werken agile, waardoor we multidisciplinair werken aan complexe verbetertrajecten. Dan doen we niet alleen voor de ruim 4500 medewerkers die we hebben binnen Randstad Groep Nederland. We doen dit ook voor de ruim 500 nieuwe talenten die jaarlijks bij ons komen werken.

Het werkplezier van jouw collega’s ligt in jouw handen. Bekijk snel de HR vacatures en solliciteer direct. 

Lees meer

juiste vacature niet gevonden?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Top