wie zijn wij.

Iedereen binnen Randstad houdt van Randstad. Het zijn blije en gedreven mensen. Met meer dan 4.500 collega's zetten we ons elke dag in voor betekenisvol werk. En toch binnen zo'n grote organisatie, sta jij centraal! Wij geloven namelijk in persoonlijk contact en het samen doen. Dit combineren we met tech, oftewel tech en touch. Samen met elkaar willen we groeien, ondernemen en van elkaar leren. Dat is waar we voor staan. Bij Randstad ga je in ieder geval beter weg dan dat je gekomen bent. Lees er hieronder meer over!

we halen het beste uit mensen en organisaties

Al 60 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Randstad is een pionier in de hr-dienstverlening. Sinds de oprichting in 1960 zijn wij uitgegroeid tot dé grootste hr-dienstverlener in de wereld. Onze missie is om de wereld van werk te ontwikkelen. Dit doen wij voor iedereen die met werk te maken heeft: onze klanten, kandidaten, medewerkers en de maatschappij als geheel. In de hele wereld, en zeker ook in onze thuismarkt Nederland.

onze cultuur 

Bij Randstad kennen we een unieke cultuur, een cultuur waar we trots op zijn! Een blauw hart noemen we dat ook wel. Bij ons werken collega's met een energieke drive, met focus op vooruitgang en eerlijke mensen. Collega's die het samen willen doen met elkaar. Want weten dat je collega een andere invalshoek heeft, daar een sterk punt inzien en er vervolgens samen voor gaan. Dát noemen wij een teken van kracht. Iedereen vertrekt hier vanaf een ander punt, maar samen koersen we af op hetzelfde doel. 

We zijn een organisatie met vakspecialisten, professionals, starters en alles daar tussenin. Vakspecialisten en professionals die weten wat ze doen en toch elke dag weer een beetje beter. Starters die misschien nog niet weten wat ze willen leren of waar ze goed in zijn. En ook dat is typisch Randstad: ontdekken wie jij bent, waar jij goed in bent en waar je energie van krijgt. Oftewel je beste zelf zijn en worden, want je gaat altijd beter weg dan dat je gekomen bent. En samen zijn we allemaal Randstad.

onze kernwaarden

kennen

We zijn professionals. Je mag van ons verwachten dat we oprecht geïnteresseerd zijn, goed naar je luisteren en weten wat voor jou nodig is om succesvol te zijn. En dat we ons vak kennen als geen ander. 

dienen

We geloven in uitmuntende dienstverlening. We zetten de norm, doen wat we beloven en dragen zo bij aan jouw succes. Klant of kandidaat, wij regelen het voor je, want dat hoort bij een dienstverlenende organisatie.

vertrouwen

We waarderen onze relaties en gaan voor de lange termijn. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo bouwen we aan onderling vertrouwen en hoge klanttevredenheid. Want wedezijds vertrouwen vinden we belangrijk. 

Deze kernwaarden zijn verweven in ons DNA sinds de oprichting van Randstad. Frits Goldschmeding, oprichter van Randstad, bracht in 1960 zijn allereerste uitzendkracht achter op de fiets naar haar werk. Zo zorgde hij er hoogstpersoonlijk voor dat zij precies wist waar haar nieuwe werkplek was én dat zij hier op tijd aan zou komen. Als echte ondernemer luisterde Goldschmeding naar zijn klanten, naar zowel het bedrijf als de kandidaat, en nam hij de tijd en de moeite om hen beiden persoonlijk te leren kennen. Op die manier wist hij zeker dat er uiteindelijk een goede match tussen kandidaat en organisatie zou ontstaan. Kennen, dienen en vertrouwen.

missie en visie 

De wereld van werk wordt steeds complexer en vluchtiger. De grote trends die achter die beweging zitten, zijn overal om ons heen te zien. Vergrijzing, globalisering, technologische ontwikkelingen en social media. Mensen denken tegenwoordig heel anders over werk en carrière dan vorige generaties. Juist in die wereld zijn échte relaties, deskundigheid en oplossingen met perspectief essentieel.​​​​​​​

Als collega van Randstad maak je de complexe wereld van werk simpel. Wij bieden je perspectief en samen met jou halen we het beste uit jezelf. Waarbij goed geregeld werk, voor iedereen centraal staat. Altijd persoonlijk en digitaal. 

Wij staan voor onze mensgerichte cultuur. Onze kernwaarden kennen, dienen en vertrouwen zijn ons fundament en samen zorgen wij voor werkperspectief voor iedereen. 

samen successen vieren

Uiteraard willen we graag onze successen vieren. Dat doen we natuurlijk met elkaar tijdens een groot feest. Eten en drinken met een thema, voor ieder wat wils, en even stilstaan bij de resultaten die we gezamenlijk bereikt hebben. 

werken aan je wellbeing

Wellbeing bij Randstad Groep Nederland betekent fysiek, mentaal en sociaal welzijn van onze medewerkers. Dat vinden we belangrijk en daarom investeren we volop in de wellbeing van onze eigen medewerkers door middel van het Rechare Yourself Programma. 

onze geloftes

Randstad Groep Nederland wil succesvol zijn en blijven in deze snel veranderende wereld en impact hebben in de wereld van werk. We geloven dat de groei van mens en organisatie hand in hand gaat. Groei in persoonlijke ontwikkeling en groei in employability. Groei in keuzevrijheid, maar ook groei in salaris. Als onderlegger heeft Randstad Groep Nederland daarom de volgende beliefs opgesteld:

  • Als je hier werkt, zet je betekenisvol werk centraal.
  • Je wilt continu jezelf en je resultaten verbeteren. Dit betekent dat je experimenteert, leert en je blijft aanpassen aan de veranderende wereld. 
  • Je verrast klant en kandidaat met jouw persoonlijke benadering, ondersteund door technologie en data. 
  • Je communiceert transparant en geeft oprechte feedback (dus ook complimenten).
  • Je doet het niet alleen. Samenwerking vraagt zelfreflectie (end dus laat je je ego thuis). 
  • Je werkt aan je fysieke en mentale conditie; inspanning en ontspanning gaan hand in hand. 
  • Vanuit kracht en zelfvertrouwen draag je bij óf je besluit je horizon te verleggen. 
  • Je gaat altijd beter weg dan je gekomen bent. Als jij groeit, groeit Randstad Groep Nederland ook! 

de laatste vacatures voor jou

Top