wie zijn wij.

Iedereen binnen Randstad houdt van Randstad. Het zijn blije en gedreven mensen. Met meer dan 4.500 collega's zetten we ons elke dag in voor betekenisvol werk. En toch binnen zo'n grote organisatie, sta jij centraal! Wij geloven namelijk in persoonlijk contact en het samen doen. Dit combineren we met tech, oftewel tech en touch. Samen met elkaar willen we groeien, ondernemen en van elkaar leren. Dat is waar we voor staan. Bij Randstad ga je in ieder geval beter weg dan dat je gekomen bent. Lees er hieronder meer over!

onze cultuur 

Bij Randstad kennen we een unieke cultuur, een cultuur waar we trots op zijn! Een blauw hart noemen we dat ook wel. Bij ons werken collega's met een energieke drive, met focus op vooruitgang en eerlijke mensen. Collega's die het samen willen doen met elkaar. Want weten dat je collega een andere invalshoek heeft, daar een sterk punt inzien en er vervolgens samen voor gaan. Dát noemen wij een teken van kracht. Iedereen vertrekt hier vanaf een ander punt, maar samen koersen we af op hetzelfde doel. 

We zijn een organisatie met vakspecialisten, professionals, starters en alles daar tussenin. Vakspecialisten en professionals die weten wat ze doen en toch elke dag weer een beetje beter. Starters die misschien nog niet weten wat ze willen leren of waar ze goed in zijn. En ook dat is typisch Randstad: ontdekken wie jij bent, waar jij goed in bent en waar je energie van krijgt. Oftewel je beste zelf zijn en worden, want je gaat altijd beter weg dan dat je gekomen bent. En samen zijn we allemaal Randstad.

onze kernwaarden

kennen

dienen

vertrouwen

simultane belangenbehartiging

streven naar perfectie

kennen

We zijn professionals. Je mag van ons verwachten dat we oprecht geïnteresseerd zijn, goed naar je luisteren en weten wat voor jou nodig is om succesvol te zijn. En dat we ons vak kennen als geen ander. 

dienen

We geloven in uitmuntende dienstverlening. We zetten de norm, doen wat we beloven en dragen zo bij aan jouw succes. Klant of kandidaat, wij regelen het voor je, want dat hoort bij een dienstverlenende organisatie.

vertrouwen

We waarderen onze relaties en gaan voor de lange termijn. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo bouwen we aan onderling vertrouwen en hoge klanttevredenheid. Want wedezijds vertrouwen vinden we belangrijk. 

missie en visie 

De wereld van werk wordt steeds complexer en vluchtiger. De grote trends die achter die beweging zitten, zijn overal om ons heen te zien. Vergrijzing, globalisering, technologische ontwikkelingen en social media. Mensen denken tegenwoordig heel anders over werk en carrière dan vorige generaties. Juist in die wereld zijn échte relaties, deskundigheid en oplossingen met perspectief essentieel.​​​​​​​

Als collega van Randstad maak je de complexe wereld van werk simpel. Wij bieden je perspectief en samen met jou halen we het beste uit jezelf. Waarbij goed geregeld werk, voor iedereen centraal staat. Altijd persoonlijk en digitaal. 

Wij staan voor onze mensgerichte cultuur. Onze kernwaarden kennen, dienen en vertrouwen zijn ons fundament en samen zorgen wij voor werkperspectief voor iedereen. 

werken aan je wellbeing

Bij Randstad Groep Nederland is wellbeing een belangrijk thema. Dit betekent fysiek, mentaal en sociaal welzijn van onze medewerkers. Daarom investeren we volop in de wellbeing van onze eigen medewerkers. Dit doen we door middel van het Rechare Yourself programma. Bekijk de video voor een indruk wat je kan winnen met de Recharge week. 

samen successen vieren, samen zijn we randstad

de laatste vacatures voor jou

onze beliefs

Randstad Groep Nederland wil succesvol zijn en blijven in deze snel veranderende wereld en impact hebben in de wereld van werk. We geloven dat de groei van mens en organisatie hand in hand gaat. Groei in persoonlijke ontwikkeling en groei in employability. Groei in keuzevrijheid, maar ook groei in salaris. Als onderlegger heeft Randstad Groep Nederland daarom de volgende beliefs opgesteld:

  • Als je hier werkt, zet je betekenisvol werk centraal.
  • Je wilt continu jezelf en je resultaten verbeteren. Dit betekent dat je experimenteert, leert en je blijft aanpassen aan de veranderende wereld. 
  • Je verrast klant en kandidaat met jouw persoonlijke benadering, ondersteund door technologie en data. 
  • Je communiceert transparant en geeft oprechte feedback (dus ook complimenten).
  • Je doet het niet alleen. Samenwerking vraagt zelfreflectie (end dus laat je je ego thuis). 
  • Je werkt aan je fysieke en mentale conditie; inspanning en ontspanning gaan hand in hand. 
  • Vanuit kracht en zelfvertrouwen draag je bij óf je besluit je horizon te verleggen. 
  • Je gaat altijd beter weg dan je gekomen bent. Als jij groeit, groeit Randstad Groep Nederland ook! 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top