ons management traineeship.

management traineeship.

lees hier wat ons management traineeship jou te bieden heeft.

podcast & video.

opbouw management traineeship.

Een management traineeship bij Randstad Groep Nederland duurt 2,5 jaar. In die 2,5 jaar vervul je drie functies. Hoe is het verder opgebouwd?

management trainees aan het woord. 

Emilie de Haes.

"In mijn traineeship staan twee dingen centraal: ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Vier dagen per week werk ik als sales consultant voor Randstad. Ik zit bij allerlei bedrijven aan tafel, van scale-ups tot multinationals en kijk hoe de dienstverlening van Randstad aansluit op hun behoefte. Hierbij is commercieel denken erg belangrijk: waar zitten nu de kansen? Ook moet je nieuwsgierig zijn: waar is de klant echt mee geholpen en doorzettingsvermogen hebben, want ik krijg vaak genoeg de deksel op mijn neus! Die ervaringen kan ik meenemen naar de denktank waar ik één dag per week, samen met de andere trainees, stilsta bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Na één denktank ben ik mij al veel bewuster geworden van mijn sterke punten, maar ook waarom ik telkens in dezelfde valkuilen loop. Ik kijk er naar uit om in de volgende denktanks te leren anticiperen op deze valkuilen, om er in de toekomst met een grote glimlach overheen te springen!"
recruiter

Harald Broersma.

“De voornaamste reden dat ik heb gekozen voor Randstad Groep is de focus op jou als persoon. Doordat je in dit traineeship continu wordt uitgedaagd om jezelf beter te leren kennen, heb je alle kans om jouw persoonlijke effectiviteit en authentiek leiderschap te ontwikkelen. Daarnaast vind ik de start in de operatie bijzonder waardevol. Na jarenlang academisch denken, leer ik nu in de eerste rol aan te pakken. Ik voel mij een account manager, HR business partner, recruiter en sales consultant in één, nu ik als accountspecialist bij Randstad Techniek alle ballen in de lucht houd. Dat ik in die functie echt betekenisvolle impact kan maken in het leven van anderen, is voor mij een onmisbare kers op de taart!”

Willemijn Schroten.

"Na mijn studie had ik het idee dat ik nog niet uitgeleerd was! Wat vind ik leuk en waar ben ik eigenlijk goed in? Dit waren twee vragen waarvan ik het antwoord graag wilde ontdekken. Het management traineeship bij de Randstad Groep is voor mij een hele mooie kans om hier achter te komen. Werkend leren en veel tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling is wat mij heel erg aansprak. Als trainee mag je daarnaast in de denktank één dag per week samen met andere trainees aan de slag met een strategische opdracht en jouw ontwikkeling. Iedereen staat open om je te helpen en je hebt de vrijheid om zelf je traineeship in te richten. Zo leer ik mezelf en de organisatie steeds beter kennen en kom ik er steeds meer achter wat ik wil en wat ik kan!"

Stijn Lichtenberg.

finance trainee

"Het finance traineeship van Randstad biedt mij de perfecte balans tussen de management ervaring opdoen en mijn finance expertise. In veel aspecten is dit traineeship namelijk gelijk aan het management traineeship. Zo is mijn eerste opdracht ook in de operatie en stroom ik zometeen gewoon met alle management trainees in de denktank in. Ook word je in dit traineeship klaargestoomd voor een leidinggevende functie. Wat het finance traineeship zo bijzonder maakt is dat je voor de vervolgopdrachten naar de finance afdeling mag. Hier kan ik vier dagen in de week mijn finance kennis verbreden, en één dag in de week mijn persoonlijke ontwikkeling in de denktank. Door deze combinatie weet ik dat ik mij binnen dit traineeship zo goed mogelijk kan blijven ontwikkelen."

ontwikkeling en groei.​​​​​​​

Als management trainee start je altijd in onze core business in de rol van intercedent. Na deze eerste functie heb je zelf de vrijheid om jouw carrièrepad vorm te geven. Dat hangt helemaal af van jouw ambitie en interesse. Jij bent in de lead, jij bepaalt. Daarom zijn er uiteenlopende groeipaden denkbaar. Zo kun je vanuit de functie als intercedent bijvoorbeeld doorgroeien naar sales of recruitment consultant, operationeel manager, proces manager, product owner of talent acquisition specialist.

wij bieden jou.

  • een startsalaris van €3.034 per maand (inclusief 8,5% vakantiegeld en persoonlijk benefit budget) 
  • een lease auto, telefoon en laptop
  • direct een vast contract
  • 20% van je traineeship: denktank
  • een budget van €750,- om je thuiswerkplek ergonomisch verantwoord in te richten

daar komt bij:
  • bedrijfsbonus en aandelen regeling (meer informatie? zie arbeidsvoorwaarden pagina)
  • trainee-bonus: je kan 2x per jaar met individuele assignments €1300 - €1500 bonus verdienen
  • trainee salarisverhoging: je kan 2x per jaar €150,- groeien​​​​​​​
recruiter

sollicitatierondes. 


De eerste sollicitatieronde en business course van 2022 zijn geweest. Heb je interesse in het management of finance traineeship van Randstad Groep Nederland? Solliciteer dan op de management traineeship vacature voor de eerstvolgende ronde of mail alvast je interesse naar willemijn.schroten@nl.randstad.com

recruiter

ook interessant voor jou.

werken bij randstad arbeidsvoorwaarden
arbeidsvoorwaarden salaris, vakantiedagen en verlof, reiskostenvergoeding, groei en ontwikkeling, telefoon en laptop, pensioen, aandelenregeling. Lees er hier meer over. 
werken bij randstad sollicitatieproces
ons sollicitatieproces wat kan je verwachten wanneer je solliciteert? Van sollicitatie naar een nieuwe baan. Lees hier meer over ons proces wanneer je solliciteert.
​​​​​​​
werken bij randstad cultuur
onze cultuur welke waarden vinden wij belangrijk? Wat voor cultuur kan je verwachten. En doe ook de test om te kijken of onze cultuur bij jou past!
​​​​​​​
werken bij randstad onboarding
jouw onboarding benieuwd naar de eerste werkdagen? Wij hebben een interessant onboarding programma!

​​​​​​​