ons management traineeship.

management traineeship.

lees hier wat het management traineeship van Randstad Groep Nederland jou te bieden heeft. 

alles over het management traineeship.

(oud) trainees aan het woord. 

Emilie de Haes.

"In mijn traineeship stonden twee dingen centraal: ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels ben ik uitgestroomd als country manager bij Monsterboard. Hierbij is de behoeften van de klant achterhalen belangrijk en telkens weer nieuwsgierig zijn naar waar zitten kansen voor verbetering? Tijdens mijn traineeship kon ik mijn ervaringen en vraagstukken meenemen naar de denktank. Samen met de andere trainees stonden we dan stil bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Vaak na één denktank was ik al veel bewuster geworden van mijn sterke punten, maar ook waarom ik telkens in dezelfde valkuilen liep. In de volgende denktanks ben ik daarmee aan de slag gegaan om er steeds beter op te leren anticiperen.''
recruiter

Harald Broersma.

“De voornaamste reden dat ik heb gekozen voor Randstad Groep Nederland is de focus op jou als persoon. Doordat je in dit traineeship continu wordt uitgedaagd om jezelf beter te leren kennen, heb je alle kans om jouw persoonlijke effectiviteit en authentiek leiderschap te ontwikkelen. Daarnaast vind ik de start in de operatie bijzonder waardevol. Na jarenlang academisch denken, leer ik nu in de eerste rol aan te pakken. Ik voel mij een account manager, HR business partner, recruiter en sales consultant in één, nu ik als accountspecialist bij gemeente Almere alle ballen in de lucht houd. Dat ik in die functie echt betekenisvolle impact kan maken in het leven van anderen, is voor mij een onmisbare kers op de taart!”

Stijn Lichtenberg.

finance trainee

"Het finance traineeship van Randstad Groep Nederland biedt mij de perfecte balans tussen de management ervaring opdoen en mijn finance expertise. In veel aspecten is dit traineeship namelijk gelijk aan het management traineeship. Zo was mijn eerste opdracht ook in de operatie en neem ik ook deel aan de denktank met alle management trainees. Je wordt in dit traineeship klaargestoomd voor een leidinggevende functie. Wat het finance traineeship zo bijzonder maakt is dat ik vier dagen in de week mijn finance kennis kan verbreden, en één dag in de week mijn persoonlijke ontwikkeling in de denktank. Door deze combinatie weet ik dat ik mij binnen dit traineeship zo goed mogelijk kan blijven ontwikkelen."

podcast & video.

het traineeship van de grootste hr dienstverlener ter wereld. (oud) Management trainees Jules Baartmans en Willemijn Schroten zijn in gesprek met de beroepskeuzecast. Wat houdt werken als management trainee bij Randstad Groep Nederland in en wat brengt het je? Luister de podcast en kom erachter of het traineeship bij jou past.
de business course. De business course is een unieke kans. Tijdens een volledig verzorgd programma maak je op een bijzondere manier kennis met ons bedrijf, collega's en wij met jou. Tegelijkertijd vergroot je jouw kansen op een baan als management trainee of finance trainee. Bekijk snel de video voor een inkijkje.
aangenaam, maak kennis met jezelf. Oud trainee Susan van Hooijdonk vertelt in deze podcast over een waardevol inzicht dat ze opdeed toen ze het management traineeship volgde. Ook organisatieadviseur Ingelien Veldkamp geeft tips hoe je jezelf beter kunt leren kennen.

wat bieden we jou?

 
een bruto maandsalaris van €3.034 (inclusief 8,5% vakantiegeld en benefit budget) en interessante bonusstructuur
direct een contract voor onbepaalde tijd
25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen 
een aantrekkelijke aandelenregeling, pensioenregeling en korting op je zorgverzekering 
de mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen  (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling
alles rondom laptop, mobiele telefoon, leaseauto, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld
fijne en inspirerende collega’s, mede trainees en coaches die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events
traineebonus en verhoging: 2x per jaar kun je €1300-€1500 bonus verdienen en €300 per jaar groeien in salaris

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier.  

sollicitatieproces.

  1. je solliciteert met je cv, maar het online assessment is leidend. Je start met een capaciteitentest. Is deze succesvol dan krijg je toegang tot het game-based assessment, video pitch en twee persoonlijke opdrachten gefocust op jouw competenties.
  2. selectiedag op het hoofdkantoor, waarin je kennismaakt met het bedrijf en in gesprek gaat met 2 collega's (hr, managers, oud-trainees). 
  3. extern assessment. Hierin ga je een halve dag aan de slag met rollenspellen. 
  4. eindgesprek op directieniveau. 
img1
img1
neem contact op.
Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over iets? Neem dan contact op met mij via whatsapp of mail: willemijn.schroten@randstadgroep.nl

ook interessant voor jou?

onze cultuur. Wat zijn onze kernwaarden? Wat is onze missie en visie en waar geloven we in? Je leest hier meer over wat voor een cultuur je kunt verwachten. 
groei en ontwikkeling. Blijven groeien in je werk en als persoon vinden we belangrijk. Daarom investeren flink in de ontwikkeling van eigen medewerkers.
plek in de maatschappij. Society impact is een van de strategische pijlers van Randstad Groep Nederland. Lees meer over wat we doen op dit gebied.
diversiteit en inclusie.
Je beste zelf zijn, begint bij jezelf kunnen zijn. Randstad Groep Nederland moedigt diversiteit en inclusie aan. Meer weten?