ons management traineeship.

management traineeship

voor uniek leiderschap.

Tijdens het management traineeship van Randstad vervul je in 2,5 jaar tijd verschillende rollen in de organisatie. Hierbij word je begeleid door meerdere professionals, zodat je alle ruimte krijgt om de beste versie van jezelf te worden. In je vakgebied én als persoon. Als je het traineeship hebt afgerond, ben je klaar om aan de slag te gaan in een leidinggevende functie. 

hoe ziet het management traineeship eruit? 


Benieuwd hoe het management traineeship er precies uitziet? Lees hieronder de vier belangrijkste onderdelen van ons traineeship. 


​​​​​​​bekleed verschillende rollen: ontdek wat bij je past.
 

Tijdens het management traineeship vervul je in 2,5 jaar tijd drie verschillende rollen binnen de organisatie. Je begint in een operatieve rol, als intercedent of accountspecialist. Deze rol wordt voor je uitgekozen op basis van de selectieprocedure en jouw ontwikkeling. 

Voor de rollen daarna solliciteer je zelf op interne functies. Denk hierbij aan een senior operationele rol zoals accountspecialist bij een grote klant of een coördinerende rol in een recruitment team, maar ook functies bij IT, als procesmanager of e-commerce specialist.

daag elkaar uit en leer van elkaar in de denktank.

Na het eerste halfjaar start de wekelijkse denktank. Daarin besteed je de helft van de tijd aan persoonlijke ontwikkeling. In de andere helft ga je samen met je medetrainees aan de slag om actuele organisatievraagstukken op te lossen. 
Dit zijn vragen waar de directie zich op dat moment over buigt, zoals:

- hoe zorgen we dat we voldoen aan onze maatschappelijke voorwaarden? 
- hoe zorgen we ervoor dat initiatieven beter landen in de organisatie?
- hoe binden we een jongere doelgroep aan ons?

Door samen aan een opdracht te werken, creëren we de mogelijkheid om op de samenwerking te reflecteren en te leren met en van elkaar. 


word je beste zelf, wij begeleiden je. 

Om het beste in jezelf naar boven te halen, word je tijdens het traineeship intensief begeleid door:

- je buddy: een trainee die een halfjaar eerder dan jij is gestart;
- je mentor: een oud-trainee die aan jouw wordt gekoppeld omdat die jou qua profiel bij je past;
- een talent coach en organisatiepsycholoog, die zowel bij de denktank als bij intervisie aanwezig zijn;
- je manager en directeur.

Naast de denktank:
- vindt drie keer per halfjaar intervisie plaats;
- maak je één keer per halfjaar een assignment voor je persoonlijke ontwikkeling;
- voer je twee keer per jaar een gesprek met je manager en talent coach.


zoek verschillen op: die verrijken je.

We geloven dat verschillen tussen mensen onze organisatie verrijken. Daarom zoeken we die verschillen op: in plaats van te doen alsof iedereen hetzelfde is, stellen we de vraag hoe onze achtergronden en wereldbeelden uiteenlopen. Zo leren we met die verschillen omgaan. 

Lees hier hoe talent manager Laura de verschillen tussen trainees in kaart brengt. ​​​

de loopbaan van een management trainee.


​​​​​​​Als je het management traineeship hebt afgerond, ben je klaar om aan de slag te gaan in een managementfunctie bij Randstad. Na 7 jaar kun je bovendien op directieniveau komen. 
doorgroeimogelijkheden accountspecialist

het profiel van een management trainee.


​​​​​​​Dé Randstad-trainee’ bestaat niet: elke trainee is anders. Zo maakt het bijvoorbeeld niet uit welke studie je gevolgd hebt. Trainees hebben allerlei verschillende studieachtergronden, zoals: 

 • business administration 
 • psychologie
 • geschiedenis
 • finance
 • rechten
 • economie
 • duitslandstudies
 • sociologie
 • organisatieverandering en management.

Superuiteenlopend dus. Wat management trainees gemeen hebben? Ze zijn:

 • in de laatste fase van hun master of hebben al een master afgerond;
 • klaar om aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, en om te ontdekken wat ze precies willen en waar ze goed in zijn;
 • vaak tussen de 22-30 jaar.

trainees aan​​​​​​​ het woord. 

Shirien Amel Gharib.

"Ik heb voor RGN gekozen omdat de mens centraal staat. Het management traineeship biedt mij de mogelijkheid om te leren van anderen en helpt mij bewust te worden van mijn eigen gedrag. In combinatie met de ruimte voor feedback, een compliment en plezier is dit voor mij de ideale plek om mijn carrière te starten''. 

Tom Pouwer

"Dit traineeship legt de focus bij persoonlijke ontwikkeling. Door middel van strategische vraagstukken vanuit de directie en intervisies met mede-trainees leer ik mezelf en de ander beter kennen en begrijpen. Het besef dat niet iedereen hetzelfde denkt als ik helpt me om situaties beter in te kunnen schatten en effectief te communiceren. Daardoor bereik ik vaker mijn doel''. 
recruiter

iedereen is anders, en samen zijn we randstad.


Bij Randstad begeleiden we jou om je eigen leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren. 

Hier lees je meer over hoe we omgaan met
diversiteit op de werkvloer.

wat bieden we jou?

 
een bruto maandsalaris van €3.000 (exclusief 12,4% benefit budget, waaronder vakantiegeld)
traineebonus en verhoging: 2x per jaar kun je €1300-€1500 bonus verdienen en €300 per jaar groeien in salaris
direct een contract voor onbepaalde tijd
25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen 
een aantrekkelijke aandelenregeling, pensioenregeling en korting op je zorgverzekering 
 de mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen  (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling
 alles rondom laptop, mobiele telefoon, leaseauto, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld
 fijne en inspirerende collega’s, mede trainees en coaches die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier.

het sollicitatieproces.

1. online assessment. Na je sollicitatie krijg je toegang tot het online assessment en dit bestaat uit een video pitch + twee persoonlijke opdrachten gefocust op jouw vaardigheden.
2. selectiedag bij het hoofdkantoor, waarop je kennismaakt met het bedrijf, collega’s leert kennen en werkt aan een groepscase.
3. extern assessment waarin je een halve dag aan de slag gaat met rollenspellen. 
4. eindgesprek op het hoofdkantoor.
img1

meld je aan voor het management traineeship.

Klaar om jouw leiderschap naar het volgende niveau te tillen? Laat je interesse achter via Whatsapp, zodat je kan solliciteren voor de eerstvolgende ronde!

randstad groep nederland:
3 nationaal bekende werkgevers.


​​​​​​​Dit traineeship is onderdeel van de Randstad Groep Nederland: het moederbedrijf van onze drie nationaal bekende merken Randstad, Tempo-Team en Yacht. Wanneer je solliciteert voor het traineeship, solliciteer je voor alledrie deze organisaties. Tijdens de selectieprocedure leren we jou kennen, en als je wordt aangenomen kiezen we op basis van jouw unieke vaardigheden en talenten een rol en organisatie die het beste bij jou past. 

lees meer verhalen van (oud)-trainees.

vragen? stuur Willemijn een bericht!

img1
Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over iets? Neem dan contact op met mij via whatsapp of mail: willemijn.schroten@randstadgroep.nl

veelgestelde vragen.