ons management traineeship.

ons management traineeship.

lees hier wat ons management traineeship jou te bieden heeft.

het traineeship van...

Ben jij benieuwd hoe het traineeship van Randstad Groep N​​​​​​​ederland er voor jou uit kan zien? Bekijk hier hoe waardevol het traineeship voor onze eigen Gustaaf is.
recruiter

management trainees aan het woord. 

Pieter Dieckman.

"Ik geloof erin dat je door de hulp van anderen jezelf beter kan ontwikkelen. Het management traineeship doe je niet alleen. Je werkt nauw samen met je mede-trainees en samenwerking vraagt zelfreflectie. Dat is soms best spannend en zelfs confronterend. Door mijn traineeship weet ik - los van mijn werk - ook beter hoe ik in het leven sta en waar ik naartoe wil werken. Een goede manager moet eerst zichzelf leren kennen voordat je anderen kunt helpen het beste uit zichzelf te halen."
recruiter

Renée Feijen.

"Naast de uitdagende opdrachten krijg ik de mogelijkheid om iedere week - tijdens de denktank - stil te staan bij vragen als: wie ben ik? waar ben ik goed in en waar wil ik naartoe? Zo kwam ik er achter dat ik iemand ben die geneigd is eerder in actie te gaan, dan voorbereiding te treffen. Door dít inzicht kan ik groeien!"

​​​​​​​Joren Lier.

"Ik heb voor dit management traineeship gekozen vanwege de vrijheid die je hebt in het kiezen van je opdrachten. En de denktank, daar was ik ook door getriggerd. Elke woensdag aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en strategische opdrachten."

"Veel initiatieven die door trainees bedacht zijn in de Denktank worden daadwerkelijk uitgevoerd in de praktijk. Vorige week hebben we nog een voorstel aan de directie gepresenteerd. Een oplossing waardoor we nog slimmer omgaan met vacatures die online staan. Dit wordt nu al geïmplementeerd!"

Gustaaf van Oosterom.

"Het traineeship biedt veel ruimte om verantwoordelijkheid te nemen. En die pak ik graag.  En oh, man wat is het gaaf om te ondernemen met zoveel verschillende mensen om je heen. Het is niet altijd makkelijk. Soms word ik hard teruggefloten en gecoacht door mede-trainees in de Denktank. En gelukkig maar want ik kan mij namelijk vaak te verantwoordelijk voelen. En wanneer ik dat fluitje weer hoor, reflecteer ik: doe ik wel de juiste dingen?"

opbouw management traineeship. 


Een management traineeship bij Randstad Groep Nederland duurt 2,5 jaar. In die 2,5 jaar vervul je drie functies. Hoe is het verder opgebouwd?

elke management trainee start als intercedent.
Alle trainees starten een jaar als intercedent in de core-business van Randstad, Tempo-Team of Yacht. In deze functie staat ervaring opdoen in de core-business centraal. Wat je doet als intercedent? Samen met je team bewerk je een gedeelte van de markt. Je hebt onder andere te maken met klanten, flexwerkers en het vervullen van vacatures. Op het eerste gezicht misschien een pragmatische rol, maar als je verder kijkt gaat het vooral om het managen van alle processen. Je runt als het ware je eigen toko met je eigen te behalen omzet! Natuurlijk word je hierin begeleid door je manager en een buddy. Hier ontdek je waar jouw talenten liggen en in welke richting je je wilt doorontwikkelen.

na het eerste jaar bepaal jij jouw eigen route. 
Na het afronden van je eerste functie als intercedent is het traineeship maatwerk. Vanaf dan mag je intern solliciteren naar een volgende opdracht bij een afdeling naar keuze. Er zijn binnen het traineeship verschillende richtingen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een meer senior rol bekleden binnen de core-business als Operations Trainee. Dit groeipad heeft als doel om je aan het einde van het traineeship te laten uitstromen als operationeel manager of commercieel manager (uiteraard met behoud van jouw vaste contract). Daarnaast bieden we voor specifieke talenten de mogelijkheid om na de eerste opdracht in de core-business je te ontwikkelen als specialist in de vakgebieden Marketing, Market intelligence, HR, Business Support, of bijvoorbeeld Finance. Geen énkele trainee doorloopt bij ons exact hetzelfde traject. Jij bepaalt immers jouw eigen loopbaan. Waar ligt jouw specifieke ambitie en interesse? Met jouw assertieve karakter en inmiddels opgebouwde netwerk regel je wel een toffe nieuwe functie. De mogelijkheden liggen er, jij kan ze aangrijpen! De gemene deler met alle andere 39 trainees is de persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling die tijdens het traineeship centraal staat. 20% van jouw traineeship, in praktijk elke woensdag, kom jij namelijk samen met alle trainees en werk jij aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling, heb je intervisie en werk je aan strategische vraagstukken. Er gaat een snelle persoonlijke groei van start: je sluit je aan bij de 'denktank'. 

elke woensdag Denktank. 

Na ongeveer negen maanden stroom je in, in de denktank. In de denktank houd jij je als interne consultant bezig met strategische vraagstukken vanuit de directie. De directie is nauw betrokken en je moet hen dan ook meekrijgen in jouw ideeën. De denktank vindt elke week gedurende een volledige dag plaats en staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling: trainees geven elkaar continue feedback en worden hierin begeleid door onze talent manager en sociaal psycholoog. In de denktank ontwikkel je jouw visie op de Randstad Groep en op jezelf. Totdat je uitstroomt als trainee blijf je deze 20% van je werkweek investeren in jezelf door middel van de denktank. Of je na jouw 2,5 jaar management traineeship nu graag blijft bij Randstad Groep Nederland of niet. Jij stapt in ieder geval ontzettend zelfbewust het traineeship uit. Hoe mooi is dat!​​​​​​​

ontwikkeling en groei.​​​​​​​

Als management trainee start je altijd in onze core business in de rol van intercedent. Na deze eerste functie heb je zelf de vrijheid om jouw carrièrepad vorm te geven. Dat hangt helemaal af van jouw ambitie en interesse. Jij bent in de lead, jij bepaalt. Daarom zijn er uiteenlopende groeipaden denkbaar. Zo kun je vanuit de functie als intercedent bijvoorbeeld doorgroeien naar sales of recruitment consultant, operationeel manager, proces manager, product owner of talent acquisition specialist.

wij bieden jou.


  • een startsalaris van €32.400,- per jaar (40-urige werkweek)
  • een lease auto, telefoon en laptop
  • direct een vast contract
  • 20% van je traineeship: denktank
  • een budget van €750,- om je thuiswerkplek ergonomisch verantwoord in te richten

daar komt bij:
  • bedrijfsbonus en aandelen regeling (meer informatie? zie arbeidsvoorwaarden pagina)
  • trainee-bonus: je kan 2x per jaar met individuele assignments €1300 - €1500 bonus verdienen
  • trainee salarisverhoging: je kan 2x per jaar €150,- groeien een
  • persoonlijk benefit budget van 12,347% inclusief 8,5% vakantiegeld (meer dan gebruikelijke 8%)
recruiter

sollicitatierondes. 


Helaas grijpt het COVID-19 virus om zich heen en is de impact daarvan op ons dagelijks leven zeer groot. Wij vinden het belangrijk om de veiligheid van jou en onze medewerkers te waarborgen en volgen dan ook de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat de invulling van de sollicitatierondes aan verandering onderhevig kan zijn. Uiteraard houden we je daarvan op de hoogte. 

Sollicitatierondes 2021

Sollicitatieronde 3
cv insturen vóór: 7 september 2021 (week 35)
deadline online assessment: 15 september 2021 (week 37)
selectiedagen: 27 september en 28 september (week 39)


recruiter

enthousiast geworden?


Hier vind je de link naar de vacature van ons management traineeship. Bekijk de vacature en solliciteer.

Let op: op dit moment is de deadline voor de sollicitatieronde van februari 2021 verstreken. Er is hierom geen vacature beschikbaar. Informatie over de volgende sollicitatieronde volgt.

ook interessant voor jou.

werken bij randstad arbeidsvoorwaarden
arbeidsvoorwaarden salaris, vakantiedagen en verlof, reiskostenvergoeding, groei en ontwikkeling, telefoon en laptop, pensioen, aandelenregeling. Lees er hier meer over. 
werken bij randstad sollicitatieproces
ons sollicitatieproces wat kan je verwachten wanneer je solliciteert? Van sollicitatie naar een nieuwe baan. Lees hier meer over ons proces wanneer je solliciteert.
​​​​​​​
werken bij randstad cultuur
onze cultuur welke waarden vinden wij belangrijk? Wat voor cultuur kan je verwachten. En doe ook de test om te kijken of onze cultuur bij jou past!
​​​​​​​
werken bij randstad onboarding
jouw onboarding benieuwd naar de eerste werkdagen? Wij hebben een interessant onboarding programma!

​​​​​​​