intercedent betekenis vacatures

wat je doet als intercedent.

alles over de baan van een intercedent.

vacatures
 

werkzaamheden, salaris, ontwikkelmogelijkheden, werkomgeving, competenties en vacatures.

Ben jij benieuwd wat een intercedent precies doet en of het een beroep is dat bij jou past? Wij vertellen jou graag wat het betekent om intercedent te zijn. Als grote internationale HR-dienstverlener weten wij dit als geen ander.

Wist je dat de oprichter van Randstad en grondlegger van de uitzendmarkt, Frits Goldschmeding, als intercedent in 1960 zijn eerste uitzendkracht achterop de fiets naar de klant bracht? En ... wist je dat er inmiddels rond de 795 intercedenten werken bij Randstad? Waar houden zij zich dagelijks mee bezig? Je vindt de antwoorden hier.

 

de nieuwste vacatures

 • intercedent Papendrecht

  27-2-2020 Papendrecht, Zuid-Holland

  Ondernemen, netwerken en recruitment dat zijn de woorden waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Wat het leukste is aan het werken als intercedent ? Dat je dag voorbij vliegt! ...

  lees meer
 • intercedent Zoetermeer

  26-2-2020 Zoetermeer, Zuid-Holland

  Voor onze mooie vestiging in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een intercedent die kandidaten werft en de beste matches maakt. Als intercedent zet je je commerciële skills in om ...

  lees meer
 • Intercedent Den Haag

  26-2-2020 Den Haag, Zuid-Holland

  Als intercedent Large Scale begeef je in een dynamische wereld. Jij bedient als intercedent Large Scale de klanten Albelli & Suez. Als inetercedent help je elke dag mensen aan ...

  lees meer
 

wat doet een intercedent?

Een intercedent is een arbeidsbemiddelaar, een matchmaker pur sang. Een intercedent brengt elke dag werkzoekenden en werkgevers bij elkaar. Hoe mooi is dat!als intercedent heb je impact op onze maatschappij, omdat je mensen helpt met het vinden van werk wat bij ze past. Tegelijkertijd help je bedrijven met het vinden van hun toekomstige collega’s en het vervullen van hun vacatures. Een intercedent brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Om de juiste match te kunnen maken, zorg je er enerzijds voor dat je bedrijven aan Randstad bindt. Je wilt dat bedrijven graag een samenwerking aangaan met Randstad. Vervolgens kan jij dan, als betrouwbare partner, op zoek gaan naar hun nieuwe medewerkers. Anderzijds zorg je ervoor dat je genoeg mensen, ofwel kandidaten, spreekt en begeleidt om ze uiteindelijk te verbinden aan openstaande vacatures bij klanten. Je weet dus proactief nieuwe klanten aan Randstad te binden, maar je slaat ook de brug tussen de klant en nieuwe medewerkers. En als kers op de taart ben je ook het aanspreekpunt voor de werkenden. Jij begeleidt de uitzendkrachten tijdens hun dienstverband bij de klant. Zo ga je bij ze langs op locatie en komen ze ook bij jou langs op de vestiging.  

Een heel veelzijdige job dus, waarin een intercedent continu van pet wisselt. Als intercedent ben je het vertrouwde gezicht en de strategische sparringpartner op wie onze klanten, kandidaten en werkenden kunnen rekenen.

 

"Dat is waar je het voor doet."

Collega Nadeche vertelt wat ze doet als Intercedent en waarom ze dat zo leuk vindt!

Bekijk hier de video
 

de werkzaamheden van een intercedent

En waar houdt een intercedent zich dan dagelijks mee bezig? Nadeche vertelt het al in de video hierboven. Maar nog even op een rijtje. Een intercedent houdt zich bezig met de volgende kerntaken:

 • als intercedent zoek je naar en begeleid je de beste kandidaten

  Als intercedent ben je de drijvende kracht en regisseur bij het vinden van de beste kandidaten voor vacatures bij klanten. Jij bent verantwoordelijk voor het aantrekken van deze kandidaten tot aan ... 

  lees minder lees meer

  het aannemen of afwijzen van kandidaten én ook de verdere begeleiding tijdens het dienstverband.

  Hoe vind je als intercedent die beste kandidaten?

  Dat bepaal je zelf en is mede afhankelijk van waar jouw doelgroep zich bevindt. Je schrijft bijvoorbeeld doelgroepgerichte vacatureteksten, zodat werkzoekenden op basis hiervan kunnen solliciteren. Je gaat wellicht wel zelf op zoek naar de juiste mensen door te speuren naar cv’s op jobboards. Wie weet is LinkedIn wel hét kanaal waar jouw doelgroep zit en benader je daar mensen. Of misschien heb je geluk en komt de juiste persoon wel gewoon bij jou binnenlopen op de vestiging. Dat zou een cadeautje zijn. Gepaard met de welvaart en goedlopende economie staan mensen niet meer in de rij voor vacatures. Als intercedent ga je daarom slim te werk om de juiste mensen te bereiken en aan te trekken. ‘Jij’ bent daarin essentieel. Als visitekaartje van Randstad weet jij met jouw persoonlijkheid mensen aan ons te verbinden!

  Heb je de beste kandidaten gevonden?

  Dan ga je uiteraard met ze in gesprek. Jij wilt de kandidaten goed leren kennen. Wat drijft ze? Wat zoeken ze in een baan of toekomstig werkgever? Wat voor achtergrond en ervaring hebben ze? Wat willen ze nog leren? En wat kenmerkt ze als persoon? Als intercedent kom je hier graag achter zodat je goed weet wie je voor je hebt en daardoor het beste kunt inschatten welke baan bij ze past. Je kunt ze op deze manier ook goed voorstellen bij de klant, zodat de klant ze wel moet uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

  Mogen jouw kandidaten op sollicitatiegesprek bij de klant?

  Dan zorg jij ervoor dat ze goed voorbereid zijn. Bijvoorbeeld door te oefenen met een rollenspel. Zo weten kandidaten goed wat ze kunnen verwachten en gaan ze hopelijk met een goed gevoel het gesprek aan gaan. Je wilt natuurlijk wel dat het klikt. Jouw doel is langdurige samenwerkingen tot stand brengen; tussen de klant en de kandidaat of wel toekomstig uitzendkracht, tussen de kandidaat of uitzendkracht en Randstad en tussen Randstad en de klant.

  Is jouw kandidaat aangenomen?

  Dan regel jij ook de administratie die ervoor nodig is zodat hij of zij kan starten. Jij zorgt ervoor dat een contract wordt opgesteld, documenten aan worden geleverd en dat de uitzendkracht netjes uitbetaald krijgt. Hiervoor werk je samen met onze HR support afdeling. Ook zal jij het aanspreekpunt voor de uitzendkracht blijven en begeleidt jij hen verder tijdens hun dienstverband.

  Is jouw kandidaat afgewezen door de klant?

  Als intercedent heb je ook de minder leuke taak om kandidaten af te wijzen met bijbehorende feedback. Wellicht kan je hen verder helpen en voorstellen op een andere vacature?

 • als intercedent werf je nieuwe klanten en houd je huidige relaties warm

  Om kandidaten te kunnen helpen aan die gave baan is het natuurlijk wel van belang dat je vacatures bij klanten hebt waar ...

  lees minder lees meer

  je ze op kunt voorstellen. Dit is de commerciële kant van de intercedent functie; zowel warme als soms ook koude acquisitie hoort er bij. De koude acquisitie doet een intercedent bij Randstad veelal door middel van een belronde van achter zijn of haar bureau. Zijn er bedrijven die nog hulp kunnen gebruiken bij het vinden van nieuw personeel? Middels deze belletjes weet jij als intercedent bij welke bedrijven jij vervolgens langs kan gaan. Want nieuwe klanten voor je winnen lukt altijd pas écht het beste als ze jou in de ogen kunnen aankijken. En dus zit je veelvuldig om tafel met de directie, teamleiders of HR-managers van potentiële klanten. Het is aan jou om hun HR-vraagstukken scherp te krijgen en te laten zien hoe Randstad daarin kan ondersteunen.

  Heb je bedrijven uit jouw regio ervan overtuigd samen te werken met Randstad? Dan is het van nog groter belang om die relatie goed en warm te houden. Als intercedent vind je het belangrijk om tot in detail te weten wat er bij jouw klanten afspeelt. Daarom ga je geregeld bij de klant langs. Hét moment om bij te praten, te vragen of de klant tevreden is over de dienstverlening en of het goed gaat met de uitzendkrachten die bij hen aan de slag zijn. Wie weet kan jij jouw klant nog helpen met andere vraagstukken of nieuwe vacatures? Maar niet alleen hierom ga je naar de klant toe. Ook voor de uitzendkrachten is een intercedent hun steun en toeverlaat.

 • als intercedent adviseer jij de uitzendkracht en de klant over personeelszaken

  Naast jouw commerciële werkzaamheden en de begeleiding van uitzendkrachten zorgt een intercedent er ook voor dat ...

  lees minder lees meer

  Naast jouw commerciële werkzaamheden en de begeleiding van uitzendkrachten zorgt een intercedent er ook voor dat hij of zij volledig op de hoogte is van alle nodige informatie rondom personeelszaken. Denk aan wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en sociale wetgeving bijvoorbeeld. Een intercedent weet alles van de betrokken CAO’s en schakelt wanneer nodig ook met partijen als het UWV. Ook zorgt een intercedent dat de administratie omtrent de dienstverlening nauwkeurig en correct wordt gedaan. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe privacy wetgeving (AVG), waardoor een intercedent zeer vertrouwelijk om moet gaan met persoonsgegevens van kandidaten en uitzendkrachten.

  Met al deze kennis op zak acteert een intercedent als specialist en als adviseur richting uitzendkrachten en klanten. Je adviseert jouw klanten over hun rechten, plichten en andere zaken rondom hun personeelsbeleid. Daarnaast neem je als intercedent ook jouw uitzendkrachten mee in de informatie over hun rechten, maar ook hun plichten tijdens hun dienstverband. Je helpt de uitzendkrachten bijvoorbeeld in het geval van conflicten of andere situaties die ontstaan naar aanleiding van het werken bij de klant. De diversiteit aan vragen die je krijgt is groot. Denk aan makkelijkere praktische vragen over urenregistratie. Maar ook kan je als intercedent erg persoonlijke en complexe vragen verwachten. Bijvoorbeeld bij het verlies van een dierbare: ‘wat moet ik nu doen?’. Naast de vragen geef je ook loopbaanadvies aan de werkenden. Wat zou een mooie volgende functie kunnen zijn? Jij helpt de uitzendkrachten met deze ontdekkingsreis.

 

intercedenten geven hun baan een cijfer

 • 9.0
  intercedent Sabine

  Sabine Ytsma (28)

  intercedent bij Randstad
  "Bij Randstad krijg ik elke dag de kans om het verschil te maken en hier ben ik trots op! Of ik nu een kandidaat help aan zijn of haar droombaan, of met de klant aan tafel mee denk met interessante vraagstukken, ik kan een warme met een zakelijke handdruk combineren. Er is veel flexibiliteit, waardoor ik aandacht kan geven aan extra trainingen en mijn werk goed kan combineren met mijn privéleven. Mijn persoonlijke ontwikkeling staat centraal en hierin word ik goed begeleid door mijn manager en collega’s. Geen dag is voor mij hetzelfde!"
 • 8.5
  intercedent Stijn

  Stijn Sanders (26)

  intercedent bij Randstad
  "Mijn baan is te gek omdat ik ontzettend veel vrijheid krijg om op mijn eigen manier te werken. Daarnaast zijn er veel groeimogelijkheden en word ik door mijn collega's en manager gestimuleerd om ruimte te pakken voor mijn eigen ontwikkeling. Ook ben ik heel blij dat ik naast mijn werk nog ruimte heb voor sport en andere leuke dingen, want er is bij Randstad geen overwerkcultuur."
 
werkomgeving intercedent vestiging
een glimp van waar je werkt

werken op de vestiging

werkomgeving intercedent gesprek
een glimp van waar je werkt

een persoonlijk gesprek

werkomgeving intercedent innovatie
een glimp van waar je werkt

vernieuwend denken

werkomgeving intercedent buiten
een glimp van waar je werkt

buiten de deur zijn

de werkomgeving van een intercedent

Wanneer je denkt aan een intercedent denk je naar alle waarschijnlijkheid aan een uitzendbureau. Een terechte associatie: intercedenten werken bij uitzendbureau’s. Ook bij Randstad. Wij zijn een internationaal, groot, uitzendbureau. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en onze vestigingen en de daar aanwezige intercedenten vind je door het hele land. misschien ben je er wel eens één binnengelopen, op één van onze
382 vestigingen in Nederland?
Onze intercedenten werken met name op een vestiging in de regio, lokaal, waar de klanten, werkzoekenden en uitzendkrachten te vinden zijn. Maar voor een training of een vergadering komen ze ook langs op het hoofdkantoor.

Afhankelijk van binnen welk onderdeel je als intercedent bij Randstad werkt, ben je verantwoordelijk voor een bepaalde branche, vakgebied en / of doelgroep. Een intercedent kan bij Randstad onder andere aan de slag in de vakgebieden zorg, ICT, transport, techniek, secretarieel, HR of bijvoorbeeld financieel. Vind je het leuker om te werken voor uiteenlopende klanten in verschillende vakgebieden? Dat kan ook! Op een zogeheten ‘marktunit’ ben je als intercedent verantwoordelijk voor een breed pallet aan verschillende klanten.

Heb je het al door? Dynamiek speelt een grote rol in de baan en omgeving van een intercedent. Als intercedent focus je jezelf op een breed takenpakket, waardoor je nooit enkel achter jouw bureau zit. Je bent veel op pad naar klanten en uitzendkrachten en je bent ook veel op de vestiging samen met jouw collega’s. deze vestiging kan je beschouwen als jouw eigen kleine onderneming waar je samen strategieën uitwerkt met jouw team, waar je kandidaten uitnodigt, waar je alles administratief goed verwerkt en waar je successen, en op vrijdagmiddag, het weekend viert. Dit laatste is natuurlijk helemaal aan jou. Over het algemeen heerst er een betrokken sfeer op de vestiging. Collega’s ondernemen veel verschillende activiteiten samen. Zo gaan ze samen naar borrels, sporten ze samen of gaan ze bijvoorbeeld samen naar activiteiten, georganiseerd door ons bedrijfsnetwerk Young Randstad.  

 

een intercedent werkt samen met

Afhankelijk van de werkplek waar je als intercedent bij Randstad start, werk je nauw samen met andere intercedenten, maar ook mogelijk met:

Daarnaast werk je samen met de specialisten op onze support afdeling op het hoofdkantoor, welke veel administratieve zaken uit handen nemen.

Planners ondersteunen intercedenten bij een sluitende dag-of weekplanning van de uitzendkrachten bij de klanten. Recruiters werken samen met de intercedenten door altijd op zoek te zijn naar die juiste nieuwe medewerkers van de klant. Accountspecialisten zijn als het ware de intercedenten die op locatie bij de klant zitten en daar verantwoordelijk zijn voor alles op het gebied van HR. En samen met jouw leidinggevende, de operationeel manager, ga jij continu in gesprek over de lopende zaken en nog belangrijker: jouw ontwikkeling.

 
doorgroeimogelijkheden intercedent

doorgroeien als intercedent

Een intercedent bij Randstad kan veel kanten op groeien, afhankelijk van de interesse en ambitie van de intercedent. Er zijn zowel horizontale als verticale mogelijkheden. Bovenstaande afbeelding laat een aantal voorbeeld ontwikkelpaden zien. Of je nu instroomt als junior, medior of senior. Er zijn genoeg ontwikkelmogelijkheden voor je!

Samen met Tempo-Team en Yacht is Randstad onderdeel van Randstad Groep Nederland. Als intercedent kan je ook intern doorgroeien naar een functie binnen één van onze zusterbedrijven Tempo-Team of Yacht.

Heb je als intercedent management ambities? Dit is een pad wat vaak bewandeld wordt bij Randstad. wist je dat 80% van ons hoger management binnen onze eigen organisatie is opgeklommen en veelal is gestart als intercedent?

Hieronder vertellen onder andere onze CEO; Chris Heutink, onze manager Talent Acquisition; Veronne van der Meijs, en regiodirecteur; Alex Groeneveld kort over hun start als intercedent en de ontwikkeling die zij daarna hebben doorgemaakt bij Randstad. 

 
Chris Heutink doorgroeien intercedent
ook ooit begonnen als intercedent:

Chris

CEO, Raad van Bestuur 

"Na mijn studies Geschiedenis en Internationale Betrekkingen begon ik als intercedent in Assen. Sales lag me wel, ik reisde door het hele land en ik leerde veel over 'selecteren'. Uiteindelijk werd ik regiodirecteur en later HR-directeur in Polen. Een fantastische tijd waarin ik enorm veel heb geleerd, als manager maar zeker óók als Chris. Sinds 5 jaar ben ik Lid van de Raad van Bestuur, internationaal. Prachtig om mee te maken." Iedereen aan werk helpen, elke dag opnieuw, het kan, het mag, hoe mooi is dat?!"

VeronnevanderMeijs doorgroeien intercedent
ook ooit begonnen als intercedent:

Veronne

Manager Talent Acquisition 

"Na mijn studie 'International Economics' ben ik In 2014 als intercedent begonnen bij Randstad. Na een half jaar groeide ik door naar een operationeel manager rol. Als manager bij Randstad was ik zowel commercieel als operationeel verantwoordelijk voor 3 teams. Ik geloof in betekenisvol werk en daarin staat voor mij de mens en werkgeluk centraal. Nu mag ik dit geloof toepassen in mijn rol als manager van Talent Acquisition. Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor het aantrekken, binden, boeien en laten groeien van talent". 

AlexGroeneveld doorgroeien intercedent
ook ooit begonnen als intercedent:

Alex

Directeur Zuidwest Nederland

"Na mijn studie Commerciële Economie ben ik in 1996 gestart als intercedent. Op de mooiste plek die een rechtgeaarde Rotterdammer zich kan indenken: de scheepvaart-unit. Een beetje "ons-kent-ons", dus met mijn marktgerichte instelling kon ik mijn ei daar volledig kwijt. Scheepvaart was echt mijn eigen toko!" Al snel werd ik manager, salesmanager en accountmanager. Na wat jaren als commercieel directeur, ben ik nu regiodirecteur. Er wacht hier een wereld aan mogelijkheden als je kan verbinden en kansen ziet en aangaat."

 

wat je in huis hebt aan competenties

Wil jij weten wat een intercedent in huis heeft aan competenties om zijn of haar werk goed te doen? Als intercedent kan je wel zeggen dat je een brede interesse moet hebben. Je houdt je namelijk, zoals eerder omschreven, bezig met veel verschillende werkzaamheden tegelijk.

Verder is of heeft een intercedent:

 • energiek

  Als intercedent is het belangrijk dat je elke dag weer met energie kan beginnen, hoe de dag ervoor er ook uit zag. Uiteraard weten ook wij dat ...

  lees minder lees meer

  dat een ideaalbeeld is. Iedereen heeft wel eens zijn dag niet. Maar laten we zeggen; bijna elke dag. Positiviteit uitstralen naar klanten en kandidaten is in de rol van een intercedent erg belangrijk. Jij geeft energie en straalt dit uit naar jouw klanten, kandidaten, maar natuurlijk ook naar jouw collega's. Zo verbind jij en neem je mensen mee in een pro-actieve 'actie-stand'. 

 • lef

  Als intercedent ben je niet bang om op klanten, kandidaten, uitzendkrachten en collega's af te stappen. Wanneer je een nieuw gezicht ziet, ga je ...

  lees minder lees meer

  snel kennismaken. Zo is een intercedent dan ook goed in het opbouwen van relaties en een netwerk. Ook schrikt de telefoon hem of haar niet af. Als intercedent bel je makkelijk naar al jouw stakeholders en ben je niet bang om een 'nee' te horen. 

  Een intercedent is niet goed in stilzitten, maar komt graag in actie. Actie durf je als intercedent ook zeker te nemen wanneer je kansen ziet. Je wacht niet af, je neemt initiatief! Krijg jij bijvoorbeeld door dat een bepaald bedrijf op zoek is naar nieuw personeel? Jij pakt direct de telefoon of gaat direct op pad: deze vacatures zijn voor jou! Of heb jij een werkzoekende gesproken die niet direct past op de beschikbare vacatures van de vestiging? Dan kijk jij even bij jouw collega’s in andere vakgebieden of zij eventueel iets voor hem of haar hebben. Of wie weet heb je wel een verbeter voorstel voor een werkproces? Jij gaat er mee aan de slag! Hoe efficiënter je kan werken, hoe beter. 

 • betrokken

  Je hebt als intercedent ontzettend veel met mensen te maken. Jij maakt voor mensen het verschil in het vinden van een passende baan. Om kandidaten goed te ...

  lees minder lees meer

  kunnen doorgronden en er goed achter te kunnen komen wie iemand is, wat iemand drijft en wat voor functie en bedrijfscultuur bij iemand past, heeft een intercedent inlevingsvermogen nodig. Een intercedent snapt wat je wel en niet kan zeggen tegen een werkzoekende of tegen een klant, je weet mensen goed in te schatten en op hun gemak te stellen. Een intercedent zorgt ervoor dat elke kandidaat met een glimlach de deur uit loopt. En daarbij weet een intercedent met tact mensen aan te zetten tot actie. 

  Om echt betrokken te zijn, moet je als intercedent natuurlijk ook precies weten hoe de markt eruit ziet. Met deze informatie laat je aan de klant zien dat je hen perfect kan adviseren op het gebied van (nieuw) personeel. Een intercedent krijgt door middel van persoonlijke betrokken communicatie en de juiste vragen het probleem boven water bij de klant en weet hier goed op in te spelen met aansluitende oplossingen. Verder ben je toegankelijk en klanten en kandidaten weten jou hierdoor te vinden. Een intercedent wil natuurlijk de gunfactor hebben zodat de juiste kandidaten en klanten zich ook zelf melden.

 • zelfstandig

  Als intercedent run je mede de vestiging. Je bent met veel tegelijk aan de slag. Anderen doen dit niet voor je, dat doe je helemaal zelf. Jij bepaalt jouw agenda, op basis van ...

  lees minder lees meer

  prioriteit. Jij doet onderzoek. Jij weet waar de kansen liggen. Jij gaat naar de klant. Jij zit met de kandidaat. Natuurlijk heb je ook een team waarmee je samenwerkt, maar veel onderneem je zelf. Oftewel, we verwachten bij intercedenten een hoge mate van zelfstandigheid. Daarbij komt een stukje assertiviteit en ondernemerschap wel van pas. En een goede planning is ook erg belangrijk. Hoe kom je anders op tijd bij die klant, terwijl je de deadline voor het voorstellen van kandidaten niet vergeet, je al gezocht hebt op Linkedin naar goede kandidaten en je die vijf telefonische gesprekken met kandidaten hebt afgerond? Gelukkig hebben wij bij Randstad genoeg interne trainingen om jou als intercedent te helpen bij een stukje timemanagement.

 • stressbestendig

  Als intercedent werk je in een commerciële omgeving. Je kent de term ‘tijd is geld’ vast. Als intercedent wil je zo efficiënt mogelijk werken en maximaal resultaat behalen. Klanten hebben ...

  lees minder lees meer

  vaak ‘nu’ een probleem en niet over een half jaar. Je moet daarom onder enige tijdsdruk kunnen werken. Hoe ga je al die verschillende dingen regelen, zo efficiënt en kwalitatief mogelijk? De klant staat op je voicemail met de bekende "Heb je al iemand" vraag, er staat een kandidaat op de stoep, op zoek naar een nieuwe baan. In de middag heb je een overleg met het team om te bespreken hoe het staat met de resultaten, wat moet er samen nog gedaan worden? En je dag sluit je af met een bezoek bij een klant. En eigenlijk ligt er ook nog wat administratie op je te wachten. Als intercedent heb je weinig last van stress. Enkel gezonde spanning. Jij ziet deze dynamiek elke dag als een uitdaging!

 

studieachtergrond

hbo werk- en denkniveau

Intercedenten hebben uiteenlopende opleidingsachtergronden. Of een intercedent nu Human Resource Management, Arbeidspsychologie, Bedrijfskunde, Hogere Hotelschool, Communicatie, Economie, Commerciële Economie of Geschiedenis heeft gestudeerd, uiteindelijk is het bezitten van hbo werk- en denkniveau, plus de hierboven beschreven competenties, het belangrijkste. 

Bij Randstad testen wij dit hbo werk-en denkniveau door middel van een online capaciteitentest, voorafgaand aan een sollicitatiegesprek op locatie. Ben je sowieso benieuwd naar ons sollicitatieproces? Klik hier

 

wat bieden wij?

Nieuwsgierig naar de arbeidsvoorwaarden van een intercedent? We lichten ze hier graag aan jou toe. Bekijk ook de video. Even kort: 

 • startsalaris tussen de €2100,- en €2500,-
 • ruim opleidingsaanbod (als jij groeit, groeit Randstad ook!)
 • bonussen en aandelenregeling
 • goede reiskostenvergoeding (privé én zakelijk)
 • 25 vakantiedagen (koop er maximaal 5 weken bij)
 • een persoonlijk benefit budget van 12,347%
  inclusief 8,5% vakantiegeld (meer dan gebruikelijke 8%)
 • 32 tot 40-urige werkweek 

Voor meer toelichting, zie onze aparte pagina over onze arbeidsvoorwaarden.

CAO en arbeidsvoorwaarden

download hier de informatie